Post Pertama Dengan Samsung Galaxy S3

Bila baca balik message kami anak beranak ni , saya malu sendiri.  Suka-suka dia je nak rayu rayuan untuk dapatkan setengah mata.

Tetapi ini adalah reaksi spontan seorang mak untuk memujuk seorang anak .

Tak berani tak menaip banyak-banyak takut typo
Guna font besar gedabak, maklumlah makcik rabun tapi nak bersmartphone…. hihihi

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. kalau saya jadi cikgu anak kak Jie tentu saya akan bundarkan jadi 90 markah.
    mmg gembira bila dpt lihat anak2 murid berjaya mendapat markah tinggi dlm ujian @ peperiksaan. dalam ujian prestasi 2 subjek Sejarah SPM baru2 ni ada 2 org pelajar saya yg dpt 98/100. bangga, teruja & syukur 🙂
    Jom terjah post menarik dari ciklaili.com ..Bonus Raya BergandaMy Profile

  2. mak ai besar gedabak. rugi syarikat buat kanta pembesar macam ni. hehe. ala beza sikit je pun nak jadi 90 markah. 89.5 kalau bundarkan pun jadi 90 juga 😛

    wah tahinah la kak kujie sudah guna android. saya pun masih bertahan dengan s2 je 🙂
    Jom terjah post menarik dari booBlogs ..7 Ciptaan Terkenal Yang Salah di KreditkanMy Profile

  3. hahahahaha..tak pe la mak cik..rabun pun tetap up to date..hahahaha…
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Blog Review : 1 Hari 1 BlogMy Profile

  4. markah exam ke kak jie? hehe.
    Jom terjah post menarik dari Oh! budu ..perkara yang yahudi tak mahu dunia tahuMy Profile

  5. kira ok la tu stgh markah je lg. saya? kalau dulu2 mungkin berpuluh2 lg nk cukup 90. hehe
    Jom terjah post menarik dari Ekspresi Ruang ..Penyendal Buku Unik Rekaan Artori DesignMy Profile

  6. agak kencang jugak pendapatan dari blog kak jie ni kalau 100% pembelian dari hasil pengiklanan je..ni yang nak mengikut jejak macam kak jie jugak ni..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Rakyat Malaysia terkaya di dunia ?My Profile

  7. untunglah dapat 89.5 markah tu.. hahaha
    Jom terjah post menarik dari Izwanyusof ..Tempias SEO Beri 10,000 Visitor SehariMy Profile

  8. saya baru meninggalkan android kerana telah menggunakan iPhone 4 s
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Blog Review di blog sop.name.myMy Profile

  9. aimannajmy says:

    wah s3 huhuhu.. baru ja 6 bulan pakai s2 huhu, pejam celik pejam celik esok eh nanti dah kuar s4 huhu

  10. Wah. Kak jie dah pakai sIII! Haish, rasa macam nak beli jugak la..haha
    Jom terjah post menarik dari Aslam ..IBU. MAAFKAN AKU. AKU LUPA UNTUK MENGHARGAI!My Profile

  11. Alamak! macam menarik jerk samsung yg ini…

    huhuhu

    terasa gatal lak poket ni.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari maza ..Bila maza masuk dapur Ikan Pelaling jadi taucu berlada.My Profile

  12. wah,syioknyaa dah ada sIII..jealous2…bila la eden nak bertukar smartphone ni…hik3,dah lama pakai phone cap ayam…
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Luahan Hati Ibu Tunggal @ Alia HaryanieMy Profile

  13. besarnya..besarnya..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Komisen pertama Rahsia Malam Pertama.My Profile

  14. Jari terasa gemuk tak ? haaa … Samsung antara smartpohone yang saya teringin juga
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Video cara buat aiskrim gorengMy Profile

  15. wah…welcome to android ya k.jie… 🙂 comel je whatsapp dengan anak…
    Jom terjah post menarik dari cikmin ..Mereka Yang Bertuah Itu…My Profile

  16. Hik3.. boleh bayangkan kalau kak jie pakai spec tgk skrin hp dekat jauh
    dekat jauh… tak berapa jelas tulisannya..
    Jom terjah post menarik dari nurmisnan ..Jom ramai2 join FB Denaihati NetworkMy Profile

  17. patut makin besar buka tapak tangan..hee
    Jom terjah post menarik dari Lan Bingka ..Senarai atlet Malaysia di Sukan Olimpik, LondonMy Profile

  18. Ibu Mifzal Arsyad says:

    Hehe..cute je perbualan whatsapp mama n anak..

    Wah..dh pakai samsung galaxy s3 ya kak…best!!

  19. wahhh..hadiah raya ke kak jie?
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Post di Blog dan Menang Duit RayaMy Profile

  20. Wah lepas ini boleh pasang Instagram. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Contest CERITA PUASA RAMADHAN 2012 ShakiddoDotComMy Profile

  21. wah handphone baru lagi canggih…biaso org yang ado masalah rabun dekat mmg perlukan font yg besar sikit…;)
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Sepupu SepapatMy Profile

  22. wah siap ber wassupp lagi…boleh ker buat rayuan hehehe…semoga lecturer mendengar..

  23. Salam,

    Amboiii kak, dah guna android pulak ye?, perasan 2-3 hari lepas kakjie twit dari android, rupanya phone baru ekekeke, pinjam boleh tak 😀
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Saya 1 Awak 1My Profile

  24. Assalammualaikum wbt.

    Wah kak Jie. Beraya sakan dengan s3 nampak. Ngehee.

    Screen capture? Owh lain kali kalau twitter ngan kak jie boleh jadi bahan entri ni.

    Tak pa kak jie, biar dia rayu, untung2 mana tahu, at least tak berjaya pun dah cuba rayu kan? Mana la tahu.

    Selamat bersahur
    Jom terjah post menarik dari Incik RestNrilekS ..Bulan Ramadhan Hantu Kena Ikatkan?My Profile

  25. haaaa yg ini ila tak reti buat camana kak gie post msg nie.