Power Failure

Saya tambah perkataan SURIRUMAH dalam description blog kerana terlalu kerap dipanggil ‘BRO’

Hari ini ada pula yang panggil saya Power Rangers


Ayarkkk!!!

Β©kujie –Β  kisah zaman geng klik-klik Nuffnang – sudah gaharu cendana pula, sudahlah kalah di’fire’ pula….

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

47 thoughts on “Power Failure”

  1. erm… theme blog belum tentu boleh bg klue owner dia lelaki ke perempuan… tp kalau baca content dgn komen sikit2… boleh la dpt klu owner blog tu lelaki ke perempuan…

    lagi2 kalau blog personal hehe…
    Jom terjah post menarik dari Budak Melayu ..Hari Mengundi MPP di UniSZA…My Profile

  2. kuijie, jadi powerpuff girls comel lagi dr power rangers.. pilih je nk powerpuff kuning ke merah ke atau hijau

  3. Jie, kita teringat zaman budak2 dulu, selalu berangan nak jadi wonder woman ( tengok tv s’pore). Siap nyanyi pastu spinkan diri sendiri untuk jadi wonder woman, hihihi…. :mrgreen:

  4. 😯 Terkejut tengok tajuk entry.

    Ingatkan betul2 la power failure pasal low loader bawak muatan tinggi langgar wayar elektrik. πŸ˜›

    Slim la tengok Kujie dalam costume tu. Takut Intan tak kenal pulak nanti. πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul (9W2FLY) ..RENDAH DAN PANJANGMy Profile

Comments are closed.