Sabtu & Ahad – Makan. Isnin – Diet!

Wah…wah…semalam open house dan open mouth ye. Pagi Isnin nak pergi kerja baru insaf – teringat segala janji manis di awal Ramadan nak berdiet.

Semalam hujan………….alasan!

Forget about your Monday Blues , so ordinary same old story..:lol:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. kujie..=)
    lama tak ke sini =)
    Jom terjah post menarik dari NoorAfzan ..Ucapan Terima Kasih – Susah keMy Profile

  2. yang dibuang tu boleh kasi buat baja bro :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Ustazah buat seks – satu penghinaanMy Profile

  3. stabilkanya huhu
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Ustazah buat seks – satu penghinaanMy Profile

  4. diet..kak jie kena joging hari-hari baru best…… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Oh iphone 4g Pujaan Hati kuMy Profile

  5. Jom diet kak jie. Tengah bersemangat nih.. =)

  6. yang ni memang x leh buat apa..memang janji tinggal janji je la…baru sehari beraya, badan macam dh kene pam
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..Bantu la diaMy Profile

  7. Nak amalkan apa yang kita amalkan di bulan Ramadhan pada 11 bulan yang lain memang sangat-sangat Mujahad.
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Banner blog menarik Hidup Untuk MemberiMy Profile

  8. afiq aiman says:

    belajar berhenti sma…amboi sampai tak kira waktu ni keja makan je hehe
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..DiGi iPhone 4 LifeMy Profile

  9. haha, diri masih tak insaf nih. makan je tak henti-henti
    Jom terjah post menarik dari nursarah puteri biru ..kisah lucu di kaunter pembayaranMy Profile

  10. Hadi Rofiee says:

    Open house & open mouth.. hehe. menarik istilah ni :mrgreen:

  11. kak jie, kite diet ke tak diet ke perut ttp buncit !! .. ehehe ..
    ari nih tak layan blues layan lagu korea..
    Jom terjah post menarik dari L@n@ ..Petunjuk Baru Kes Kehilangan Mohd Shafik AbdullahMy Profile

  12. kita serupaaaa
    hehe 😀
    Jom terjah post menarik dari Kie-yu ..nadiasMy Profile

  13. maza semalam pergi majlis rumah terbuka merangkap kenduri kahwin…. baru sampai tengahari perut dan kepala buat hal.. terus pulang dan rehat.. aderkkk..

    huhuhu
    Jom terjah post menarik dari maza ..Bukannya Sarip Dol- Ada Sirap Ada RayaMy Profile

  14. melamtak baiiiiiik punya sabtu ahad… lepas satu rumah satu rumah lagi 😆 lupekan jela hasrat nak die tuu 😆
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..hari dia menambah umurMy Profile

  15. alhamdulillah sistem pencernaan sy Tuhan anugerahkan baik, sehari 2 kali buang, makan banyak buang pun banyak 🙂
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Sesi terjah Pantai Bagan LalangMy Profile

  16. ahaha, mmg best makan free
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..Sedih AidilfitriMy Profile

  17. berat badan pun mcm tak stabil je…xleh la nak diet hehe
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..DiGi iPhone 4 RealMy Profile

  18. diet??….tetiba perkataan ini hilang dari kamus hidup bila hari sabtu dan ahad sepanjang open house syawal ni…. 😛

  19. kah kah kah….. diet oh diet
    Jom terjah post menarik dari Mak Su ..Selamat Pagi IsninMy Profile

  20. Hehehe… Sabtu & Ahad makan, hari isnin = membuang aa plaks… 😀 Selamat hari isnin kak jie… 😉 Arini tak layan blues, keroncong jer
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Buat renungan kita semuaMy Profile