Saratnya kenangan

24/10/2008 – Ketibaan di Soekarno-Hatta International Airport dengan pesawat KLM Royal Dutch Airlines

27/10/2008 – Saat kepulangan, eh……. beg  dah beranak pinak!:mrgreen:

Ada cerita menarik bagaimana Intan boleh turut terbang bersama …. esoklah kita bercerita, Saya nak selongkar beg mencuci.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

33 thoughts on “Saratnya kenangan”

    1. @Tie, hehehehe…ada utk adik, utk mak, utk kakak, utk anak sedara, utk kawan sekerja, utk jiran….utk diri sendiri ..tak de 😆

  1. Amboi, dah kata dah mesti shopping sakan punya. Sampai beranak pinak beg2 tu 😆

    Welkambek, tak sabaQ nak baca cerita2 Kak Jie ni. Kita tukar baton no Kak Jie, insyaallah minggu depan ceQ terbang pulak, tapi opposite location lah :mrgreen:

  2. yuhuu mama!!i miss u!
    intan ikot pulak :p

    cepat la update mama 😀
    nak tgk gambarrrr

    souvenir kat yonna xde ke 🙁 huhu

  3. Ye ye intan dah sihat…..
    Bestnye g jalan … yang tak bestnye bila balik banyak ke kain kena basuh nasib baik bukan saya yang basuh …

    hashim habeeds last blog post..Saman

Comments are closed.