Selamat Datang

Selamat Datang…

Terimakasih atas segala sokongan dan kesetiaan perhubungan kita selama ini. Saya sangat menghargai anda semua.

Saya berharap, teman² saya akan terus menyokong saya di sini dan saya juga berharap akan menemui lebih ramai teman baru. Semoga langkah hari ini menjadi pembuka catatan kegembiraan, kebahagiaan dan kecemerlangan untuk kita sama² rasakan dalam detik kehidupan yang ada.

Ya Allah, Kau peliharalah persahabatan kami ini, jauhi kami dari segala prasangka buruk juga semoga persahabatan yang terjalin ini mendapat rahmat-Mu…

Amin Yarabbil-alamin

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Kak Jie, baru lah hari ni dapat tinggal comment.. dah banyak kali try click kat comment part tu, dia terus hilang ke alam maya.. sedihnya…
    tahniah sebab ada rumah baru yang cantik ni..
    rumah baru di serendah tu bila lak? tak sabar nak tengok ni… 🙂

    – owh… ye ke?
    skrg ni dah boleh ye… kakjie pun masih tak pandai lagi kt rumah baru
    masih dok sesat sana sni..
    kena ambil masa nk serasi nie… 😛

  2. Pak Tua – waalaikumsalam

    Terimakasih kerana singgah..

    saya add link Pak Tua ye

  3. Assalamualaikum

    Wah cantiknya rumah baru awak ni,penuh kehijauan terasa damai pulak kat sini.. Walau apapun, tahniah utk Kujie.

  4. Intan > Insyaallah…

    pelan2..byk yg tatau lagi

    Mz > Pakcik ni dgn dak zura tu sama je…cite bulan je..

  5. amboi. cantik umah baru kujie nih. ada matahari @ bulan 2 3 bijik. rendang pohonan hijau. siap ada swimming pool. bila nak wat warming house nye 😀

  6. Hi K.Jie…

    Selamat berhijrah.
    Moga segala impian bakal menjadi kenyataan.
    InsyaAllah… 😉

  7. Am> Terimakasih.. ada banyak yang kena belajar…sudahnya sibuk sikit skrg ni

    Muadz > template je baru kot..tapi semua isi transfer dari rumah lama

    Jellu > Terimakasih….belum selesa lagi kt sini… kekok

  8. wahh ghumah baru… tahniah kakjie….

  9. wahh…congrats di atas umah baru mama ni :))

  10. walah2..alhamdullilah..termetrilah secara rasminya umah baru…semoga rumah ini memberi keberkatan pada tuan umah dan sesiapa yg berkunjung..:)

  11. Mudin > huhuhu..makcik kantin kan suka berleter!:D

  12. Arin > Terimakasih… kakjie kembali menghijau…huhuhu

    bajet dah abis ..itupun tile lum pasang..tunggu rebet petrol tahun depan :d

  13. mudin001 says:

    Tahniah sis. Teruskan merapu! 🙂

  14. cantik..saya suka theme nye..lembut….!pasnih..tade buat ‘house warming ‘ ke? 🙂

Trackbacks

  1. Semalam yang indah | Hidup Biar Sedap says:

    […] Blog ini – Hidup Biar Sedap yang belum berusia 3 bulan sudah melepasti sasaran Technorati saya di bawah […]

  2. Selesai Sudah Satu Tugas.. | Everything Wordpress says:

    […] blog tersebut milik kakjie yang dah pun masuk post baru dirumah baru. Senang bila tengok member tak sabar-sabar nak mula post […]