Power Failure

Saya tambah perkataan SURIRUMAH dalam description blog kerana terlalu kerap dipanggil ‘BRO’

Hari ini ada pula yang panggil saya Power Rangers


Ayarkkk!!!

Β©kujie –Β  kisah zaman geng klik-klik Nuffnang – sudah gaharu cendana pula, sudahlah kalah di’fire’ pula….

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. shomey blog kamoo

  2. PakarBuahPinggang says:

    Salam kak,

    Apa pulak sebabnya kak dipanggil dengan power rangers?

  3. har har har.

    eh, power rangers tu nampak tangan die. bukan selalu pakai glove ke?
    cuba tanya intan, tu pun kalau die tengok. eheh
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Tips berblog bagi blogger yang sibukMy Profile

  4. *tgh imejin mama dgn baju power rangers pink* T________T
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Ais Krim MalaysiaMy Profile

  5. Budak Melayu says:

    erm… theme blog belum tentu boleh bg klue owner dia lelaki ke perempuan… tp kalau baca content dgn komen sikit2… boleh la dpt klu owner blog tu lelaki ke perempuan…

    lagi2 kalau blog personal hehe…
    Jom terjah post menarik dari Budak Melayu ..Hari Mengundi MPP di UniSZA…My Profile

  6. ciksembang says:

    kuijie, jadi powerpuff girls comel lagi dr power rangers.. pilih je nk powerpuff kuning ke merah ke atau hijau

  7. yer la kak jie sebiji mcm…. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    kalo kak jie bertukar jadi power ranger pasti meletup2 lah traffic kak jie kali ni…(gurau yer)..
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..Mayat pekerja jatuh bersama kontena ditemuiMy Profile

  8. hahaha.. tak dapat bayangkan kak jie bertukar jadi power rangers..

    kalau betul bertukar, jangan lupa bawa sekal senduk, sudip dan kuali sbgi senjata dan perisai gitew.. ahaks..

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Rumah terbakar nampak asapnya Hati terbakar!My Profile

  9. hahahhahahahhahaahahhaa gelak jelah yang boleh kakjie πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Contest Aksi Makan Closed! – Good Luck!My Profile

  10. denaihati says:

    mungkin juga ada yg menvari powerlady ke!!!
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Webhosting blog terbaik @ServerfreakMy Profile

  11. hahaha..kak jie memang power rangers pun…hehe
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Dugaan Cinta- Wajib BacaMy Profile

  12. hik3..comel je..cerita favourite saya masak kecik2 tu….
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Experience Fiesta- Experience Hollywood Contest 2011My Profile

  13. Jie, kita teringat zaman budak2 dulu, selalu berangan nak jadi wonder woman ( tengok tv s’pore). Siap nyanyi pastu spinkan diri sendiri untuk jadi wonder woman, hihihi…. :mrgreen:

  14. macam suweet je , kan

  15. tak berapa tau sgt pasal Kak Limah tu….tapi meletops πŸ˜†

  16. yepp..betoi tu..kimberly
    tapi power rangers malaysia kujie..hehe

  17. mak power rangers patutnya πŸ˜†

  18. Waalaikumsalam….

    agaknya sebab nak memfire orang je kejenya… πŸ˜†

  19. terasa dowh…mcm tak cukup gedik…hehe

  20. kes dulu zaman muda mudi kita fire2 orang ye πŸ˜†

  21. aduh! kisah power rangers ni lah yang buat diri ini syahdu. blog lama (megat dot net) banyak nilai sentimental.

    dulu kat sana, menulis tentang power rangers hitam. haha. ini semua pasal geng-geng klik nak kaya.
    Jom terjah post menarik dari megat ..Selamat Pengantin Baru- Blogger Khairul NizamMy Profile

  22. tu kes kita dulu- dulu
    kes geng klik klik ….. πŸ˜†

  23. entri hari minggu…

  24. hehehehe….. boleh fire fire

  25. kalau betul2 power failure, saya tak boleh update blog

    hehehe….costume 20 tahun dulu…kahkah

  26. theme dulu….mmg suka
    ade header cute mcm gadis sunti
    nanti nak guna yg tu balik lah
    tapi ramai sgt dah guna

  27. Biodata daht ulis, avatar pun , tapi mgkn tak cukup gedik tu yg ramai tak perasa tuan blog ni pompuan

  28. ramai…tatau pasai pa
    agaknya blog ni langsung tak de ciri femine..tak gedik πŸ˜†

  29. kak long nak pinjam kasut kilat2 tu tak…hehe πŸ˜†

  30. Comellah power renger kaler pink tu…..
    πŸ˜›
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Saya tahulah awak ada porscheMy Profile

  31. Hu3.. Kena jadi power ranger pula.. Panggil bro xpe, jangan panggil power ranger sudah…he3
    Jom terjah post menarik dari decrewz ..Travis McCoy ft Bruno Mars – Millionaire mimingMy Profile

  32. Budak Melayu says:

    Sebelum nie pangging kakjie bro… ada yg upgrate panggil power ranger pulak ke… huhu…
    Jom terjah post menarik dari Budak Melayu ..Musim Pilihan Raya Universiti Datang Lagi…My Profile

  33. wah.jadi power rangers takpa lagi sis sebab power rangers ada gak yang jantina wanita..tapi ni mai tang belah mana yang kawan tu buleh panggey sis dengan panggilan “BRO” neh..ish…
    Jom terjah post menarik dari Amancalledamie ..3 Jenis Lens untuk henponMy Profile

  34. Dulu saya ingatkan lelaki jugak, last baru tahu seorang perempuan dan surirumah..berkenaan theme, saya lebih minat yang dulu berbanding sekarang.. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Evo ..Honda Civic Ti diinspirasikan dari BTCC – terhad 500 unitMy Profile

  35. 😯 Terkejut tengok tajuk entry.

    Ingatkan betul2 la power failure pasal low loader bawak muatan tinggi langgar wayar elektrik. πŸ˜›

    Slim la tengok Kujie dalam costume tu. Takut Intan tak kenal pulak nanti. πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul (9W2FLY) ..RENDAH DAN PANJANGMy Profile

  36. Aduhai, bertukar menjadi Power Rangers pula apa lah musuh yang bakal ditentang kali ini πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Temujanji dengan Shahrukh khanMy Profile

  37. Hahaha….
    tergelak baca n3 ni…
    Jom terjah post menarik dari iza ..Ixora- Citra Dan InnovaMy Profile

  38. hahahaha.. power rangers pink tuuu.. πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Anarm ..Perisian Screen Capture dengan Image EditorMy Profile

  39. patutnya powerpuff girl lg sesuai kot.. :p
    Jom terjah post menarik dari Ezany-Kun ..Teater Muzikal Terima Kasih Cinta @ Istana BudayaMy Profile

  40. Power Ranger plak?? Ok la tu .. jangan panggil kak Limah sudahlah kan kak jie.

  41. haha..xpe kak jie, power rangers pun ada yg pempuan.kimberly x silap nama dia? πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari adele ..Peringkat-peringkat Perubahan Segelintir LelakiMy Profile

  42. hehehe… comel la jd power ranger pulak…
    Jom terjah post menarik dari Maria ..lagi bahasa LuqmanMy Profile

  43. Power rangers kujie?? hehehe
    Jom terjah post menarik dari zairie ..Gambar Pelakon Siti Saleha SeksiMy Profile

  44. sape plak yang panggil kak jie power rangers tu?
    Jom terjah post menarik dari slimdiet2 ..Senarai terkini orang terkaya di Malaysia 2011My Profile

  45. Assalam kak jie…..kah3, serius lawak…cam ner leh bertukar custom nie?hu3
    Jom terjah post menarik dari AdamXis ..β–ΊTutorial – Susun Atur Kemas Untuk Komen BlogspotMy Profile

  46. comel apa kalo diaorng panggil BRO kak jie..hehehehe

  47. Awww..power rangers pink lagi..
    Mengimbau kenangan lalu betul..