Tak Ada Apa Nak Dikongsi- Tiada Kata-kata

Assalamualaikum semua……..kembali bersiaran selepas pintu dikatup rapat.  Bukan pergi mana pun, ada je kat rumah.  Cuma on off tak aktif mengadap komputer.  Ada yang lebih penting untuk dihadap…hiks!

<empire avenue – saham jatuh sikit tapi pelaburan lama menghasilkan keuntungan- you earned 1743.34 Eaves as investment earnings from those you have invested in! >

Mengikut urutan peristiwa, suami saya selamat menjejak tanahair tepat 2.55pm, Jumaat 20hb Mei 2011.

Gambar? untuk simpanan peribadi.  Maaf ye.

Petang Sabtu balik kampung… suami bukan milik saya seorang.  Saya berkongsi dengan seorang lagi wanita.  Kebetulan mak mertua merancang buat kenduri kesyukuran.

< twitter –  @restnrileks @azmanishak @eizil –  blogging ala zaman ni terasa macam mak bapak paksa anak anak score spm 10 A. Hehehe. Aku nak zaman konda-kondi :D.  untuk aku blogging dah bukan segalanya. it’s a part of *hamjadah nak tulis ape eh? dalam bi? bhaha.. >

Sepanjang 3 minggu ini,  perlu banyak masa untuk selesaikan ‘things to do list’.  Online sekejap² jengok kawan².

Ini entri paling lama saya ambil masa untuk disiapkan.  Bercuti 2-3 hari, skil untuk menulis hilang, belum dapat momentum kembali sebagai seorang blogger.  Sekejap hilang ke Empire Avenue, sekejap layan pakcik² tu kat Twitter – dah hilang fokus!

Beri saya masa.. ok.

 

 

 

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

27 thoughts on “Tak Ada Apa Nak Dikongsi- Tiada Kata-kata”

  1. xpelah kalau kak jie xda idea nk tulis pun tp sy ttp suka baca. dan sy nak bgtahu, semangat kakjie yg pnh singgah kat blog sy dlu still ada smpai skrg…dan makin hari makin selesa berblog dan rmai suka baca…thanks so much kak jie. sy rindu kak jie wpun xpernah jmp…^^
    Jom terjah post menarik dari munna ..Wanita Lewat Kahwin – apa puncanyaMy Profile

Comments are closed.