Suruh Tanya, Tapi Tak Jawap

Sila hubungi Bahagian Matrikulasi, Kementerian Pelajaran Malaysia melalui talian 03 – 8884 4100 untuk sebarang pertanyaan.

Pertanyaan saya : Kenapa panggilan tidak pernah berjawap. Sekian , terimakasih.

memang font warna merah di laman web moe.gov.my

* Terimakasih Khidmat Pelanggan KPKPM 03-7723 7070 kerana membantu.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

27 thoughts on “Suruh Tanya, Tapi Tak Jawap”

  1. ade jugak kena kalau telefon mana-mana jabatan, call tak berjawab,especially bila ada hal urgent, last-last terus bagi email. baru ada balasan.

  2. hehehe, pocket tak nak komen banyak,
    pasal kak jie tahu sndiri pocket nyer pendapat terhadap
    mereka yg keja kat Gov.com nih kan 😀

    tak nak terus menerus komen yg sama,
    kang kak jie pung bosan baca hahahhahahah:)
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..406. 3 KuehCharaMy Profile

  3. Kak Jie call Khidmat Pelanggan tu…. sekejap saja dia selesaikan masalah. Dering 2-3 kali dah angkat.

    Yang no 8884 4100 lebih dari 10 kali call tak diangkat
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Kegilaan TerbaruMy Profile

Comments are closed.