Press "Enter" to skip to content

Sentap Malam Jumaat

Malam ini bulan mengambang penuh. Sejuk dan sunyi – ops … tak juga. Cuaca sejuk dan dingin buatkan sang kodok berorkestra dengan meriahnya. Kolam tepi halaman rumah ini tak pernah putus² dengan berudu-berudu mencari ibu .

Sedang leka membaca blog demi blog sehingga tergerak hati untuk  membelek  visitors stats blog sendiri.

Glurp…………… Secara tiba-tiba,terasa keadaan disekeliling amat dingin dan bulu roma berdiri tegak  … debaran di dada tiba-tiba meningkat… hati tiba-tiba runsing… Terasa angin dingin sekali imbas menampar ke batang tengkuk….

Kenapalah malam² macam ni awak cari benda gini…aishhh….nak offlinelah .  Sampai hati awak tau… sudahlah kita duduk sorang²!

Pakcik Google jahat! Kenapa bawa keyword ni ke sini….

©kujie – nak buat kisah seram jadi kisah sedap le pula… :lol:

30 Comments

  1. salam kak kujie,1st time kot mengomen d cni…
    haih sy pun sentap juge kalo jumpe keyword mcm tu…ni pun tgh dok sorang2 tgh mlm..ehh ada baby teman…tp dia tido ! ;p
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie ..Minyak sapi yang tak halal Perjuangan HPAMy Profile

  2. ishak ishak

    ahaha..kalau bulan puasa ni…bagi saya..kalau tengok cerita seram ker apa ker..kak jie..tak pernah ada rasa seram..tapi bila bukan bulan puasa fuuhhh rasa nak tercabut usus…
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Keguguran kandungan dan pencegahanyaMy Profile

  3. kalau nak cari pun, sianglah
    ini dah kul 12 mlm….awat tak seramnya

  4. sebenarnya bukan keywords yg nak difokus
    tapi jalan cerita nk tido, offline…hehehe

  5. tu maksudnya blog ini tak sesuai untuk bacaan awak… 😆
    kena cari blog lain yg lebih ‘bermakna’ 😆

  6. ape pasat amu calik itu macam punya menda?? haiya…. tadak kilija la itu olang
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..moga kak yus selamatMy Profile

  7. Maaf la.. tapi.. tapi..

    Saya tak PAHAMMMMM…
    Jom terjah post menarik dari Pala Maldini ..ZAKAT FITRAHMy Profile

  8. cha cha

    kesian kakJie, tapi bila cek visitor memang pelik-pelik dorang search. kekadang gelihati juga.
    Jom terjah post menarik dari cha ..ErafmMy Profile

  9. rozy rozy

    suspen…. 😈 suspen…kalau dok sesorang memang mcm2 ygdibayangkan

  10. ahmadfaizal ahmadfaizal

    takdelah seram. Sebab tau hantu dan setan kena ikat. So, secara automatiknya..kita tahu yang takkan ada hantu dalam komputer atau laptop. haha.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ahmadfaizal ..HomeMy Profile

  11. mrs jamal mrs jamal

    owh..tu la ingat kan dah dok hostel, sbb umur die sbaya n anak saya y sulung, 11 tahun kan?..

    malam2 puasa ni kalau datang jugak yang berbungkus tu, kak jie baling jer n periuk baru kak jie tu…biar benjol sume.
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..Lega sikitMy Profile

  12. nampak keyword tak rasa seram sejuk cerita seram ni ke..huhu

  13. dah pukul 12 lebih, dia dah lama tidur

  14. mrs jamal mrs jamal

    dok sorang2 jer ker…intan mana?
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..Lega sikitMy Profile

  15. ahmadfaizal ahmadfaizal

    wahh..keyword panas yang terbaru. 😆
    Jom terjah post menarik dari ahmadfaizal ..HomeMy Profile

  16. yonna yonna

    -___- ingatkan entry ada gambar orang tgh duduk depan kipas LOL. gambar yg selalu mama letak kalau sentap hahaha
    Jom terjah post menarik dari yonna ..FGEMy Profile

  17. mrnamie mrnamie

    uik, keyword menarik tu kak jie.. keke :p
    Jom terjah post menarik dari mrnamie ..Max The GeekMy Profile

Comments are closed.