Press "Enter" to skip to content

Suruh Tanya, Tapi Tak Jawap

Sila hubungi Bahagian Matrikulasi, Kementerian Pelajaran Malaysia melalui talian 03 – 8884 4100 untuk sebarang pertanyaan.

Pertanyaan saya : Kenapa panggilan tidak pernah berjawap. Sekian , terimakasih.

memang font warna merah di laman web moe.gov.my

* Terimakasih Khidmat Pelanggan KPKPM 03-7723 7070 kerana membantu.

27 Comments

  1. eiela eiela

    ade jugak kena kalau telefon mana-mana jabatan, call tak berjawab,especially bila ada hal urgent, last-last terus bagi email. baru ada balasan.

  2. titan titan

    telefon tu dibuat perhiasan aje kat sana kot..

  3. Sy klu kena macam ni, terus je pergi main centre dorang
    Dorang tgah beristirehat kot. hehehee 😉
    Jom terjah post menarik dari nizamghazi ..Mimpi Yang Insaf 071011My Profile

  4. hehehe, pocket tak nak komen banyak,
    pasal kak jie tahu sndiri pocket nyer pendapat terhadap
    mereka yg keja kat Gov.com nih kan 😀

    tak nak terus menerus komen yg sama,
    kang kak jie pung bosan baca hahahhahahah:)
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..406. 3 KuehCharaMy Profile

  5. Kak Jie call Khidmat Pelanggan tu…. sekejap saja dia selesaikan masalah. Dering 2-3 kali dah angkat.

    Yang no 8884 4100 lebih dari 10 kali call tak diangkat
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Kegilaan TerbaruMy Profile

  6. lawak le pulak…. kita ni siapa2lah dia org nak bagi perhatian…dia org bukan kerja utk kita. 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Cerita Dua HariMy Profile

  7. SOP tu… kena tahan sajalah! :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Cerita Dua HariMy Profile

  8. ann ann

    pengarah matrikulasi……sila jawab dan ambil perhatian.
    Jom terjah post menarik dari ann ..Satu Ketika DahuluMy Profile

  9. no tel dah betul kot, sbb ni applikasi baru utk permohonan matrikulasi. tahun 2011.

    no pusat pelanggan tu menyeluruh utk semua KPKPM . Tapi pujian perlu diberikan kerana membantu menyelesaikan masalah kak jie.
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Doktor Bagi MC 2 Hari , Ponteng 3 Hari!My Profile

  10. apa lagi kakjie..kalau saya ni,saya dah laporkan kepada biro pengaduan awam..hik…
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Ada Apa Dengan MyEmail.myMy Profile

Comments are closed.