Press "Enter" to skip to content

Tak Perlu Kata Apa-apa

sepanjang minggu macam² saya buat – kemas itu kemas ini, tukar itu tukar ini

tiba² keluar dari mulut Intan ” mama ni macam pengantin baru….”

eh….

Senyum …. Tak perlu kata apa-apa. ♥♥

….. kuatnya rasa, macam dah terbau deodorant

33 Comments

  1. Senyum itu satu kebahagiaan yang Allah Taala beri kepada hambanya…. 🙂
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..GUESS BY MARCIANOMy Profile

  2. nizam nizam

    ceriakan hari dengan senyuman… :mrgreen:

  3. denaihati denaihati

    kalah mega box office Nur Kasih ni … selamat bergumbira
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Nur Kasih movie kehidupanMy Profile

  4. chentatiku chentatiku

    kids say the darnedest things 😉
    Happy weekend!~
    Jom terjah post menarik dari chentatiku ..Secoklat Cinta EspadirillesMy Profile

  5. pengantin baru? pandai betul intan usik mama dia, em deodorant brand apa tu, hehe
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Ini bukan lagi mimpiMy Profile

  6. Abang Zul Abang Zul

    😳 Tak nak kata apa-apa… hik hik hik…

    tumpang happy, jer… :mrgreen:

    moga bahagia hingga ke hujung nyawa… 😎

  7. JMR JMR

    mood baru, hubby sama…hehehe

  8. azura azura

    lama tak jumpa..tak sama

  9. rindu tanpa sempadan.. 😉
    Jom terjah post menarik dari laily ..Yang TerindahMy Profile

  10. nurul nurul

    rindu nan membara..menyala dan membelai jiwa..tiada berteman..sepinya berpanjangan..BY DAYANG NURFAIZAH

    *lirik lain tak sesuai disambung atau dicantum. yang ni je sesuai. memang susah nak tahan rindu.

  11. senyum dah cukup utk menceritakan kegembiraan :mrgreen:

    psssst…bila 2 jiwa dah bersatu, walau jarak beribu batu, hati ingat selalu, tu yg bau deodarant dekat bagai angin berlalu 😛
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Hikayat Malim Kondeng yang tragik…My Profile

  12. Ketika saya tulis komen ini Kak Jie tentu sedang menanti kepulangan Cik Abang tentu banyak yang hendak diceritakan.

    Yang lain-lain jangan makan hati kalau Kak Jie tidak update untuk beberapa hari ini kerana quality time bersama famili 🙂

  13. Sabahan Bloggers Club Sabahan Bloggers Club

    Senyum sampai telinga? 🙂 🙂 🙂
    Jom terjah post menarik dari Sabahan Bloggers Club ..Beginner SEO TipsMy Profile

  14. senyum ade makna tu.. 😆

  15. a ha haaaaaa 😆
    Jom terjah post menarik dari syafiq ..eeeeerrrrrMy Profile

  16. amboi sampai dah terbau deodorant eh kak jie…hehe
    ni mesti dalam hati dupdapdupdap kan..???? ^^

  17. Namakan ia senyum terindah di bulan Mei, uh! history. Saya pasti bila Mizz Nina jumpa Noh Hujan mereka juga Senyum!…. Tak Perlu Kata Apa-Apa…

Comments are closed.