Sebelum Dan Selepas Hari Ini

Saya masih lagi bertukang – dah suka dengan frame theme blog ini.

Theme asal Abtely dari Beatheme dengan tema hitam putih dan sedikit biru.

Tak banyak yang saya ubah, cuma tukar warna tema menjadi oren putih dan hitam. Tukar font family menjadi Trebuchet MS ( yang comel… )

Bahagian komen saja yang belum siap dan beberapa kemasan akhir.

Saya tak pandai sangatlah nak ubah  theme jadi bombastik fantastik – css yang mudah² bolehlah.

Out dululah …. nak temankan cik abang main salji… Jom tengok kat blog dia – ann.kujie2.com

Tengok gambar pun dah terasa sejuk…. macam tu lah agaknya kalau tengok gambar makanan kat ruangan iklan di suratkhabar.

©kujie – rupanya hujan kat luar tu…cis! patutlah sejuk.

27 Replies to “Sebelum Dan Selepas Hari Ini”

  1. header ? dulu adelah banner kiut tu..skrg tak guna lagi

    pasal commentluv ni..kalau kat wordpress rasanya tak ada masalah…kalau blogspot dia guna Intense Debate – kak jie tak ada masalah, orang lain mungkin….

    blog blogspot laju…. loading time biasanya tak semput sangat

  2. ni bukan ibarat cubit peha kiri, peha kanan turut terasa. tapi cib abang yang sejuk, sekali cik adik yang terasa. jangan marah kak jieeee dan abang annnn..hehehe

  3. memang tak letak… bukan keperluan kak jie
    mgkn org lain perlu

    btw – terimakasih krn luangkan masa yg berharga tu utk coretkan komen di sini

  4. hujan maza, tak leh keluar mana…dok bertukang je
    mcm le ada byk masa sgt..hehe

    dia tak leh mula..kalau dah mula..mcm2 nk digodeknya

  5. perkhhh.. new year nak dekat cik kujie dah bertukang sana sini.. hehehheeh

    apa2 hal pun warna ini sedap mata memandang gitew…

    psst: maza main salji dalam peti ais jerk.. huhuhu

Comments are closed.