Tak Perlu Kata Apa-apa

sepanjang minggu macam² saya buat – kemas itu kemas ini, tukar itu tukar ini

tiba² keluar dari mulut Intan ” mama ni macam pengantin baru….”

eh….

Senyum …. Tak perlu kata apa-apa. ♥♥

….. kuatnya rasa, macam dah terbau deodorant

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

33 thoughts on “Tak Perlu Kata Apa-apa”

  1. 😳 Tak nak kata apa-apa… hik hik hik…

    tumpang happy, jer… :mrgreen:

    moga bahagia hingga ke hujung nyawa… 😎

  2. rindu nan membara..menyala dan membelai jiwa..tiada berteman..sepinya berpanjangan..BY DAYANG NURFAIZAH

    *lirik lain tak sesuai disambung atau dicantum. yang ni je sesuai. memang susah nak tahan rindu.

  3. Ketika saya tulis komen ini Kak Jie tentu sedang menanti kepulangan Cik Abang tentu banyak yang hendak diceritakan.

    Yang lain-lain jangan makan hati kalau Kak Jie tidak update untuk beberapa hari ini kerana quality time bersama famili 🙂

  4. Namakan ia senyum terindah di bulan Mei, uh! history. Saya pasti bila Mizz Nina jumpa Noh Hujan mereka juga Senyum!…. Tak Perlu Kata Apa-Apa…

Comments are closed.