Snailmyx

Arghhhhh… tension dengan SNAILmyx hari ni  !!!!!!

jadi lagiiiiiiiii…… off pc masak kek lah! Kalau ada belimbing, snail tu masak lemak cili api pun sedap!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. la.. saya ingat saya nyer configuration tak betol.. kena spyware ke atau ada virus.. tapi 2-3 menjak nie mmg lembab giler terutamanya bag pengguna 512 kbps nie.. pakai maxis broadband lagik teruk.. amik pakej 700kbps tapi dapat sekitar 100-200kbps.. lambat bayar sikit… potong line.. huh… aniaya pengguna betul la..

    Wasalam..

  2. Pandai K.Jie tukar nama baru. Tapi mmg betul pun….hahahaha 😀

  3. lately neh mmg slow cam siput. benci betul. haha :mrgreen:

  4. nak semangkuk..aha

  5. ramai sgt org kat situ pakai streamix, line dia skit jek. jadik nya … kongested aaaaaaa. tu yg slow motion jek tu.
    kar area2 yang streamix network banyak dan user nya tak up to full kapasiti memang la laju mcm kuda belang.
    pakai satellite je lah. rm20 ribu setahun. 😀

  6. wah, streamyx ke?umah tedpun slalu.pastu kalau ada masalah, mmg susah nak betulkan. n tak ske cakap ngan pompuan TMNET. dorang kadang2 lembab.

  7. snail tercepit!!!

  8. siput masak lemak sedap.. tapi kalau siput babi.. erkk!! tak tahu la.. hehee..

  9. tu lar moh le masak kek….
    boleh makan sampai wiken….

    bleh sy dtang bawak donut…makan sambil
    pok pek tepi tangga….

  10. erm…mmg mslh sgt ke??
    sye pelik ni sebab ramai sgt komplen…
    ni terlalu slow ke cmne??
    sye rase sye punye ok je kot… 😆

    Kujie ~ hari dah ok sikit
    semlm teruk sgt
    blogger langsung tak boleh open
    tak boleh komen
    issshhh..tak best sungguh

  11. 😈 😈 complain jangan tak complain…

    Kujie ~ dah tak larat dah nk komplen…. 😥

  12. :)) muahahahaha
    *ikut mcm pak cik. hop on others wifi. tu yg depa nya jadik slow tuh agak nya*
    :)) muahahahahaha
    *telekom memang kebal sumpah seranah keji nista org ramai nih. ye lah … sejak merdeka lagik dah mcm tu*
    teringat iklan ‘zaman dah berubah, dunia dah maju’, tapi sesetengah mender masih di takuk lama lagi.

    Kujie ~ alaa…. sy ni ape yg ade..lagi pun rumah sy tgh hutan hulu dongggg ni ade ke bagai2 wifi tu..
    nk marah sgt pun risau gak
    nnt kedut….kehkehkeh 😆

  13. sabo kakkkkkkkk

    Kujie ~ tgh sabar ni ayu….menten anggun! 😮

  14. Dah namanya snailmyx….. nak buat cam mana.

    Kujie ~ abis tu tak kan nk tukar nama SOYUXmyx?

  15. mama!!
    stimik mmg bad la lately ni ma 🙁
    huhu..
    mcm bodoh je

    Kujie ~ entah…makin lama makin teruk
    kebal gamaknya dgn sumpah seranah org nk komplen

  16. Lor.. ingat kat tempat den pun lambat.. kat tempak kak jie pun sama ke

    Kujie ~ GM pun same…huwaa…..masalah global ni

  17. mar1masri says:

    bertukar le kepada celcom broadband …
    lebih murah dan tak lembab …

    Kujie ~ dulu2 stimik ni pun mcm tu le juga..
    org dok puji laju mcm jet
    tp lama2..bkn makin baik
    makin hampehhhhh……. 😥

  18. laaaa.shiannnn ye tene pijak…..hehehehehehe

    Kujie ~ ingat nk wat masak lemak cili api…tp ade sekor je… 😆

  19. whoaaaa..sama la…ingat pc kj yg sengal, rupa2nya strimik 1 m’sia yg musibat yer?? jaga kau strimik!!

    Kujie ~ kita serupa…kita serupa…huwaaa’aaaa….. 😥

  20. banyak neeza dengar orang complain pasal str3amyx ni.. bayar mahal2 tapi lembebbb mengalahkan snail..
    ish ish.. kesiannya snail tu kena pijak sampai nampak gigi hehehee…

    Kujie ~ dah tak larat nk komplen dah…inilah masalah kalau monopoli….
    snail tu cute sebenarnya…kehkeh 😆

  21. nak satu snail tu… :roll:

    Kujie ~ape pula satu, minta le seperiuk..buleh masak lemak cili api 😆