Post Pertama Dengan Samsung Galaxy S3

Bila baca balik message kami anak beranak ni , saya malu sendiri.  Suka-suka dia je nak rayu rayuan untuk dapatkan setengah mata.

Tetapi ini adalah reaksi spontan seorang mak untuk memujuk seorang anak .

Tak berani tak menaip banyak-banyak takut typo
Guna font besar gedabak, maklumlah makcik rabun tapi nak bersmartphone…. hihihi

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

31 thoughts on “Post Pertama Dengan Samsung Galaxy S3”

  1. kalau saya jadi cikgu anak kak Jie tentu saya akan bundarkan jadi 90 markah.
    mmg gembira bila dpt lihat anak2 murid berjaya mendapat markah tinggi dlm ujian @ peperiksaan. dalam ujian prestasi 2 subjek Sejarah SPM baru2 ni ada 2 org pelajar saya yg dpt 98/100. bangga, teruja & syukur 🙂
    Jom terjah post menarik dari ciklaili.com ..Bonus Raya BergandaMy Profile

  2. wah s3 huhuhu.. baru ja 6 bulan pakai s2 huhu, pejam celik pejam celik esok eh nanti dah kuar s4 huhu

  3. Hehe..cute je perbualan whatsapp mama n anak..

    Wah..dh pakai samsung galaxy s3 ya kak…best!!

  4. Salam,

    Amboiii kak, dah guna android pulak ye?, perasan 2-3 hari lepas kakjie twit dari android, rupanya phone baru ekekeke, pinjam boleh tak 😀
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Saya 1 Awak 1My Profile

  5. Assalammualaikum wbt.

    Wah kak Jie. Beraya sakan dengan s3 nampak. Ngehee.

    Screen capture? Owh lain kali kalau twitter ngan kak jie boleh jadi bahan entri ni.

    Tak pa kak jie, biar dia rayu, untung2 mana tahu, at least tak berjaya pun dah cuba rayu kan? Mana la tahu.

    Selamat bersahur
    Jom terjah post menarik dari Incik RestNrilekS ..Bulan Ramadhan Hantu Kena Ikatkan?My Profile

Comments are closed.