Press "Enter" to skip to content

47 Comments

  1. PakarBuahPinggang PakarBuahPinggang

    Salam kak,

    Apa pulak sebabnya kak dipanggil dengan power rangers?

  2. har har har.

    eh, power rangers tu nampak tangan die. bukan selalu pakai glove ke?
    cuba tanya intan, tu pun kalau die tengok. eheh
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Tips berblog bagi blogger yang sibukMy Profile

  3. yonna yonna

    *tgh imejin mama dgn baju power rangers pink* T________T
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Ais Krim MalaysiaMy Profile

  4. Budak Melayu Budak Melayu

    erm… theme blog belum tentu boleh bg klue owner dia lelaki ke perempuan… tp kalau baca content dgn komen sikit2… boleh la dpt klu owner blog tu lelaki ke perempuan…

    lagi2 kalau blog personal hehe…
    Jom terjah post menarik dari Budak Melayu ..Hari Mengundi MPP di UniSZA…My Profile

  5. ciksembang ciksembang

    kuijie, jadi powerpuff girls comel lagi dr power rangers.. pilih je nk powerpuff kuning ke merah ke atau hijau

  6. hahaha.. tak dapat bayangkan kak jie bertukar jadi power rangers..

    kalau betul bertukar, jangan lupa bawa sekal senduk, sudip dan kuali sbgi senjata dan perisai gitew.. ahaks..

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Rumah terbakar nampak asapnya Hati terbakar!My Profile

  7. wanmus wanmus

    hahaha..kak jie memang power rangers pun…hehe
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Dugaan Cinta- Wajib BacaMy Profile

  8. Tie Tie

    Jie, kita teringat zaman budak2 dulu, selalu berangan nak jadi wonder woman ( tengok tv s’pore). Siap nyanyi pastu spinkan diri sendiri untuk jadi wonder woman, hihihi…. :mrgreen:

  9. macam suweet je , kan

  10. tak berapa tau sgt pasal Kak Limah tu….tapi meletops πŸ˜†

  11. yepp..betoi tu..kimberly
    tapi power rangers malaysia kujie..hehe

  12. mak power rangers patutnya πŸ˜†

  13. Waalaikumsalam….

    agaknya sebab nak memfire orang je kejenya… πŸ˜†

  14. terasa dowh…mcm tak cukup gedik…hehe

  15. kes dulu zaman muda mudi kita fire2 orang ye πŸ˜†

  16. megat megat

    aduh! kisah power rangers ni lah yang buat diri ini syahdu. blog lama (megat dot net) banyak nilai sentimental.

    dulu kat sana, menulis tentang power rangers hitam. haha. ini semua pasal geng-geng klik nak kaya.
    Jom terjah post menarik dari megat ..Selamat Pengantin Baru- Blogger Khairul NizamMy Profile

  17. tu kes kita dulu- dulu
    kes geng klik klik ….. πŸ˜†

  18. entri hari minggu…

  19. hehehehe….. boleh fire fire

  20. kalau betul2 power failure, saya tak boleh update blog

    hehehe….costume 20 tahun dulu…kahkah

  21. theme dulu….mmg suka
    ade header cute mcm gadis sunti
    nanti nak guna yg tu balik lah
    tapi ramai sgt dah guna

  22. Biodata daht ulis, avatar pun , tapi mgkn tak cukup gedik tu yg ramai tak perasa tuan blog ni pompuan

  23. ramai…tatau pasai pa
    agaknya blog ni langsung tak de ciri femine..tak gedik πŸ˜†

  24. kak long nak pinjam kasut kilat2 tu tak…hehe πŸ˜†

  25. wah.jadi power rangers takpa lagi sis sebab power rangers ada gak yang jantina wanita..tapi ni mai tang belah mana yang kawan tu buleh panggey sis dengan panggilan “BRO” neh..ish…
    Jom terjah post menarik dari Amancalledamie ..3 Jenis Lens untuk henponMy Profile

  26. 😯 Terkejut tengok tajuk entry.

    Ingatkan betul2 la power failure pasal low loader bawak muatan tinggi langgar wayar elektrik. πŸ˜›

    Slim la tengok Kujie dalam costume tu. Takut Intan tak kenal pulak nanti. πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul (9W2FLY) ..RENDAH DAN PANJANGMy Profile

  27. Aduhai, bertukar menjadi Power Rangers pula apa lah musuh yang bakal ditentang kali ini πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Temujanji dengan Shahrukh khanMy Profile

  28. Power Ranger plak?? Ok la tu .. jangan panggil kak Limah sudahlah kan kak jie.

  29. hehehe… comel la jd power ranger pulak…
    Jom terjah post menarik dari Maria ..lagi bahasa LuqmanMy Profile

  30. nanne nanne

    comel apa kalo diaorng panggil BRO kak jie..hehehehe

  31. Awww..power rangers pink lagi..
    Mengimbau kenangan lalu betul..

Comments are closed.