Suruh Tanya, Tapi Tak Jawap

Sila hubungi Bahagian Matrikulasi, Kementerian Pelajaran Malaysia melalui talian 03 – 8884 4100 untuk sebarang pertanyaan.

Pertanyaan saya : Kenapa panggilan tidak pernah berjawap. Sekian , terimakasih.

memang font warna merah di laman web moe.gov.my

* Terimakasih Khidmat Pelanggan KPKPM 03-7723 7070 kerana membantu.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. biasalah tu, kena tanya banyak2 kali
    Jom terjah post menarik dari Sya Isya ..CERITAMAMAT BLOG HEBAT BLOGGER TOPMy Profile

  2. diorang pergi kursus daaaaaa
    Jom terjah post menarik dari zack ..Balik Kampung Jumpa Famili KecilMy Profile

  3. sabar je lah bila ada blog kan semua update kita lagi pantas dr diorang 🙂
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Contact Lens Dijual Online Di Beauty korean lens (FB / BLOG)My Profile

  4. ade jugak kena kalau telefon mana-mana jabatan, call tak berjawab,especially bila ada hal urgent, last-last terus bagi email. baru ada balasan.

  5. telefon tu dibuat perhiasan aje kat sana kot..

  6. letak ganggang telefon tak betul
    Jom terjah post menarik dari isemas ..GOLD Intraday Technical analysis 2011-10-07My Profile

  7. rasanya diorang dah lupa nak masuk sebab hari cuti
    Jom terjah post menarik dari syafiq_lomotech ..Alpha, Beta, RC dan FinalMy Profile

  8. Diorang semua gi toilet kot kak jie..sbb tu xde sape angkat :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Tungku moden ..Stok Tungku Moden @ Bantal Panas Baru Bulan Oktober 2011My Profile

  9. haha..diaorang tengah rehat tu 😀
    Jom terjah post menarik dari mamat ..235,952 Visitor,550,101 Pageview Untuk Bulan SeptemberMy Profile

  10. Sy klu kena macam ni, terus je pergi main centre dorang
    Dorang tgah beristirehat kot. hehehee 😉
    Jom terjah post menarik dari nizamghazi ..Mimpi Yang Insaf 071011My Profile

  11. hehehe, pocket tak nak komen banyak,
    pasal kak jie tahu sndiri pocket nyer pendapat terhadap
    mereka yg keja kat Gov.com nih kan 😀

    tak nak terus menerus komen yg sama,
    kang kak jie pung bosan baca hahahhahahah:)
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..406. 3 KuehCharaMy Profile

  12. Hehehe

    Biasa begini.

    Kalau nak telefon JPN ke apa ke, haruslah sabar dan tekan butang redail berkali.

    =.=”
    Jom terjah post menarik dari Lord Zara ..Belanjawan 2012 : Guru Dan Galakan Kahwin AwalMy Profile

  13. operator pemalas tu..
    Jom terjah post menarik dari mrs.yie ..ANTARA ISI KANDUNGAN BAJET 2012 : PEMBENTANGAN BELANJAWAN 2012My Profile

  14. semua bz sebab sibuk nk layan bajet 2012 kot kak.. hehe
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..UNIVERSITI DI MALAYSIA BUKANLAH 400 TERBAIK DI DUNIAMy Profile

  15. Kak Jie call Khidmat Pelanggan tu…. sekejap saja dia selesaikan masalah. Dering 2-3 kali dah angkat.

    Yang no 8884 4100 lebih dari 10 kali call tak diangkat
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Kegilaan TerbaruMy Profile

  16. kena berkali2 kak jie…makan hari gakla…hari tu saya cuba diangkat juga minta no ic, nama penuh dan jawapan pun bernas….
    Jom terjah post menarik dari azura ..Selamat menunaikan fardu haji buat semua umat islam untuk tahun 1432 HMy Profile

  17. lawak le pulak…. kita ni siapa2lah dia org nak bagi perhatian…dia org bukan kerja utk kita. 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Cerita Dua HariMy Profile

  18. SOP tu… kena tahan sajalah! :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Cerita Dua HariMy Profile

  19. pengarah matrikulasi……sila jawab dan ambil perhatian.
    Jom terjah post menarik dari ann ..Satu Ketika DahuluMy Profile

  20. Caya lah! Memang tak sabar. Cuma jangan berharap!
    Jom terjah post menarik dari arena84 ..Komik Punca Kematian Steve Jobs (Serius Lawak!)My Profile

  21. Macam biasala kak jie…memang susah nak tembus “line2 hot” government ni.
    Jom terjah post menarik dari Berita harian online ..(Kuasa Solekan) Dari Biasa Menjadi Luarbiasa!My Profile

  22. semua boss dok tunggu bentangan Belanjawan 2012 kejap lagi 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20My Profile

  23. tak de lah sampai mcm tu

    masih ada tolak dan ansur..hehehe 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20My Profile

  24. no tel dah betul kot, sbb ni applikasi baru utk permohonan matrikulasi. tahun 2011.

    no pusat pelanggan tu menyeluruh utk semua KPKPM . Tapi pujian perlu diberikan kerana membantu menyelesaikan masalah kak jie.
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Doktor Bagi MC 2 Hari , Ponteng 3 Hari!My Profile

  25. kadang2 mcm tu la kakjie, no telefon di tukar pun tak update masih lagi letak no lama….
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Giveway dari blog hidup biar sedapMy Profile

  26. apa lagi kakjie..kalau saya ni,saya dah laporkan kepada biro pengaduan awam..hik…
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Ada Apa Dengan MyEmail.myMy Profile

  27. syafiq_lomotech says:

    sat g ada pengarah matrik masuk dalam blog ni 😆
    Jom terjah post menarik dari syafiq_lomotech ..Rollei 35 S via Tamayura HitotoseMy Profile