Tak seperti bintang, aku tak bersinar

kujiekujie2

Entri  perkenalkan diri sebelum tutup lampu.

Saya dah tukar avatar….  makcik² gitu.

I feel like the real me!

How to Love Yourself?

Keep a journal.  Write about your experiences, good and bad.  When you write down your good experiences allow yourself to feel those good feelings again. When you remember the bad experiences, allow yourself to feel pride.   Pride because you faced a challenge in your life and you are here today to write about it, which must mean you are a survivor and a fighter.

Tell yourself,  “I know pain, but I’ve yet to be introduced to surrender.”

Keep on keeping on.

gudnite.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. nampak lebih segar dan matang. insya allah, apa yang kita lakukan dengan niat suci dan bersih pasti dapat ganjarannya.

    megats last blog post..Kabinet Najib, Lebih Kecil Tapi Berkuasa!

  2. Salam kak jie…

    Su rasa macam pernah nampak je kak jie ni… Kat mana ye?

    Ooo… baru ingat. Kat entry yg lepas-lepas… ada letak gambar gak. :D

    suaras last blog post..Antara dia dan dia…

  3. mrozaidi says:

    Dah Buat B&W lak.. Satu perubahan, Satu Malaysia..Hehe..

    mrozaidis last blog post..Search (MP3)

  4. Kak jie,

    Bagus gak letak pic sendiri kat avatar, at least peminat tau sapa kujie ni….

    tak nampak mcam mokcik pun, ada iras2 akak2 je. Tapi yg ni akak2 kepoh ke?

    AyKays last blog post..Golongan Salafiyyah Wahhabiyyah..JAUHILAH GOLONGAN INI

    • @AyKay, tp semalam ni tak pernah sorok diri sendiri..hehehe

      ada beberapa pic diri kak jie kt blog ni
      tapi bknlah tiap entri letak gambar sendiri…malu dong ah!

  5. Vavava avatar cun dah keluaQ… mudonya makcik hehe…
    Iza setuju apa yg kak jie tulih tu…yessz tetap semangat :smile:

    Btw Iza tetap bintang comey, bersinaQ atau dak bergantunglah kat orang yang pandang. Kalau besinaQ Alhamdulillah, kalau tak besinaQ terima kasihlah…Aiman tak kesah :mrgreen: :mrgreen:

  6. Kill-Vearn says:

    hoho akhirnya muka release juak.. huhu… bila la kamek nak tujuk muka kat kitak.. hehehe.. :grin:

    Kill-Vearns last blog post..My Birthday Wishlist

  7. :smile:

    muka je mcm makcik…tp hati ko tetap muda…hehehehe
    mcm mana luka? mood Dea hari ini memang best so jemput ke blog Dea ambik bunga dan pujian…daaaaa…

    Dea Saras last blog post..Good Morning!

  8. Tak nampak mcm makcik-makcik pun..mcm kakcik jer saya rasa..senyum manis mcm gula..ada lesung pipit ka?

    sallys last blog post..Bingung aku!

  9. nikillas says:

    WAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..!! Meletop la kak jie.. Ala2 diva dah gitu.. comel sungguh senyuman kak jie tu.. wink~! eklan kolget ke..?

    nikillass last blog post..Another Fun Facts..

  10. Jie, Tie sokong guna avatar baru tu….he he….

    Tie memang tak berani nak bubuh gambor sendiri…… kot2 ada yang mengigau nanti….kih kih….

    Ties last blog post..Kasih berubah

    • @Tie, makcikkkkkkkkkkk….. tahniah!

      dah tukar rumah baru lagi….. rajin betul dia ni :lol:

      kalau tatau apa2 tanya ye..ramai yg sudi tolong

  11. ooo… ingatkan awek mane tadi..
    baru nak ngorat.. haha…

    menteil tak letak lagi kat avatar..
    cuma ada gambar kat page about blog menteil jer…

    takut ramai gadis terpikat nanti…
    kah kah…
    (perasan lebih la mamat nieh)

    menteils last blog post..Hatinya Selembut Tisu

    • @menteil, hehehehe…terkejut?
      selalu dok intai belakang tirai je
      ari ni…………dia jengok teruih :mrgreen:

      ayat tatahannnnnnnnnn

  12. … akhirnya dpt tengok wajah sebenar yang glamour nih! :grin:

    samdaddycools last blog post..Eh… dapat baby lah!

  13. tengok gambar tu, rasa rindu pulak nak salam peluk cium mama.hehe..
    lamanyer tak jumpa..

    fiezabaiduris last blog post..Funny face

    • @fiezabaiduri, maiiiiiiiiiiiii peluk
      lama kita tak jumpaaaaaaaaaaaa…kelibat terkahir waktu berpisah di sebalik tren komuter KLS

  14. hehe..akhirnya kak jie tukar avatar jugak ! :grin:

    Nama lain, avatar samas last blog post..Respons : Kisah di sebalik dua bukit, satu batang

  15. How to love yourself? Tengok cermin selalu ke? Kalau macam saya ni, sikat rambut pun pakai tangan sendiri camne n cermin selalu tgk pun cermin pandang belakang dalam keta tgk polis kejar ke tak… :mrgreen:

    kruel74s last blog post..Succession plan

  16. uiks…..

    kujie – itu gambo ekau ko?

    hehhehe

    tembam, cute ler……

    heheheheh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    mazas last blog post..Kembara Jalanan: Zoom Malaysia – Labis.

  17. Hmm… opah selalu tulis kat blog. Does it count? Gambar makcik-makcik ke? Cun aje opah tengok.

  18. bila saya sedang menghadapi masalah seorang diri, saya selalu cakap dengan diri sendiri….”I’m a survivor!!”….dan saya akan rasa lebih bersemangat..

    Lan Bingkas last blog post..Hawa dan pisang