Sebelum Dan Selepas Pikom Pc Fair 2013

pc fair 2013

amanz.my di Picom Pc Fair 2013

pergghhh………….. nampak tu, Tok Penghulu Rawang si Aman kat Pikom PC Fair 2013 di KLCC. Orang kampung mesti tumpang bangga atas pencapaian tersebut.

Pikom PC Fair 2013 berlangsung di KLCC dari 12 April hingga 14 April 2013.  Pc Fair dibuka dari jam 11 pagi hingga 9 malam.

Pikom PC Fair akan datang – 23-25 Ogos 2013.  Simpan note untuk rujukan.

kinokuniya klcc
Sebelum ke Pikom PC Fair 2013 , singgah Kinokuniya cari buku.

kenduri kahwin shamsul liani
Sebelum ke  Kinokuniya KLCC, singgah di Dewan Komuniti Sentul Perdana menghadiri majlis resepsi anak perempuan Sham Ondscene . Nasib baik dia telefon saya awal pagi tadi, memang saya terlupa tarikh berlangsungnya hari ini.  Kami dah keluar dari rumah waktu tu, sempatlah singgah Tesco beli hadiah untuk pengantin.

Dapatlah berjumpa beberapa members BB Group yang rapat –  Adi, Asmah Metro, Shida dan Zul Itis

tulisan doktor
Selepas semua acara di KL, saya balik dan ke klinik. Tak faham apa tujuan atau maksud tulisan doktor tersebut. Yang pastinya saya dapat satu suntikan , ubat antibiotik , ubat untuk hisab, ubat kumur dan ubat titis di lidah.

Kisahnya dua minggu lepas… sewaktu bawa Stokin ke klinik haiwan , dia meronta dan mencakar tangan hingga berdarah. Tak serius tetapi selepas balik dari Langkawi, mulut rasa tak selesa , kering dan dinding mulut menjadi merah. Risau pula kalau terkena jangkitan dari kucing.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. kasihan sekali
    semoga segera sembuh …
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Cara Cek dan Pembayaran Tagihan Listrik PLN Secara OnlineMy Profile

  2. Semoga lekas sehat nihhh!!
    Jom terjah post menarik dari luthfi ..Mulut Kering (Xerostomia)My Profile

  3. Fuhhh ganasnya tulisan doktor….macam mana orang nak baca yer?hahaha
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Wordless Wednesday #49 – Bersantai Dalam KolamMy Profile

  4. tulisan doktor tu juga yg buat ejam rasa mual2 baca entri ni..hehe
    Jom terjah post menarik dari ejam ..Perubahan Tarikh Seminar Buat Duit Dengan Blog Anjuran Denaihati.comMy Profile

  5. banyak kali tak dapat pergi pc fair ni…
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Pemain import baru Johor Darul TakzimMy Profile

  6. Kat MITC Melaka PC Fair pada 26~28/04/2013 ini….
    Jom terjah post menarik dari sukma ..KHASIAT BERWUDUK SEBELUM TIDURMy Profile

  7. mesti best pergi pc fair. luas jugak dewan makan tuh, meja jauh-jauh senang nak lalu.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Bila Orang Muda Mula BertukangMy Profile

  8. Lama tak pergi PC fair, hebat site amanz semakin hebat..
    Jom terjah post menarik dari MindaKini ..Jin AsyikMy Profile

  9. fuhh..macam seronok aje tengok. ada makan-makan.
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..Cik Hazanis – Terima kasih kerana memilih saya..My Profile

  10. Tudia. Jenama abang kawasan Rawang terpampang dengan jelas. 😀
    Jom terjah post menarik dari Zulhilmi Zainudin ..(VIDEO) Pengorbanan Seorang Ayah Untuk Anaknya Yang ‘Buta’My Profile

  11. assalamualaikum kujie….PC Fair mmg bestkan…:)
    Jom terjah post menarik dari maszull ..Berderet-Deret Kenduri KawinMy Profile

  12. lakaran doktor tu mungkin untuk menjelaskan tentang cakaran kucing tu..hahaha
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Home AloneMy Profile

  13. All in one =)

    Semoga kak jie ok dan sihat.

    p.s – tu bukan tulis, conteng2 doktor…hehehe
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Live Streaming Kelantan vs ATM & Piala Axiata 2013 Separuh AkhirMy Profile

  14. takut berubah jadi catwoman aje nanti..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Lemak baik vs Lemak jahat.My Profile

  15. best pulak baca cerita ni sebab cara penceritaannya memang jarang Blogger lain buat ..
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..PRU13 : Senarai Calon Parlimen BN, PAS, DAP dan PKRMy Profile

  16. pikom pc fair.. nak pergi tapi rasa mcm takde apa nak beli..
    lagpon member cakap harga sama dan ada yg lagi mahal..
    Jom terjah post menarik dari Norfanil ..Ninetology Black Pearl 2 Pandang PertamaMy Profile

  17. wahh. amanz dah maju. Semoga dapat kekalkan. Saya ni pc fair pun jarang pergi. Duit tak ramai.. 😀
    Jom terjah post menarik dari arynet ..Mulanya PerubahanMy Profile

  18. Pikom PC Fair 2013 berakhir hari ini
    Jom terjah post menarik dari safiyhati ..Penyebab Dan Tanda EndometriosisMy Profile

  19. wahh amanz tu…
    cakaran kucing memang kena hati-hati…pengalaman saya menjaga kucing sebanyak 15 ekor banyak menjadi pengajaran. kadang2 doktor tu dah biasa “ni mesti kes kena cakar kucing.. ”
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Diet Ikut Jenis DarahMy Profile

  20. tak pegi pikom kat kl tahun ni..baru nak balik sana esok..hehe
    Jom terjah post menarik dari afif ..18SX Bukan Untuk Malaysia!My Profile

  21. Jadual padat sudah macam calon yang bertanding didalam Pilihan raya.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Lenspen memudah kerja cuci lensaMy Profile

  22. dah lama rasanya tak pg pc fair..rindu plak..hehe..
    hati2x dengan cakaran @ gigitan kucing…kalo boleh terus basoh kesan tu…takot terkena jangkitan ataupun guna je sanitizer…
    Jom terjah post menarik dari Bahrain ..BLOGGER HARUS ADA GOOGLE+ FOLLOWERSMy Profile