Press "Enter" to skip to content

45 Comments

  1. sfatimahzj sfatimahzj

    apasal terlintang macam tu…penat ‘mencuri’ ke..hahaha
    Jom terjah post menarik dari sfatimahzj ..Seketika Di RumahMy Profile

  2. Anna Anna

    πŸ™„ tu…lah ingat kan benda tadi???

  3. ann ann

    jadi…..jangan asyik blogig …..pegi menghafal….atau siapkan toyollllll.
    Jom terjah post menarik dari ann ..Kopi Arab &amp Kambing ArabMy Profile

  4. ann ann

    betul tu fis…last ramadhan saya hilang selipar 4 kali…tapi orang masjid kat sini bagi selipar dia kat saya….sebab dia malu kot orang luar hilang seliper kat masjid dia orang….
    Jom terjah post menarik dari ann ..Kopi Arab &amp Kambing ArabMy Profile

  5. ann ann

    nak macamana…boring hari2 duduk bilik sorang2.kena pula ….hujan, 7 hari 7 malam tak keluar bilik.nasib baik ada internet…..boleh la layan perasaan.
    Jom terjah post menarik dari ann ..Kopi Arab &amp Kambing ArabMy Profile

  6. ann ann

    kalau rasakse tu idup pun tak per….autroman ade.
    Jom terjah post menarik dari ann ..Kopi Arab &amp Kambing ArabMy Profile

  7. RedBoys RedBoys

    wah.. siap bg tips lagi ni.. rasanya ada betul jugak tu.. thanks share tips.. jgn kita lupe plak sudah ye..
    Jom terjah post menarik dari RedBoys ..Hanya Kerana Sebiji EpalMy Profile

  8. RedBoys RedBoys

    ye.. betul tu.. first ingat ke raksasa berbulu.. rupanya selipar..
    Jom terjah post menarik dari RedBoys ..Hanya Kerana Sebiji EpalMy Profile

  9. RedBoys RedBoys

    ye ker? baru tahu ni.. tapi pasal org jepun dtg jajah pkai selipar tu memang saya ada baca.. taktahu le betul ke tak..
    Jom terjah post menarik dari RedBoys ..Hanya Kerana Sebiji EpalMy Profile

  10. RedBoys RedBoys

    kasut saya jugak hilang bulan ramadhan baru ni.. sedih jugak.. di bulan mulia ada jugak yg ambil.. terpaksa saya balik jalan tanpa kasut.. nasib rumah dekat je.. atau mungkin ada yg tersalah pkai kot.. hurmm..
    Jom terjah post menarik dari RedBoys ..Hanya Kerana Sebiji EpalMy Profile

  11. oh! itu semua selipar baru…kalau kat masjid..mmg ada harapan nk kena kebas…hehe

    ingat masa kecil2…byk kali juga saya hilang selipar di masjid, dan byk kali juga saya balik jln kaki ke rumah tidak berselipar…

    ada juga rasa nk kebas mana2 selipar sbg ganti tapi selalu ingat pesan mak “jangan ulang perkara buruk yg orang lain buat, nanti kite juga sama dgn mereka…nak jadi camtu ke?”….

    takpelah…selipar jepun boleh beli lain…mintak duit ngn abah… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Kisah Hakim dan iMeknya…My Profile

  12. Ismail N Ismail N

    Ha ha funny betul burung tu. Cute jugak. Alahai Kujie siasatan kes curi ni tak ngam lah. Selipar2 di masjid selalu dah lusuh dan buruk. Ini yg kena buat burung tu cantik betui…..
    Jom terjah post menarik dari Ismail N ..Beatboxer Jepun Yang Hebat!My Profile

  13. jun jun

    πŸ˜€ hahahaa..jie, tu nampaknyer sume slipor baru…cari2 gak sbb aritu selipar anak ilang kat mesjid, hehehe
    Jom terjah post menarik dari jun ..Kuih talam gandumMy Profile

  14. rozy rozy

    replika beruang gergasi berselipar jepun

  15. errk!! slipar pocket yang warna ijau tu!!
    sila bagi balikk!!

    heheh, tapi pocket ada cara nak kasi orang tak curi,
    somehow menjadi!!

    sila letak kan sebelah di ujung tiang ni..
    n sebelah lagi di ujung tiang nu…

    orang yg nak curi maleh nak nengok n mencari.
    so kalau separated memang buleh selamat πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..335 Main Jom!!My Profile

  16. tak mungkin.. sbb sumer selipar jepun baru2 tewww.. uhuks

  17. waaa patut r kuar masjid jer ilang selipa.. upanya disini
    Jom terjah post menarik dari pnr0s ..RM100My Profile

  18. dr jauh macam raksasa berbulu warna-warni.. πŸ˜†

  19. opppsss.. disenari = disenarai…sekali typing error laaa…

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Di Tasik Biru ituMy Profile

  20. wahhh… disenari teman terhangat bulan Nov ini, abg ann kita pun memecut sama tidak ketinggalan di blog kujie ni ya.. hahahaha

    ayukkk! heheheh
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Di Tasik Biru ituMy Profile

  21. hahahha….

    biasanya maza akan simpan selipar jepun maza itew di dlm bakul motor sebelum masuk masjid.. setakat hari ini masih selamat gitew…

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Di Tasik Biru ituMy Profile

  22. belalang belalang

    baru belalang tau
    yg selipar2 tue boleh bergabung lalu menjadi resakse…
    bahaya nih…jgn biarkan slipar2 anda berkumpul setempat…

    huhuhu
    Jom terjah post menarik dari belalang ..First Contest Dari SBTMy Profile

  23. jawatan kosong jawatan kosong

    kekeke jadi macam ni ya rupanya misteri hilangnya selipar
    Jom terjah post menarik dari jawatan kosong ..Foto Prime Vacancy in Miharja- KLMy Profile

  24. orang Jepun kenalkan masa dia datang jajah dulu…sebelum tu orang Malaya pakai sandal…lambat nak jalan

    orang Jepun kan suka jalan lajuΒ² – tu yg dia kenalkan selipar jepun tu

    betul tak teori ni? πŸ˜†

  25. saya masih tertanya2.. kenapa dipanggil “Selipar Jepun” ?

    sedangkan ianya.. “made in china” ?
    Jom terjah post menarik dari Pala Maldini ..SESAT DI PARKINGMy Profile

  26. jard jard

    hehehe.. kelakar la plak

  27. huish~ selipar jadi monyet~ πŸ˜†

  28. cun.. kreatif gile

  29. Nur Nur

    Cantiknya… Tak sangka, apa pun boleh nampak cantik asalkan kita kreatif.. Lepas ni, senyum je la tauke selipar jepun… hehe
    Jom terjah post menarik dari Nur ..Abah bagilah balik tangan ItaMy Profile

  30. kreatifnya,,selipar Jepun tuh macam best je, ringan. =)
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Tips Menjawab Exam PTDMy Profile

  31. tahun lepas masa sembahyang raya , selipar kena curi .. dah laa selipar tuu dah serasi dengan kita .. diambil pulak πŸ™

    comel laa selipar jepun kat atas tuu ! kat mana tuu kak jie ?
    Jom terjah post menarik dari Zqah ..Tart TelurMy Profile

Comments are closed.