Please..Please..Please..Kamu Jangan Nakal

“9hb kawan abang nak balik Malaysia, Jie nak apa?

“nak abang………..” gedik kucing parsi!

Please.. please….please
Kamu jangan nakal
Ku pergi sebentar bukan untuk curang,

Wo…oo please ..please….please…
Kamu jangan nakal
Nanti aku datang bawa yang kau pesan
Diriku untukmu…

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

111 thoughts on “Please..Please..Please..Kamu Jangan Nakal”

  1. Entri yang sempoi.
    .-= Fahmishah´s last blog ..Hugo Element Sample, Anywhere In Your Element =-.

  2. haha…sabar kak jie…sabar…:P
    .-= mohdisa´s last blog ..Astro B.yond Bloggers Night dan Menangi HDTV 32β€³ daripada LG =-.

  3. hadoi ai.. blog ni pames sangat.
    pantang lepa jer dah berjela dah komen masuk..

    ape-ape pon… so sweett…. hehehe
    tetibe plak cik adik banttai gelak dengan aku.
    *kene cubit… larik~

    1. @Kreuger, amboiiiiiii ayat dia
      saje je nak bagi kak jie jeles tauuu πŸ˜†
      nak main lari2 mcm hero heroin hindustan dalam rumah pula

      jgn sampai runtuh flat tu πŸ˜†

  4. Errr.. siapa ni yang nakal.. πŸ‘Ώ
    .-= jawatan kosong´s last blog ..Nautica & TagHeuer Retail Executive Vacancy 2010 =-.

  5. adeh, gedik manja. seksi camtu. rasa macam cuping telinga ditiup lembut. hangat (kah3). kata-kata macam ni memberahikan la kak (ha3)
    .-= megat´s last blog ..Jodoh Yang Baik, Siapa Yang Tidak Suka? =-.

    1. @megat, tang gedik2 lain tak boleh tulis – masing2 ada memori masing2 utk simpan yang tu πŸ˜†

      Berahi bagi yang bernagnet – ada tarikan πŸ˜†

  6. kata2 puitis ala romantis yg matang.. errr tu bukan lirik lagu kan.. :mrgreen:
    .-= Nikuve´s last blog ..Planning in Planning =-.

        1. @shuko, maksudnya ramai yg datang dengan keyword – cari awek.

          kalau tak caya, search google keyword tu…so ada peluanglah πŸ˜† πŸ˜†

          p/s- hari ni ulang2 dgar lagu ni πŸ˜†

    1. @Mr.Bintang, jiwang org lama mcm kak jie tak perlu tulis ayat ” beli jiwa” tu
      tiada perkataan yg dpt mengambarkan perasaan πŸ˜†
      sebaris ayat mudah – ada berguni2 perasaan πŸ˜†

      1. @Kujie, ehehehe. tergelak tgk akak gedik dgn abang. hoho. lain abang tny. lain die request. hohoho. rindu yg mendalam
        .-= paeh´s last blog ..tip menarik pengunjung ke blog anda =-.

        1. @paeh, tak kan la bila dia tanya “nak apa”

          ko nak cakp – abg belilah ferarri sebiji, abg beli set pinggan mangkuk … baju…kasut jimmy choo..bla..bla….

          wahhh ..bini materialistik!

  7. Kak Jie, gedik org dah kawen
    takpe, tesgtlah digalakkan. πŸ˜†
    .-= Eriyza´s last blog ..Keputusan Carian Tentang Eriyza Di Google =-.

    1. @denaihati, rajinlah pula korang layan jiwang Kak Jie pagi minggu ni πŸ˜†

      orang yang pernah alami pengalaman mcm ni je boleh faham πŸ˜†

    1. @mrkay, kalau depan mata ckp mcm ni feeling dia lain

      ni dah 10,500 km jarak dia…dah 3 bln tak jumpa – nak tunggu lagi 9 bulan

      kadang2 hal yg biasa2 tiap hari jadi luar biasa
      contoh..kalau biasa cakap – abg sayang jie
      tapi bila dah berpisah jauh mcm ni…kata2 tu mcm azimat
      meresap dlm jiwa πŸ˜†

      1. @Kujie, betul kak, sy pn mengalami benda yang sama. bila tinggal berjauhan, nak jumpa balik pun mesti berdebar-debar macam nak jumpa perdana menteri..dup dap dup dap sampai berpeluh walaupun dating kat restoran air-con 16 darjah celcius. lidah kelu tak terkata, nak pandang muka dia pun malu-malu 😳 . bestkan πŸ˜€
        .-= fina fento´s last blog ..Tu La..Jangan Bantah Cakap Mak =-.

  8. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    sy tersenyum simpul baca entry kujie kali ni
    satu soalan yg ikhlas di balas dgn satu jawapan yg SANGAT TEPAT

    hanya yg pernah melalui saat2 kerinduan sebegini akan mengerti πŸ˜›

    p/s kujie maintain “macho” je tu konon :mrgreen: walhal….. πŸ˜€
    .-= kenari´s last blog ..Purnama 01.01.2010 ~ 15 Muharam 1431 =-.

    1. @kenari, he he he…dok jejauh mcm ni
      ckp sikit je nak nangis
      kalau nk ofline – ok je…kita offline

      kena terus klik X
      tak leh nk tgok camera lagi..nnt meleret2 10 minit – 20 minit jadi 30 minit πŸ˜†

    1. @Lan Bingka, kak jie ok
      msh boleh control..hehehehe
      tak de la sampai kena tulis entri

      sbrlah cygku,my beloved hubby busyuk intan pyg
      dh 2 ari die x sms aku…
      mkn pn x de slera…. nk wat keje pn x de mood
      dunie rse kelabu, ….

      kehkehkeh………..

    1. @maza, encikkkk….. hubungi tuan blog melalui ” hubungi saya ‘ tu

      bagi no tel dgn alamat ye , encik

      encik menang cabutan teka kacang πŸ˜†

  9. Lagu kegemaran bebudak kat tempat keje saya.. nanti entri kak jie kena buat klasifikasilah.. hehe..
    .-= nuaeman´s last blog ..3 Peristiwa Hampeh yang berlaku di penghujung 2009 =-.

    1. @nuaeman, betullah tu..tgh top skrg ni

      hehehe…. sesuai utk org dewasa, kanak-kanak sekolah sila kemas beg, pilih jadual esok nak bangun awal…. πŸ˜†

  10. Err….. biasalah tu. Saling merindu, hehehe…

    Tapi kan Jie… mintaklah beras basmathi… Kat sana punya cantik tau , panjang-panjang berasnya. Hi hi..mokcik ni ingat makan je.. 😳
    .-= Tie´s last blog ..Gerhana bulan yang terlepas =-.

    1. @Tie, tempat dia susah nak cari beras Tie
      makanan asasi dia roti dgn gandung yg di pangiil kus kus , makan dgn kambing

      πŸ˜† πŸ˜†

      1. @ Jie

        Kus kus ?

        Ooo…. pernah tengok dalam tv. Boleh laa… belajar masak tu. Resepi google sendiri. Pastu bila dah masak, kirim ke Ganu , ya.. hehe… Sekali dengan kambing tu :mrgreen:
        .-= Tie´s last blog ..Gerhana bulan yang terlepas =-.

    2. @Tie, aduhaiiii makcik seorang ni.. huhuhu

      banyak2 barang, beras basmathi juga yg diingatkannya.. huhuhu
      ini kes sudah ketagih memasak ni..hehehe

      glup! kalau dah siap masak nanti, boleh ler tumpang sekaki?!

      wakakakakka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

      1. @maza,

        Mengidam masakan kita ko ? Hi hi…. mai laa… bawak beras sendiri, yek ! πŸ˜†
        .-= Tie´s last blog ..Gerhana bulan yang terlepas =-.

  11. tak tahan lagi,ingin ketemu~~
    hahaha
    .-= blowie´s last blog ..[Quickpress] Telefon Masa Banjir =-.

    1. @MrRollies, sile bezakan blog kak jie dgn blog dara sunti bling bling yg buat entri cyg awk cangat2…miz yu liek krezi…i can’t BREAST wit out u ….

      kak jie pun ade feeling mcm bdk lepas SPM layan cintan cintu gak..tp seni dia lainlah… πŸ˜†

      ko lum abis sekolah lg, mmg tak faham….hehehehhe :mrgreen: πŸ˜†

        1. @topo, pelik topo, lagu ni siulan budak2 skrg ni..

          lagu Alif Satar

          tapi dia pula tak faham2…nampak sgt tak de life
          tu la , dok bertweet je… πŸ˜† πŸ˜†

Comments are closed.