Streamyx


Hari ni tak der hapdet!!!

streamyx dan jadi slow macam SNAILmyx!

sekarang ni kat TM Point Rawang, dok nungu punya la lama.

Char Koay Teow dah hantar melalui email, sila buka email masing² sebelum sejuk.

Harap maklum.

p/s..blk rumah edit gambo siput.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. ku ina elok la tu..hang dah buat kuih…..aku blk bawa perut je…..! ha ha ha..

    tu la pasai,aku delete accessories yg ade sitebar aku tu… bior tak cantik asal laju tak mcm siput !

    kalo ikutkan hati, mcm2 nk letak, nak gantung langsir, sofa cleopatra..ngeh..ngeh..tp kesian korang nk bertapa dpn pc nk loding blog ni,……..aku bakulsampahkan semua sctipts.

    zino kadang2 sewel gak streamyx ni…

    combi letak paku..biar pancit..berenti la…:p

    arin semlm tu teruk sgt, langsung tak leh open apa2 page..tu yg g serang bom tm point tu

    lily anak lulu ade 2-3 kes p sana tu..bayo bil online je la…:p

  2. Lily.Lulu. says:

    knp nak g tm point ? bayar bil ke ? saya streamyx oke jek 🙂

  3. streamyx pon ader angin..kot tgh maintenance..mmg le selo cam kekura..kalau ok..laju je..

  4. echah_syed says:

    mgu lps streamx prob..tp dis week laju bangat jie smpi x smpt nk brek 😛

  5. streamyx sepatutnya laju.. apa sal jadi lembab.. heran heran..

  6. yg pasti la nie blog hang dah ok kalau tak aku kena brtapa 3 4 minit dpn pc nie!
    aku keja lg jumaat dpn… ptg br blk rmh, kuih aku dah buat sikit2 tp yg aku suka saja…