Status Minggu Ini

Saya sangat sibuk – kat rumah ada extra 6 tetamu . Mak, adik , adik ipar dan anak saudara.  Rutin biasa musim cuti sekolah.

Semalam ikut rombongan pengantin anak saudara ke Bukit Lanchong, Shah Alam dan minggu depan kenduri menyambut menantu sebelah kakak ipar saya pula di Bangi.

Saya ni dah kategori mak² yang bukan datang kenduri melenggang kangkong – mesti ambil bahagian kepoh sana kepoh sini juga, kan. Jadi saya nak umumkan secara formal – blog ini mungkin kurang kasih sayang buat sementara waktu.

Sesiapa yang nak jadi ‘Guest Author’ bolehlah hantar permohonan rasmi – contact atau DM kat twitter pun boleh. Kelulusan bergantung pada kesesuaian kandungan blog ini .

Kelebihannya – anda mempunyai profile sendiri sebagai Author User – contoh entri yang ditulis oleh azmanishak , Ann ( suami saya ) atau Angah ( anak saya ) .  Kelebihan lain, kena tanya mereka sendiri.

Referrer link yang datang ke blog ini, saya akan buat kunjungan balas secara diam².

©kujie – saya masih melawat blog lain sebenarnya- cuma tak sempat nak tinggalkan komen saja.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. kesian blog ni dh kurang kasih syg dari mama die.. hehee
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Untungnya Jadi Wanita MengandungMy Profile

  2. jom la lawat blog saya pulak kak jie.hehehe
    Jom terjah post menarik dari slimdiet2 ..Dare to failMy Profile

  3. nama matjoe kt atas sekali. terbaik!!!
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..Tips Menjimatkan Minyak Dengan Jayanya part 2My Profile

  4. guest author ni penulis jemputan lah kan?
    taku tbila dah dijemput nanti, tak tau pulak apa nak dituliskan 😆
    Jom terjah post menarik dari techtalk res-q ..Kembali ke Linux – Ubuntu 1010My Profile

  5. wah2. guest author. hurm. mesti best kalau dpt. hee
    Jom terjah post menarik dari RedBoys ..Flash Banner Percuma Sempena Aidil AdhaMy Profile

  6. nampaknya kena mencuba juga lepas ni untuk menjadi penulis tamu di blog kakjie, nanti kn hantar resume lepas ni
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Muhammad Fahim di pantai cahaya bulanMy Profile

  7. pegi jer pantai dalam….kah kah kah
    Jom terjah post menarik dari ann ..Ziarah d’AlgeriaMy Profile

  8. hujung minggu lepas maza jenjalan.. hehehe
    minggu depan ni gak gi pantai… masih mencari lokasinya… hehe

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Di Luar Kawasan liputan- TemigolMy Profile

  9. kunjungan balas secara diam2…dah macam spy…hehehe…
    Jom terjah post menarik dari Amry ..Kenali Bahasa SEO- Meta-Tag Bahagian 1My Profile

  10. kurang kasih sayang sekejap je tak pe kak..hehe
    Jom terjah post menarik dari Cik Su ..DiGi BlackBerry Torch 9800 – Hot New FeaturesMy Profile

  11. owh,saya semakin kurang datang kesini..
    perlu tingkatkan lagi..
    Jom terjah post menarik dari Piston Pecah ..Kesan terhadap badan selepas meminum coca-colaMy Profile

  12. Salam,
    Dah samoai bangi, bolehlah singgah rumah saya 😳
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Ditemani Awan Gemawan Putih Kekabu Bak Biri-Biri GemokMy Profile

  13. bangi dah dekat dengan putrajaya tu..hehe

    seksyen berapa kat bangi?
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..Good Luck kepada Calon² SPM 2010!My Profile

  14. fuyoo…macam mana eh nak check tuh..

  15. Cik Gallus Gallus says:

    saya ni layak ke jadi guest author
    Jom terjah post menarik dari Cik Gallus Gallus ..PROBLEM SAHABAT- Kenapa Kawan Kita CABUT LariMy Profile

  16. waaa cam best je jadi guest author dekat blog ni. hehe
    Jom terjah post menarik dari cik epal ..NUFFNANG! Visitors paling sedikit yang cik epal pernah dapat Ye aku tahu visitors blog aku tak banyak macam blog kau orang Tapi nak tunjuk jugakMy Profile

  17. terima kasih kak jie kerana melaporkan…hehehe… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Kancilbiru ..Bukan raya sakan ler-PMy Profile