Ragam anak-anak

Pagi² saya masuk TS , dapat Pm macam ni dari Teratakian’s yang menggunakan signature “Love people & use things,Not love things & use people”

Nov 28 2007, 08:20 AM

hi mama

mama saya daa tergatal tgn..blog saya tue..
patutnyer yg belah bawah ada kat belah kiri atas..tapi sbb gatal punya pasal ada belah bawah lak
mama leh tlg letak atas tak…

Puas saya tengok, bila guna template asal blogger, sidebar dia mesti duduk bawah, tapi bila saya guna template lain, dari finalsense ke, templatepanic ke, elok je terletak…. pagi² dah kepala otak kena kerja… dikerjakan oleh anak²…muaaahhh….kan….. padan betul signature dia tu!!!

Kalau terklik blog saya ni, tinggalkan pesanan ye.. nanti bila saya dah siap, saya akan menjejak . Bila dah siap nanti baru saya bagi link dia ye…sekarang ni tak boleh …….blog macam tongkang pecah! he he he…amPonnn………..kan daku!

Jie~ Terimakasih untuk kawan blogger saya En.Zino yang menghantar kad jemputan perkahwinan………dah nak kahwinkan anak pun kawan kita ni. Indahnya hidup , walau kenal dari hujung jari, tetapi ingatan tetap berkekalan di alam realiti.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Yonna tangan dia gatal, mama dah sental dgn berus dawai..he he he…:p

  2. haha..
    marah cik mika kite :p

  3. cik mika ye la tu..pagi² ni mama nk g menoreh tau…hari ni tak ujan…..:p

    arsaili hah….kalo berani bagilah blog tu kat kakjie..nnt hape² kakjie godek…hilang identiti ….:p

  4. salam kak jie..nanti blog sy ada problem sy contact kak jie..ekekeke biar bertambah kerja tuh..uhuhu

  5. esihhhhh apsal tu mama…
    sabar erkk mama…:]
    tp mama kan otai tu sbb diorang ni suka refer kat mama….

    =)