Tak Ada Apa Nak Dikongsi- Tiada Kata-kata

Assalamualaikum semua……..kembali bersiaran selepas pintu dikatup rapat.  Bukan pergi mana pun, ada je kat rumah.  Cuma on off tak aktif mengadap komputer.  Ada yang lebih penting untuk dihadap…hiks!

<empire avenue – saham jatuh sikit tapi pelaburan lama menghasilkan keuntungan- you earned 1743.34 Eaves as investment earnings from those you have invested in! >

Mengikut urutan peristiwa, suami saya selamat menjejak tanahair tepat 2.55pm, Jumaat 20hb Mei 2011.

Gambar? untuk simpanan peribadi.  Maaf ye.

Petang Sabtu balik kampung… suami bukan milik saya seorang.  Saya berkongsi dengan seorang lagi wanita.  Kebetulan mak mertua merancang buat kenduri kesyukuran.

< twitter –  @restnrileks @azmanishak @eizil –  blogging ala zaman ni terasa macam mak bapak paksa anak anak score spm 10 A. Hehehe. Aku nak zaman konda-kondi :D.  untuk aku blogging dah bukan segalanya. it’s a part of *hamjadah nak tulis ape eh? dalam bi? bhaha.. >

Sepanjang 3 minggu ini,  perlu banyak masa untuk selesaikan ‘things to do list’.  Online sekejap² jengok kawan².

Ini entri paling lama saya ambil masa untuk disiapkan.  Bercuti 2-3 hari, skil untuk menulis hilang, belum dapat momentum kembali sebagai seorang blogger.  Sekejap hilang ke Empire Avenue, sekejap layan pakcik² tu kat Twitter – dah hilang fokus!

Beri saya masa.. ok.

 

 

 

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. wow bestnya divided masyuk yg kak jie dpt tu. saya br dlm 200 lebih ev. huhu
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Bandar Fudai Selamat Daripada Tsunami Kerana Benteng Banjir IniMy Profile

  2. takpe kak,utamakan apa yg lebih penting dan wajib…
    Jom terjah post menarik dari yusri ..Blog Menghina Islam ini- Harap KDN tangkap PenulisnyaMy Profile

  3. hehe…bila lama tak menulis…tgn jadi kebaih…idea ada, tak reti nak olah… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Subhanallah…tak mampu kita hitung nikmat Allah…My Profile

  4. salam k.jie,

    dh lame xsinggah sini…=) rupanya ada berita baik utk k.jie..

  5. dok menaip padam….tulis, delete
    hehehe…macam tak reti nak mula dari mana

  6. tak lah…. hotel yg dah booking tak boleh cancel lagi, dah bayar dgn kad kredit

  7. abaikan je bebudak tu….hihihi

  8. hik3..husband pulang rupanya…tengok gambar biawak tu teringat kat member saya kije askar lapah/sembelih biawak ni…
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Tips Menabung Tabung BunianMy Profile

  9. salam kak kujie..

    takpa…take ur time…tak kemana skill tuhhhhh…

    sat lagi mai laaaaaa…
    Jom terjah post menarik dari zainal ..How To Modify Label Widget In BloggerMy Profile

  10. lost, apa korang citer ni.
    mesti saya terlepas gosip kat twitter ni
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Tips – Kelebihan membaca dan memberi komen di blogMy Profile

  11. kena amik mood balik nak berblog nih kan kak. mula-mula memang blur, tak tau ape. main taip je.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Gatalnya Eczema NihMy Profile

  12. hiishh… pasai plak yang kite tweet semalam pon kene masuk.. hahaha malu malu… *lari lari anak sambil tutup muke*
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Statistik MEI menunjukkan peningkatanMy Profile

  13. Sabahan Bloggers Club says:

    Ingatkan saya jer yang jadi malas untuk menulis kalau dah lama tak berblog. kak kujie pun sama rupanya…. 😉
    Jom terjah post menarik dari Sabahan Bloggers Club ..Innity advertising NetworkMy Profile

  14. tanampak ke gambar tuh bro, cuba tgk ratio dia, sama sebenarnya ngan tv 42 inci tuh… 😀
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Wordless Wednesday 5My Profile

  15. Take Your time.. Ambil masa untuk berehat.. Sebelum menulis kembali.. Nak tulis perlu ada mood..

    Tips Blogging: Semak kelajuan “Loading Page” Blog Anda

  16. manusia ni bermacam jenis kan..
    Jom terjah post menarik dari naimulfirdaus ..perhatian kepada pembaca blogMy Profile

  17. 3 minggu yg ada sekejap je. harap kakjie manfaatkannya.
    Jom terjah post menarik dari jemarioren ..Waktu yang tersisihMy Profile

  18. AWAN FANTASIA says:

    panjang tul biawak tue,kan?hehehe
    Jom terjah post menarik dari AWAN FANTASIA ..KELAKAR – Dua SahabatMy Profile

  19. betoi ma, nak kekalkan momentum tu la benda paling susah 🙁
    Jom terjah post menarik dari yonna ..2 Baris AyatMy Profile

  20. Hihihi..Kadang² kena berehat jugak kan kak jie..
    Keluarga lebih penting..
    Take ur time kak jie :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Makanan sedap &amp murah di mana-mana 3My Profile

  21. Fahammm Cikgu!

  22. tak jadi pegi bercuti ke kak jie? 🙂
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Revolusi penanaman rambutMy Profile

  23. takpe kak jie
    Jom terjah post menarik dari azura ..Watak Ilyas dalam Nur Kasih The MovieMy Profile

  24. tertinggal cite pasal lcd 42 inci ni.. 😎

  25. shay ni pun sama kak… sejak keje dekat ngan umah ni, macam minda tak berkembang jerk.. entry pun ala kadar… tak macam dulu… 😆
    Jom terjah post menarik dari shay ..Tayang Gambar JerkMy Profile

  26. Masa berkumpul dan berkampung. Kenalah nak cuti sekolah lagi. Priority yang dahulu didahulukan. Betul tu…Ok saja.

  27. xpelah kalau kak jie xda idea nk tulis pun tp sy ttp suka baca. dan sy nak bgtahu, semangat kakjie yg pnh singgah kat blog sy dlu still ada smpai skrg…dan makin hari makin selesa berblog dan rmai suka baca…thanks so much kak jie. sy rindu kak jie wpun xpernah jmp…^^
    Jom terjah post menarik dari munna ..Wanita Lewat Kahwin – apa puncanyaMy Profile