Sebelum Dan Selepas Hari Ini

Saya masih lagi bertukang – dah suka dengan frame theme blog ini.

Theme asal Abtely dari Beatheme dengan tema hitam putih dan sedikit biru.

Tak banyak yang saya ubah, cuma tukar warna tema menjadi oren putih dan hitam. Tukar font family menjadi Trebuchet MS ( yang comel… )

Bahagian komen saja yang belum siap dan beberapa kemasan akhir.

Saya tak pandai sangatlah nak ubah  theme jadi bombastik fantastik – css yang mudah² bolehlah.

Out dululah …. nak temankan cik abang main salji… Jom tengok kat blog dia – ann.kujie2.com

Tengok gambar pun dah terasa sejuk…. macam tu lah agaknya kalau tengok gambar makanan kat ruangan iklan di suratkhabar.

©kujie – rupanya hujan kat luar tu…cis! patutlah sejuk.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. urm patut la, themes baru rupanya..
    cantik2..simple and neat
    Jom terjah post menarik dari syahrilhafiz ..Filem – JaninMy Profile

  2. seronoknya nampak, kalau lah dapat bermain salji
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Jem di Kuala Lumpur itu biasaMy Profile

  3. Saya masih tak pandai lagi nak kodek-kodek css ni.Mana nak buat rujukan ye/
    Jom terjah post menarik dari Panduan Buah Pinggang Sihat ..Kesan Tekanan Darah Tinggi Kepada Buah PinggangMy Profile

  4. aikkk… tu kias2 org tua 😆

  5. genting kan dekat..heheh :mrgreen:
    kalau pergi ajak ye…

  6. tu katanya salji pertama utk tahun ni….yg xcited habis tu 😆

  7. okla jugak kakjie pandai bertukang walaupun yang senang2..

    saya ni carik je templete pastu tepek! tak pandai nak godek2
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..makhluk kerdilMy Profile

  8. peti ais umah ai tade salji pun! kene g umah 4 musim baru leh jumpa salji! 😆
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..makhluk kerdilMy Profile

  9. Ini betul-betul celebrate Christmas nasib baik tidak ada Santa Claus dengan red nose mouse deer 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..COMBI membenteras nyamuk AedesMy Profile

  10. Salam Melur…terimakasih
    penghargaan yg manis tu..hehe

  11. header ? dulu adelah banner kiut tu..skrg tak guna lagi

    pasal commentluv ni..kalau kat wordpress rasanya tak ada masalah…kalau blogspot dia guna Intense Debate – kak jie tak ada masalah, orang lain mungkin….

    blog blogspot laju…. loading time biasanya tak semput sangat

  12. Salam kenal Kujie jelita…
    Jom terjah post menarik dari melur ..CINTA JELITAWAN…BUKAN JUAL MAHAL TETAPI MENJAGA MARUAH DIRIMy Profile

  13. wah2…bagus kak kujie..cantek header nyer…akak nak tnyer sumtin..btl ke? penggunaan comment luv..memberatkan blog?
    Jom terjah post menarik dari cik boboy ..Dialog Manja suami dan isteriMy Profile

  14. nice template 🙂

  15. ni bukan ibarat cubit peha kiri, peha kanan turut terasa. tapi cib abang yang sejuk, sekali cik adik yang terasa. jangan marah kak jieeee dan abang annnn..hehehe

  16. cantik theme ni..simple sgt 🙂
    Jom terjah post menarik dari adele ..Gadis Maghribi Ancaman Buat Gadis MelayuMy Profile

  17. wooo…kat sini sekitar rumah maza terang benderang dan tak hujan..

    sudah dua hari begitu…………

    :roll: :roll: :roll:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Sungai CongkakMy Profile

  18. dia bercerita secara live… kejap2 lari keluar tangkap gambar
    kita pun rasa sejuk…tgok kt luar
    rupanya hujan …patut arr 😆

  19. memang tak letak… bukan keperluan kak jie
    mgkn org lain perlu

    btw – terimakasih krn luangkan masa yg berharga tu utk coretkan komen di sini

  20. tu tanda mmg dok dpn pc je… 😆

  21. sedar2 …mmg hujan kat luar…patut arr 😆

  22. hujan maza, tak leh keluar mana…dok bertukang je
    mcm le ada byk masa sgt..hehe

    dia tak leh mula..kalau dah mula..mcm2 nk digodeknya

  23. memang sejuk giler!

    ibarat cubit di peha kiri, peha kanan pun terasa sakitnya kan kujie…
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..memendam misteri- hanya ulat yang akan tahuMy Profile

  24. kak kujie pun xde sb gak ek? sy tinggal jejak kat komen la. hehe. hidup biar sedap. 😀
    Jom terjah post menarik dari thalhah ..Cara Membuat Menu Menegak Pada BlogMy Profile

  25. uiks.. rupanya maza org pertama mengomel di theme baru ini.. hehehhe

    tahniah utk maza gitew.. hahahha
    Jom terjah post menarik dari maza ..Sungai CongkakMy Profile

  26. tengok pun dah sejuk yer…he he he
    Jom terjah post menarik dari ann ..KOTA CONSTANTINEMy Profile

  27. perkhhh.. new year nak dekat cik kujie dah bertukang sana sini.. hehehheeh

    apa2 hal pun warna ini sedap mata memandang gitew…

    psst: maza main salji dalam peti ais jerk.. huhuhu