Saratnya kenangan

24/10/2008 – Ketibaan di Soekarno-Hatta International Airport dengan pesawat KLM Royal Dutch Airlines

27/10/2008 – Saat kepulangan, eh……. beg  dah beranak pinak!:mrgreen:

Ada cerita menarik bagaimana Intan boleh turut terbang bersama …. esoklah kita bercerita, Saya nak selongkar beg mencuci.

33 Replies to “Saratnya kenangan”

    1. @Tie, hehehehe…ada utk adik, utk mak, utk kakak, utk anak sedara, utk kawan sekerja, utk jiran….utk diri sendiri ..tak de 😆

  1. Amboi, dah kata dah mesti shopping sakan punya. Sampai beranak pinak beg2 tu 😆

    Welkambek, tak sabaQ nak baca cerita2 Kak Jie ni. Kita tukar baton no Kak Jie, insyaallah minggu depan ceQ terbang pulak, tapi opposite location lah :mrgreen:

  2. yuhuu mama!!i miss u!
    intan ikot pulak :p

    cepat la update mama 😀
    nak tgk gambarrrr

    souvenir kat yonna xde ke 🙁 huhu

  3. Ye ye intan dah sihat…..
    Bestnye g jalan … yang tak bestnye bila balik banyak ke kain kena basuh nasib baik bukan saya yang basuh …

    hashim habeeds last blog post..Saman

Comments are closed.