Saratnya kenangan

24/10/2008 – Ketibaan di Soekarno-Hatta International Airport dengan pesawat KLM Royal Dutch Airlines

27/10/2008 – Saat kepulangan, eh……. beg  dah beranak pinak!:mrgreen:

Ada cerita menarik bagaimana Intan boleh turut terbang bersama …. esoklah kita bercerita, Saya nak selongkar beg mencuci.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. … dah lama saya tak melencong… 🙄 Takde souvenir utk saya ke??? 😎

    samdaddycools last blog post..Artwork – batik painting.. 1st attempt

  2. Err… kak jie borong beg ke kat sana? 😀

    suaras last blog post..Demi Kameelah…

  3. ooooo..bukan gi berjalan ni, dia pi terbang.. 😀

    TokNabes last blog post..Berjalan Di Pagi Deepavali

  4. Wah..tgk beg tu..mesti mcm2 ada..he he..Tak sabar nak tgk apa yang ada dlm beg tuh!!(kepoh sket!)

    Ties last blog post..Macam-macam

    • @Tie, hehehehe…ada utk adik, utk mak, utk kakak, utk anak sedara, utk kawan sekerja, utk jiran….utk diri sendiri ..tak de 😆

  5. tak sabar nk tunggu kak jie hupdet.

  6. K.Jie bawak beg betina kot, itu yg boleh beranak-pinak kat sana. Hahaha 😆

    intans last blog post..Sesungguhnya Aku Bersyukur…

  7. haaaa. nak jajan.. nak jajan..

    nikillass last blog post..Study time..

  8. fullamak..banyak nyer beg…ada souvenir utk saya ke? 😉

    |1f34|-|1r3s last blog post..How to optimize blog loading time part 1

  9. Alhamdulillah…selamat tiba 😛

    Lan Bingkas last blog post..Kamu berdua…jangan begitu

  10. hi akak kujie teww..

  11. intan ter’terbang’?

  12. Amboi, dah kata dah mesti shopping sakan punya. Sampai beranak pinak beg2 tu 😆

    Welkambek, tak sabaQ nak baca cerita2 Kak Jie ni. Kita tukar baton no Kak Jie, insyaallah minggu depan ceQ terbang pulak, tapi opposite location lah :mrgreen:

  13. Wah! Jalan2 cari makan.

    julietchuns last blog post..Bila dia sudah tiada

  14. camane intan boleh ikut pulak? mesti nangis bergayut kat kaki mama dia nih.hehe

    cikgu panjis last blog post..Berinai Pagi

  15. waaaaaaaaaaa… udah pulang ya buk! 🙂 🙂
    cepat gambo kak jie. tak sabar nak tgk. tapi brg yg dibeli la. scenery lambat pun takpe. ekekeke…

    Zanas last blog post..Pam Pom Kebabom!!!

  16. yuhuu mama!!i miss u!
    intan ikot pulak :p

    cepat la update mama 😀
    nak tgk gambarrrr

    souvenir kat yonna xde ke 🙁 huhu

  17. wah banyaknya barang kujie..
    nanti citer ek beli ape..
    xsbr nih… 😯

    callisters last blog post..I had a dream.

  18. salam..wahhh melancong..jelesnya

    arsailis last blog post..

  19. hashim habeed says:

    Ye ye intan dah sihat…..
    Bestnye g jalan … yang tak bestnye bila balik banyak ke kain kena basuh nasib baik bukan saya yang basuh …

    hashim habeeds last blog post..Saman

  20. haa..tuh la nampak gambar intan ..cemana eh dia leh gie?dah sihat ek dia?

  21. hai salam kenal..
    hai saya tungu post tebaru awk