Suatu ketika dulu…

Thanks Rei

18/09/1991
Dengan bertakhta dan bersendikan sunah rasul,
izin berwali ijap bersaksi,
memadu pertemuan dua hati,
moga hidup dan mati diberkati Ilahi.

18/09/2007
Dengan doa restu juga ikhlas di hati
Kami kemudikan bahtera ini
Moga bahagia kekal dan diberkati
Terus berbekalan tersimpul mati.

Ulangtahun Perkahwinan Kami Yang ke 16.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Noushy Syah says:

    Salam kak Jie…

    Raamdhan MUbarak and happy Iftar.

    Happy belated 16th Anniversary Kak Jie,moga terus bahagia kehujung nyawa…

    Yehhh..tambahkan kasih sayang lagi dan lagi biar kurang makan asal jgn kurang kaish sayang!!

    p/s….ada nyanyi2 dan nari2 ala Bollywood tak dikebun tea tuh hehehhe…

  2. Terimakasih semua…meh nak tium² skit…utk yg selalu ckp takut nk tempuh masa depan, nk tawen bagai tu… hidup mmg tersedia dgn segala cubaan dan dugaan utk kita belajar mematangkan diri… indah nya hidup bergantung kpd positifnya pandangan kita..sy sentiasa memandang hidup ini dgn positif…sy pun manusia biasa ada pasang surut terseliuh sana sini .

    sayang korang semua….terharu sgt

  3. mama,

    semoga mama bahagia hingga akhir hayat….

    i miss you

    😉

  4. Selamat Ulangtahun perkahwinan kak jie…semoga sentiasa akan berbahagia…dan bercinta selama2nya…….wahhhh…romantik gitu….

  5. bertubi koments demi utk pengantin 16 taun ni…

    meghah lagi tuh

    akak ku cinta

    kuucapkan selamat ulang tahun semoga perkahwinanmu kekal hingga akhir hayat

    baju taun ni kaler apa kak?

    meghah la…

  6. Happy Anniversary KakJie 🙂

  7. Happie anniversary…dah 16 tahun.saya baru nak masuk 2 tahun n pancaroba nye pon banyak gile..

  8. Happy Anniversary……..

  9. Terimakasih semua….atas doa dan ucapan..semoga kita sama² mendapat kesejahteraan.

    Saya sibuk sangat hari ni, byk drawing nk siapkan..esok wajib submit….so….bile free..esok lusa…ada entry dulu²…. cerita dulu²..nostalgia dulu²….

    😀

  10. IndahSakura says:

    Tahniah KakJie. Moga Bahagia kekal hingga ke akhirnya 🙂

  11. Tahniah dan alhamdulillah pada kak jie..

  12. Happy Aniversary kak jie.

    saya dah nekad nak wish kak jie 16 hari berturut turut

    ada lagi 14 hari

  13. selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 16 kak jie

  14. happy anniversary kak jie!!! semoga jodoh kalian akan terus berkekalan ke akhir hayat…..amin

  15. Jie,
    Salam Ramadhan dr Teh
    Selamat ulang tahun ke 16, semuga kekal dan bahagia sehingga ke hujung nyawa…

    cantik tarikh perkahwinan JIe 19/09/1991

    Tarikh ijabkabul Teh 04/04/99

  16. Lily.Lulu. says:

    kak jie, semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.

    insya-Allah 🙂

  17. [b]y [y]oung [l]ady says:

    =)
    semoga bahagia & diberkati selalu

  18. Helmy Samad says:

    Salam.

    Tahniah!

    Doa kekal bahagia bersama hingga akhir hayat.

  19. selamat menyambut ulang tahun yg ke 16.. semuga kekal bahagia.. sehingga ke akhir hayat..

  20. tahniah! 16 kali.
    moga berkekalan aman bahagia sejahtera selama nya dunia akhirat.

  21. Jie…Happy 16th Anniversary…moga bahagia hingga ke akhir hayat dan dimurahkan rezki juga…cik abang bg present apa ek…

  22. tahniah kak jie..wah sonok tengok…semoga terus berbahagia dan dirahmati Allah…ikhlas dr arsaili

  23. happy anniversary…moga awet sampe kakek nenek

  24. waaa…
    selmt hr ulang tahun perkahwinan yg ke 16 wat suami..semoga mahligai yg dibina berkekalan sehingga akhir hayat…amin

  25. blackpurple @ jowopinter says:

    Tahniah!

    Selamat menyambut ulangtahun ke 16. Semoa terus diberkati dan dirahmati Allah.

  26. dok citer2 tak ingat lah plak:

    HAPPY 16TH ANNIVERSARY!

  27. uiceh.. deting kat kemeren hailen gark eyh.. slmt pengantin baru wekekekeke

  28. zana

    Terimakasih zana… karat la…dah bertahun lagu tu..time cintan cintun…:P

    faisal

    terimakasih..amin..semoga kita sama mendapat kebahagiaan.

    sebol ko nk suruh kakjie sambut main bunga api wat perarakan sekali ke…?

    😛

    sayda ameennn…..:)

    ad3ck terimkasih…

  29. kak jie. tahniah. semoga kebahagiaan kekal selamanya. amin. ;).

  30. amin.

  31. @kak jie

    takpun sambut 16 hari, sempena ulang tahun ke 16.

    tahun depan sambut 17 hari

  32. slm kak jie,

    congratulation kak jie!!!! moga akk terus bahagia hingga keakhir hayat,amin..

  33. Tahniah kak jie utk sambutan ke 16 ini…

    MOga sejahtera keatas kak jie dan keluarga hingga hujung nyawa… Insya Allah..

    huhu.. lagu pun jiwang karatsssssssssss 😀

  34. sebol ko ingat aku tak de keje lain ke weiiii…….ni cross section berlambak² nak buat ni…

  35. wawa terimakasih…semoga kita sama² 🙂

    mat redo1

    kek vanila tau…dah tua2 ni takut nk tiup2 lilin ni..takut tertanggal gigi 😛

    combi eleee…ari tu dh bg clue…terimakasih ye..moga kita sama² dipermudahkan segala urusan… kasi ape erk…lun tau..:P

    cik puan aulia terimakasih lia…lia pun masih dlm mood honeymoon tu…:P

    cik mika makasih Cik Mika…moga cepat juga menjadi Puan Mika

  36. Walaupun Kakjie dah kawin 16 tahun,
    Kak jie pernah tak sambut ulangtahun perkahwinan selama sebulan?

    Bulan sambutan Ulang Tahun Perkahwinan Kakjie

  37. ohhh ni laaa tarikh nyer…
    selamat ulangtahun yg ke16..
    hope mama & family berbahagia hingga akhir hayat..

  38. Cik Puan auLia says:

    mama jie doakan semoga mam bahagia hingga ke akhir hayat dan semoga di murahkan rezeki kepada family mama

    selamat menyambut ulang tahun perkahwinan …. semoga kekal abadi

    dr aulia

  39. echah_syed says:

    yahoooo!tol kan.. epi annivesary jie..cutenyer pic tue..alhamdulilah doa combi kebahagiaan ini milik abadi hingga ke syurga..huby kasi present ape?hehehh bz body nih.

  40. buleh buat kek tingkat nih, satu for anniversary jie, satu lagi untuk besday berg = AKS#1

    kita potong sama-sama… hehehe…

  41. kakjie..

    semoga bahagia itu milikmu sentiasa.