Rezeki Nuzul Al-Quran

Berkemas nak balik kampung.

Buka e-mel ada  first  job dari  churpchurp.com . Rezeki . Alhamdulillah.

Minta tolong megat uruskan . Terimakasih. Untung ada jaringan persahabatan yang boleh dipercayai walaupun hanya di alam maya.

Ada beberapa entri telah dijadualkan. Mungkin ada live blogging kalau berkesempatan.

Oh..lupa. Saya tidak terus balik ke Kedah. Naik Cameron Highland dulu untuk petik stawberry siapkan beberapa kerja.

p/s – tadi berbuka puasa di masjid dengan DYMM Sultan Selangor.

p/s – Terimakasih daun keladi masak asam pedas untuk iza bintang comel – ole-ole dari Hong Kong telah diterima pagi tadi. Murah rezeki saya di bulan Ramadan.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Alhamdulillah, masih ada rezeki utk kita.
    Syukur!!! 🙂
    .-= Zymazara´s last blog ..I`m confused!!!! =-.

  2. pi berjalan no :mrgreen:
    .-= haritz´s last blog ..Minyak Angin Masuk Mata – Aduh!! =-.

  3. mama beraya di kedah eh tahun ni?
    ada tang mana?
    bai pon insya’Allah raya sana tahun ni.
    ada masa boleh la beraya rumah mama vs kg kedah.hehe..
    .-= fiezabaiduri´s last blog ..Selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak =-.

  4. Owh lupa … life blogging tu apa? TQ
    .-= Precious´s last blog ..How to Have Natural Red Lips =-.

  5. Alhamdulillah, rezeki ada di mana2. Usaha mesti ada.
    .-= Precious´s last blog ..How to Have Natural Red Lips =-.

  6. naik cameron? best woo,jalan dia pusing2.
    dah lama tak gi sana :mrgreen:
    .-= blowie´s last blog ..Live – Bazar Taman Melati =-.

  7. alhamdulillah kak, sy dah uruskan pertolongan tersebut. insya allah xde aral melintang semuanya selamat.

    terkejut juga kak jie dpt job tu. namun selepas itu sy juga dpt tapi keyword yang berlainan. baru sy faham bagaimana job tersebut berfungsi.

    harap lebih byk rezeki melalui tweet 😉

    sy doakan perjalanan kak jie yang melalui senario indah tersebut selamat. kalau boleh live blog la kak 😉

  8. Ouh…sekarang kak on the way balik? Saya pun ada assignment Churp Churp! 😛
    .-= tekkaus´s last blog ..7 Movies To Watch During Hungry Ghost Month! =-.

  9. mkn ape tuh kt masjid DYMM~ msti meriah kannnn? 🙂
    .-= Hafizd´s last blog ..Cahaya Kasih =-.

  10. waduh… syukur ya, betullah Ramadan penuh kerahmatan gitew.. huhuhu
    .-= maza´s last blog ..Ramadhan: Di Kampung Cacing #2 =-.

  11. Alhamdulillah…Memang rezeki Ramadan…
    Semoga terus dimurahkan rezeki.. 😛
    .-= Kak Long´s last blog ..Cara Menyertai Contest Weblog Popular 1Malaysia =-.

  12. alhamdulillah.. dapat gak kempen churp2.. tapi tak jalan gi..
    .-= beliamuda´s last blog ..Pilihan Raya Kecil – ADUN Bagan Pinang Meninggal Dunia =-.

  13. Al-hamdulillah…murah rezeki..jgn luper byr zakat pendapatan
    .-= KLIK KLIK DAPAT DUIT´s last blog ..PERBANDINGAN JENIS2 PELABURAN =-.

  14. rezeki dari Allah kadang2 tidak terduga bentuk dan laluan kedatangannya.Alhamdulillah
    .-= rumah kuning´s last blog ..Sekali Sekala =-.