Suruh Tanya, Tapi Tak Jawap

Sila hubungi Bahagian Matrikulasi, Kementerian Pelajaran Malaysia melalui talian 03 – 8884 4100 untuk sebarang pertanyaan.

Pertanyaan saya : Kenapa panggilan tidak pernah berjawap. Sekian , terimakasih.

memang font warna merah di laman web moe.gov.my

* Terimakasih Khidmat Pelanggan KPKPM 03-7723 7070 kerana membantu.

27 Replies to “Suruh Tanya, Tapi Tak Jawap”

  1. ade jugak kena kalau telefon mana-mana jabatan, call tak berjawab,especially bila ada hal urgent, last-last terus bagi email. baru ada balasan.

  2. hehehe, pocket tak nak komen banyak,
    pasal kak jie tahu sndiri pocket nyer pendapat terhadap
    mereka yg keja kat Gov.com nih kan 😀

    tak nak terus menerus komen yg sama,
    kang kak jie pung bosan baca hahahhahahah:)
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..406. 3 KuehCharaMy Profile

  3. Kak Jie call Khidmat Pelanggan tu…. sekejap saja dia selesaikan masalah. Dering 2-3 kali dah angkat.

    Yang no 8884 4100 lebih dari 10 kali call tak diangkat
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Kegilaan TerbaruMy Profile

Comments are closed.