Surat Rindu

Semalam kemas bilik Along, tengah dok susun buku-buku Along terjumpa surat ini.. hehehe.. kelakarlah sangat. Anak bujang 15 tahun tulis surat gaduh² selitkan bawah pintu bilik dengan adik perempuan dia yang baru 8 tahun.

( Nota : Ibubapa kena selalu buat pemeriksaan mengejut bilik dan beg sekolah anak-anak..:p)

Kak Jie capai surat² tu, bersandar kat dinding sambil baca sambil senyum… macam tulah adik beradik kan…

Terus teringat kat adik beradik Kak Jie, pagi tadi luangkan masa menghubungi kesemua 7 orang adik. Selalu teringat nak telefon tetapi bila dah sibuk buat kerja rumah asyik terlupa je. Kak Jie anak sulung dan ada 7 orang adik, yang bongsu perempuan 18 tahun dan….sorang tu saja yang belum kahwin!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. *pu_jie* says:

    hehehe.. lawak gak erk kekeke….

  2. Rickywan says:

    Kak jie…bdk2 selalu gaduh2 kan..tapi diorg ni friendly taw..bila gaduh kejap je dah jadi kawan balik..hehehee

  3. mad redo1 says:

    hehehe… my AKSes share bilik, so apa sahaja dia orang just shout to one another… so mad redo1 jugak yang terpaksa jadi peacekeeper…

  4. Equilibrium says:

    kak jieeee…. i’m back!

    bila nak dating kat sentral? ari ni nak g OU jap…nak g lepak tmpt lama ngan kengkawan…

    can’t wait to meet u lah.

  5. Noushy Syah says:

    besh kan kak Long ada ramai siblings..sungguh terhibur especially bila time Eid or any gathering…

    p/s me anyway just 4 of us, my eldest passed away already tggl 3 aje..uhuksss uhuksss:(

    Kalau shaye tawen, nak papy ramai2! Satu team futsal maybe..ngehh

  6. 13may>> baca surat2 tu terus rindu kat anak2 kat sekolah..kehkeh..:p

    anak bujang saya ade myspace gak..tp selalu jenguk myspace dia..dia tak aktif sgt.

    Yg geli hati dia tulis
    ” Kalau sakit hati pergi bedah sendiri…”

  7. mak aiii… siok nyer dier ader ramai adek bradek 🙂
    bebudak memang slalu tulis cenggitu. lom lg yg dalam intenet … dlm myspace ka …

  8. keh keh keh…mcm2 la…ahaks!