Suatu ketika dulu…

Thanks Rei

18/09/1991
Dengan bertakhta dan bersendikan sunah rasul,
izin berwali ijap bersaksi,
memadu pertemuan dua hati,
moga hidup dan mati diberkati Ilahi.

18/09/2007
Dengan doa restu juga ikhlas di hati
Kami kemudikan bahtera ini
Moga bahagia kekal dan diberkati
Terus berbekalan tersimpul mati.

Ulangtahun Perkahwinan Kami Yang ke 16.

41 Replies to “Suatu ketika dulu…”

  1. Salam kak Jie…

    Raamdhan MUbarak and happy Iftar.

    Happy belated 16th Anniversary Kak Jie,moga terus bahagia kehujung nyawa…

    Yehhh..tambahkan kasih sayang lagi dan lagi biar kurang makan asal jgn kurang kaish sayang!!

    p/s….ada nyanyi2 dan nari2 ala Bollywood tak dikebun tea tuh hehehhe…

  2. Terimakasih semua…meh nak tium² skit…utk yg selalu ckp takut nk tempuh masa depan, nk tawen bagai tu… hidup mmg tersedia dgn segala cubaan dan dugaan utk kita belajar mematangkan diri… indah nya hidup bergantung kpd positifnya pandangan kita..sy sentiasa memandang hidup ini dgn positif…sy pun manusia biasa ada pasang surut terseliuh sana sini .

    sayang korang semua….terharu sgt

  3. Selamat Ulangtahun perkahwinan kak jie…semoga sentiasa akan berbahagia…dan bercinta selama2nya…….wahhhh…romantik gitu….

  4. bertubi koments demi utk pengantin 16 taun ni…

    meghah lagi tuh

    akak ku cinta

    kuucapkan selamat ulang tahun semoga perkahwinanmu kekal hingga akhir hayat

    baju taun ni kaler apa kak?

    meghah la…

  5. Terimakasih semua….atas doa dan ucapan..semoga kita sama² mendapat kesejahteraan.

    Saya sibuk sangat hari ni, byk drawing nk siapkan..esok wajib submit….so….bile free..esok lusa…ada entry dulu²…. cerita dulu²..nostalgia dulu²….

    😀

  6. Jie,
    Salam Ramadhan dr Teh
    Selamat ulang tahun ke 16, semuga kekal dan bahagia sehingga ke hujung nyawa…

    cantik tarikh perkahwinan JIe 19/09/1991

    Tarikh ijabkabul Teh 04/04/99

  7. Jie…Happy 16th Anniversary…moga bahagia hingga ke akhir hayat dan dimurahkan rezki juga…cik abang bg present apa ek…

  8. waaa…
    selmt hr ulang tahun perkahwinan yg ke 16 wat suami..semoga mahligai yg dibina berkekalan sehingga akhir hayat…amin

  9. zana

    Terimakasih zana… karat la…dah bertahun lagu tu..time cintan cintun…:P

    faisal

    terimakasih..amin..semoga kita sama mendapat kebahagiaan.

    sebol ko nk suruh kakjie sambut main bunga api wat perarakan sekali ke…?

    😛

    sayda ameennn…..:)

    ad3ck terimkasih…

  10. Tahniah kak jie utk sambutan ke 16 ini…

    MOga sejahtera keatas kak jie dan keluarga hingga hujung nyawa… Insya Allah..

    huhu.. lagu pun jiwang karatsssssssssss 😀

  11. wawa terimakasih…semoga kita sama² 🙂

    mat redo1

    kek vanila tau…dah tua2 ni takut nk tiup2 lilin ni..takut tertanggal gigi 😛

    combi eleee…ari tu dh bg clue…terimakasih ye..moga kita sama² dipermudahkan segala urusan… kasi ape erk…lun tau..:P

    cik puan aulia terimakasih lia…lia pun masih dlm mood honeymoon tu…:P

    cik mika makasih Cik Mika…moga cepat juga menjadi Puan Mika

  12. Walaupun Kakjie dah kawin 16 tahun,
    Kak jie pernah tak sambut ulangtahun perkahwinan selama sebulan?

    Bulan sambutan Ulang Tahun Perkahwinan Kakjie

  13. ohhh ni laaa tarikh nyer…
    selamat ulangtahun yg ke16..
    hope mama & family berbahagia hingga akhir hayat..

  14. mama jie doakan semoga mam bahagia hingga ke akhir hayat dan semoga di murahkan rezeki kepada family mama

    selamat menyambut ulang tahun perkahwinan …. semoga kekal abadi

    dr aulia

  15. yahoooo!tol kan.. epi annivesary jie..cutenyer pic tue..alhamdulilah doa combi kebahagiaan ini milik abadi hingga ke syurga..huby kasi present ape?hehehh bz body nih.

  16. buleh buat kek tingkat nih, satu for anniversary jie, satu lagi untuk besday berg = AKS#1

    kita potong sama-sama… hehehe…

Comments are closed.