Tanpa Garmin Ke Subang Square

Saya nak pergi Subang Square kejap lagi – hantar barang untuk dikirim pada suami. Ada orang Malaysia balik bercuti. Kirim wireless access point. Accessories komputer susah nak dapat dan kalau ada pun terlalu mahal di sana.

Pernah pergi sekali Subang Square sekali, suami yang memandu tetapi kali ini stereng di tangan sendiri…agak cuak. Kalau sesat pun tak mungkin muncul di Uganda tu, kan… redah sajalah. Positifkan diri …. :mrgreen:

Kalau sesapa komen suruh download garmin tak garmin tu….bagi handphone sebiji dulu..hiks!

©kujie – belum keluar rumah ni…perut macam ada rama²

p/s – edit – dah selamat balik pun, tak sesat tapi pusing² dua tiga kali je

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

71 thoughts on “Tanpa Garmin Ke Subang Square”

  1. tak sampai2 lah kalau kanan kiri kanan kiri..tak ada penghujugnya
    saya dah biasa memandu area sini…ambil lesen pun kat Ampang yang bapa segala sesak jalan tu

Comments are closed.