Sentap Malam Jumaat

Malam ini bulan mengambang penuh. Sejuk dan sunyi – ops … tak juga. Cuaca sejuk dan dingin buatkan sang kodok berorkestra dengan meriahnya. Kolam tepi halaman rumah ini tak pernah putus² dengan berudu-berudu mencari ibu .

Sedang leka membaca blog demi blog sehingga tergerak hati untuk  membelek  visitors stats blog sendiri.

Glurp…………… Secara tiba-tiba,terasa keadaan disekeliling amat dingin dan bulu roma berdiri tegak  … debaran di dada tiba-tiba meningkat… hati tiba-tiba runsing… Terasa angin dingin sekali imbas menampar ke batang tengkuk….

Kenapalah malam² macam ni awak cari benda gini…aishhh….nak offlinelah .  Sampai hati awak tau… sudahlah kita duduk sorang²!

Pakcik Google jahat! Kenapa bawa keyword ni ke sini….

©kujie – nak buat kisah seram jadi kisah sedap le pula… :lol:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. seram gak la lau sorang2 kan…
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Lelaki Liat BerpuasakahMy Profile

  2. salam kak kujie,1st time kot mengomen d cni…
    haih sy pun sentap juge kalo jumpe keyword mcm tu…ni pun tgh dok sorang2 tgh mlm..ehh ada baby teman…tp dia tido ! ;p
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie ..Minyak sapi yang tak halal Perjuangan HPAMy Profile

  3. hahaha.. good… kelakarnya… seram ke?
    Jom terjah post menarik dari syahirul ..Kisah gathering buka puasa NegarakunetMy Profile

  4. ahaha..kalau bulan puasa ni…bagi saya..kalau tengok cerita seram ker apa ker..kak jie..tak pernah ada rasa seram..tapi bila bukan bulan puasa fuuhhh rasa nak tercabut usus…
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Keguguran kandungan dan pencegahanyaMy Profile

  5. hahaha i like
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Malware pada blog dan penyelesaiannyaMy Profile

  6. kalau nak cari pun, sianglah
    ini dah kul 12 mlm….awat tak seramnya

  7. sebenarnya bukan keywords yg nak difokus
    tapi jalan cerita nk tido, offline…hehehe

  8. tu maksudnya blog ini tak sesuai untuk bacaan awak… 😆
    kena cari blog lain yg lebih ‘bermakna’ 😆

  9. macam-macam keyword yang masuk blog kakjie ni, huhuhuhhuhu

    jangan pandang belakang
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Malware pada blog dan penyelesaiannyaMy Profile

  10. ape pasat amu calik itu macam punya menda?? haiya…. tadak kilija la itu olang
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..moga kak yus selamatMy Profile

  11. Maaf la.. tapi.. tapi..

    Saya tak PAHAMMMMM…
    Jom terjah post menarik dari Pala Maldini ..ZAKAT FITRAHMy Profile

  12. kesian kakJie, tapi bila cek visitor memang pelik-pelik dorang search. kekadang gelihati juga.
    Jom terjah post menarik dari cha ..ErafmMy Profile

  13. salam kenal kak kujie,
    seram sejuk bc n3 nie..kalau berjaga sorg2 daun jatuh pon dgr cam hantu kan?
    Jom terjah post menarik dari hamizah ..Sapa Kata Raya di Perantauan Tak MeriahMy Profile

  14. suspen…. 😈 suspen…kalau dok sesorang memang mcm2 ygdibayangkan

  15. cerita seram yg menggelikan…
    Jom terjah post menarik dari zulman ..Fasa Kehidupan – Cinta MonyetMy Profile

  16. ahmadfaizal says:

    takdelah seram. Sebab tau hantu dan setan kena ikat. So, secara automatiknya..kita tahu yang takkan ada hantu dalam komputer atau laptop. haha.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ahmadfaizal ..HomeMy Profile

  17. mrs jamal says:

    owh..tu la ingat kan dah dok hostel, sbb umur die sbaya n anak saya y sulung, 11 tahun kan?..

    malam2 puasa ni kalau datang jugak yang berbungkus tu, kak jie baling jer n periuk baru kak jie tu…biar benjol sume.
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..Lega sikitMy Profile

  18. nampak keyword tak rasa seram sejuk cerita seram ni ke..huhu

  19. dah pukul 12 lebih, dia dah lama tidur

  20. mrs jamal says:

    dok sorang2 jer ker…intan mana?
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..Lega sikitMy Profile

  21. ahmadfaizal says:

    wahh..keyword panas yang terbaru. 😆
    Jom terjah post menarik dari ahmadfaizal ..HomeMy Profile

  22. Suspen jugak kan kalau duk sorang2… jangan pike2 lagi.. nanti reda la gelora jiwa tu… 😆
    Jom terjah post menarik dari fahmi ibrahim ..Keputusan Undian UEFA Champions LeagueMy Profile

  23. tak pernah jumpa nak dicari pula..lucu la..siapa yang la yang sibuk nak cari tu..
    Jom terjah post menarik dari Linarahim ..Day 23 – Something you wish you had done in your lifeMy Profile

  24. Tajuk macam saspen.. tapi isi cerita lagi saspen.. seram. seram. TV3 plak malam tadi memang slot cherita hantooo 👿
    Jom terjah post menarik dari samdaddycool ..Akhirnya mimpi ngeri menjadi nyataMy Profile

  25. eeee…seramnyaaaaa!!!
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..Anda Fikir Anda BijakMy Profile

  26. Salam bertandang lagi..
    semoga sihat orang disini.
    sesamalh kita mengingati mati
    kerana mati itu pasti
    Jom terjah post menarik dari zulkbo ..Video Lagu Dakwah ماهر زين – ان شاء اللهMy Profile

  27. tapi yang kedua tu…
    Jom terjah post menarik dari cikgu isza ..Bercakap dengan JinMy Profile

  28. takpa kak jie.. bulan puasa tak berleluasa..
    🙂
    Jom terjah post menarik dari cikgu isza ..Bercakap dengan JinMy Profile

  29. -___- ingatkan entry ada gambar orang tgh duduk depan kipas LOL. gambar yg selalu mama letak kalau sentap hahaha
    Jom terjah post menarik dari yonna ..FGEMy Profile

  30. uik, keyword menarik tu kak jie.. keke :p
    Jom terjah post menarik dari mrnamie ..Max The GeekMy Profile