Press "Enter" to skip to content

18 Comments

  1. Saya pernah gak fikir benda tu . Buat at the end of the day , saya ingat balik tujuan saya buat blog .

    Tulis untuk meluahakan perasaan . Blog personal je pun . Kalau dulu , tuis macam budak-budak , sekarang dah matang sikit la .
    Jom terjah post menarik dari farah ..Hati Kecil Berbicara Mulut Itu Riuh Bertanya My Profile

  2. ajirah me ajirah me

    semua yg wujud /ada di dunia ini ada valuenya . just the plp think positive can value it . keep moving

  3. denaihati denaihati

    Tak pe lah kalau orang nak kata aku syookk sendiri

  4. jack jack

    honestly, who cares ppl want read ur blog or not. its wat u do for urself. not them. so xkesah la klo org xminat nk baca. yg penting kita hepi dan puas ngan apa yg kita wat. live life to the fullest! :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari jack ..Vuvuzela 120 Decibel- Telinga Pecah di FIFA World Cup 2010My Profile

  5. Khairi Khairi

    Hehe. Kdg2 terfikir juga. Tapi selagi kita tahu tulisan kita ada value, tulis aje. tak ada visits pun tak apa. At the end of the day, aku sentiasa percaya, org akan jumpa.

    🙂
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Yuda di Padang Maya Dapatkan di Pesta buku PKNS Shah AlamMy Profile

  6. Berblog untuk kepuasan sendiri.. 😆

  7. dunia berubah, penuh persaingan…

    jadinya ada pelbagai medium yg sudah wujud, termasuklah FB, twitter dan sebagainya.

    tapi, hidup mesti diteruskan, kanzz?

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  8. yonna yonna

    dah tak berapa nak puas dah bila luah kat blog 🙁

  9. Kie-yu Kie-yu

    mmg susah kalau nak puaskan hati semua org
    so lebih baik kite enjoy!!! hee 😉 😉

  10. betul juga tu.. tak semua entri kita orang baca..

  11. salam,
    hurm..entah laa..mungkin ada yang suka ada yang tak suka..yang penting kita happy..betul tak?

    p/s: Eh! apa yang aku mengarut nie? tersasar nie..hehe

Comments are closed.