Tak seperti bintang, aku tak bersinar

kujiekujie2

Entri  perkenalkan diri sebelum tutup lampu.

Saya dah tukar avatar….  makcik² gitu.

I feel like the real me!

How to Love Yourself?

Keep a journal.  Write about your experiences, good and bad.  When you write down your good experiences allow yourself to feel those good feelings again. When you remember the bad experiences, allow yourself to feel pride.   Pride because you faced a challenge in your life and you are here today to write about it, which must mean you are a survivor and a fighter.

Tell yourself,  “I know pain, but I’ve yet to be introduced to surrender.”

Keep on keeping on.

gudnite.

Apesal Tak Klik?

Comments

  1. megat says

    nampak lebih segar dan matang. insya allah, apa yang kita lakukan dengan niat suci dan bersih pasti dapat ganjarannya.

    megats last blog post..Kabinet Najib, Lebih Kecil Tapi Berkuasa!

    • says

      @AyKay, tp semalam ni tak pernah sorok diri sendiri..hehehe

      ada beberapa pic diri kak jie kt blog ni
      tapi bknlah tiap entri letak gambar sendiri…malu dong ah!

  2. says

    Vavava avatar cun dah keluaQ… mudonya makcik hehe…
    Iza setuju apa yg kak jie tulih tu…yessz tetap semangat :smile:

    Btw Iza tetap bintang comey, bersinaQ atau dak bergantunglah kat orang yang pandang. Kalau besinaQ Alhamdulillah, kalau tak besinaQ terima kasihlah…Aiman tak kesah :mrgreen: :mrgreen:

  3. Kill-Vearn says

    hoho akhirnya muka release juak.. huhu… bila la kamek nak tujuk muka kat kitak.. hehehe.. :grin:

    Kill-Vearns last blog post..My Birthday Wishlist

  4. nikillas says

    WAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..!! Meletop la kak jie.. Ala2 diva dah gitu.. comel sungguh senyuman kak jie tu.. wink~! eklan kolget ke..?

    nikillass last blog post..Another Fun Facts..

  5. says

    Jie, Tie sokong guna avatar baru tu….he he….

    Tie memang tak berani nak bubuh gambor sendiri…… kot2 ada yang mengigau nanti….kih kih….

    Ties last blog post..Kasih berubah

    • says

      @Tie, makcikkkkkkkkkkk….. tahniah!

      dah tukar rumah baru lagi….. rajin betul dia ni :lol:

      kalau tatau apa2 tanya ye..ramai yg sudi tolong

  6. says

    ooo… ingatkan awek mane tadi..
    baru nak ngorat.. haha…

    menteil tak letak lagi kat avatar..
    cuma ada gambar kat page about blog menteil jer…

    takut ramai gadis terpikat nanti…
    kah kah…
    (perasan lebih la mamat nieh)

    menteils last blog post..Hatinya Selembut Tisu

    • says

      @menteil, hehehehe…terkejut?
      selalu dok intai belakang tirai je
      ari ni…………dia jengok teruih :mrgreen:

      ayat tatahannnnnnnnnn

    • says

      @fiezabaiduri, maiiiiiiiiiiiii peluk
      lama kita tak jumpaaaaaaaaaaaa…kelibat terkahir waktu berpisah di sebalik tren komuter KLS

  7. says

    How to love yourself? Tengok cermin selalu ke? Kalau macam saya ni, sikat rambut pun pakai tangan sendiri camne n cermin selalu tgk pun cermin pandang belakang dalam keta tgk polis kejar ke tak… :mrgreen:

    kruel74s last blog post..Succession plan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.