Press "Enter" to skip to content

Status Minggu Ini

Saya sangat sibuk – kat rumah ada extra 6 tetamu . Mak, adik , adik ipar dan anak saudara.  Rutin biasa musim cuti sekolah.

Semalam ikut rombongan pengantin anak saudara ke Bukit Lanchong, Shah Alam dan minggu depan kenduri menyambut menantu sebelah kakak ipar saya pula di Bangi.

Saya ni dah kategori mak² yang bukan datang kenduri melenggang kangkong – mesti ambil bahagian kepoh sana kepoh sini juga, kan. Jadi saya nak umumkan secara formal – blog ini mungkin kurang kasih sayang buat sementara waktu.

Sesiapa yang nak jadi ‘Guest Author’ bolehlah hantar permohonan rasmi – contact atau DM kat twitter pun boleh. Kelulusan bergantung pada kesesuaian kandungan blog ini .

Kelebihannya – anda mempunyai profile sendiri sebagai Author User – contoh entri yang ditulis oleh azmanishak , Ann ( suami saya ) atau Angah ( anak saya ) .  Kelebihan lain, kena tanya mereka sendiri.

Referrer link yang datang ke blog ini, saya akan buat kunjungan balas secara diam².

©kujie – saya masih melawat blog lain sebenarnya- cuma tak sempat nak tinggalkan komen saja.

17 Comments

  1. jom la lawat blog saya pulak kak jie.hehehe
    Jom terjah post menarik dari slimdiet2 ..Dare to failMy Profile

  2. nampaknya kena mencuba juga lepas ni untuk menjadi penulis tamu di blog kakjie, nanti kn hantar resume lepas ni
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Muhammad Fahim di pantai cahaya bulanMy Profile

  3. ann ann

    pegi jer pantai dalam….kah kah kah
    Jom terjah post menarik dari ann ..Ziarah d’AlgeriaMy Profile

  4. hujung minggu lepas maza jenjalan.. hehehe
    minggu depan ni gak gi pantai… masih mencari lokasinya… hehe

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Di Luar Kawasan liputan- TemigolMy Profile

  5. fuyoo…macam mana eh nak check tuh..

Comments are closed.