sometimes…it’s hard to do something easy


9gag.com

©kujie – tajuk entri adalah signature Angah di deviantArt

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Saya pernah gak fikir benda tu . Buat at the end of the day , saya ingat balik tujuan saya buat blog .

    Tulis untuk meluahakan perasaan . Blog personal je pun . Kalau dulu , tuis macam budak-budak , sekarang dah matang sikit la .
    Jom terjah post menarik dari farah ..Hati Kecil Berbicara Mulut Itu Riuh Bertanya My Profile

  2. ajirah me says:

    semua yg wujud /ada di dunia ini ada valuenya . just the plp think positive can value it . keep moving

  3. denaihati says:

    Tak pe lah kalau orang nak kata aku syookk sendiri

  4. Alar..blog personal tak kisah lah..
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Bestnye Tengok Piala Dunia LiveDi StadiumMy Profile

  5. honestly, who cares ppl want read ur blog or not. its wat u do for urself. not them. so xkesah la klo org xminat nk baca. yg penting kita hepi dan puas ngan apa yg kita wat. live life to the fullest! :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari jack ..Vuvuzela 120 Decibel- Telinga Pecah di FIFA World Cup 2010My Profile

  6. Hehe. Kdg2 terfikir juga. Tapi selagi kita tahu tulisan kita ada value, tulis aje. tak ada visits pun tak apa. At the end of the day, aku sentiasa percaya, org akan jumpa.

    🙂
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Yuda di Padang Maya Dapatkan di Pesta buku PKNS Shah AlamMy Profile

  7. hehe mmg susah nk puaskan hati org ni..namun, kita mestila kne kreatif utk wat org terus berminat dgn penulisan kita
    Jom terjah post menarik dari x-po ..PELIKKAH LELAKI TIDAK MINAT TENGOK SUKAN?My Profile

  8. Berblog untuk kepuasan sendiri.. 😆

  9. dunia berubah, penuh persaingan…

    jadinya ada pelbagai medium yg sudah wujud, termasuklah FB, twitter dan sebagainya.

    tapi, hidup mesti diteruskan, kanzz?

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  10. dah tak berapa nak puas dah bila luah kat blog 🙁

  11. setiap kali entri blog sy dibuat, sy sentiasa terfikir penerimaan orang lain terhadap entri sy tersebut
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Senarai 16 pasukan layak ke pusingan kedua piala dunia 2010My Profile

  12. mmg susah kalau nak puaskan hati semua org
    so lebih baik kite enjoy!!! hee 😉 😉

  13. yang suka orang puji yang tak suka akan kutuk/keji. still ada orang baca juga kan?
    Jom terjah post menarik dari eiman ..Keletah dan Telatah Anak Perempuan Bernama KhalisahMy Profile

  14. I lol’d. So true.

    Jom terjah post menarik dari Nisa’ ..Sins of commissionMy Profile

  15. betul juga tu.. tak semua entri kita orang baca..

  16. yang penting kita dpt luahkn apa kita rasa. Kalau salah, org betulkn. Kalau betul, org sokong. 🙂
    Jom terjah post menarik dari MuNsYi~SaMa ..EIT: 3 things to be done before the end of the industrial training.My Profile

  17. salam,
    hurm..entah laa..mungkin ada yang suka ada yang tak suka..yang penting kita happy..betul tak?

    p/s: Eh! apa yang aku mengarut nie? tersasar nie..hehe

  18. yeah… im agree with the cartoon :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari A-Y-I-E ..Adakah ini perkara benarMy Profile