Press "Enter" to skip to content

19 Comments

  1. siti siti

    salam.kak jie,nk pnjam quotes.thanx in advance. ๐Ÿ˜‰

  2. epop epop

    salam kak jie

    saya pinjam qoute ni ye…nak tempek kat facebook…hehehe..

    • yg mana…kak jie tak de akaun aktif fb

  3. kata org, diam itu indah, kanzz?

    eh.. sepi itu indah!

    alamak yg mana satu ni?
    huhuhu
    .-= maza´s last blog ..Hembuskan Nafasmu Sayang =-.

  4. sakit nye… luka ape pulak tu…

    • luka lama berdarah kembali ( luka bulanan ) hahaha

  5. Ait Kak Jie..awat ni, ada apa2 kaaa?
    Tidoq camtu kat ruang rindu besh tu, pasang kipaih kuat2 :mrgreen:
    .-= iza~de~bintang´s last blog ..Intai Sang Kerengga… =-.

    • hahaha..lepas bervebcam dgn cik abgm, tak leh tido..godek2 blog…letak footer “random post” kemudian keluar entri lama ni…hahaha..copy paste ja la..sbb comel sgt gambar tu

      dah agak..mesti fikir lain..saje je kak jie nak usik org :mrgreen:

  6. denaihati denaihati

    Hidup ini ada pasang dan surut dan memang ada masa perlu bercakap tapi lebih baik berdiam dan berfikir dan rehda dengan ujian kecil Allah (mudah dicakap susah dibuat)
    .-= denaihati´s last blog ..Jemaah Tabligh tercemar akibat nila setitik =-.

  7. Salam Kak KUJIE… lumrah hidup kita.
    Tak luka kalu, tentu tak tahu erti sakit…

  8. rohaizad rohaizad

    Perghhh….
    Kak Jie kalau dah mengayat, tabik spring laa.

    “Cinta ini mendiamkan aku,
    Mencipta kesan riak cinta,
    Walau ke hujung dunia,
    Resahku tetap ada….”

    Amacam Kak Jie, boleh gitu… (nanti hantarlah bait saya tu pada abang di sana ya!)

    p/s: amboi… tiap-tiap hari theme bertukar, ingatkan salah masuk blog orang lain tadi… huhu
    .-= rohaizad´s last blog ..Istiqamah, berusaha dan sabar adalah sebahagian dari aura kejayaan. =-.

  9. arin arin

    aik,. td saya ada komen. mana lak ilang komen saya.. aiyak!

  10. arin arin

    betul, betul.senyap sebentar adalah solution terbaik.

    • tak pe topo, tandan ya deria masih berfungsi..hehe :mrgreen:

  11. yonna yonna

    err.kias2. kenapa ni mama? T_______T dah lama kita hadap benda2 mcm ni kan ? ๐Ÿ™‚ be strong ma!

    pasang kipas kuat sikit hahhaa
    .-= yonna´s last blog ..Daddyโ€™s Little Girl =-.

    • tak dak apa aih..saja suka quote tu dan gambar tu… recycle je tu ๐Ÿ˜€

Comments are closed.