Tanpa Garmin Ke Subang Square

Saya nak pergi Subang Square kejap lagi – hantar barang untuk dikirim pada suami. Ada orang Malaysia balik bercuti. Kirim wireless access point. Accessories komputer susah nak dapat dan kalau ada pun terlalu mahal di sana.

Pernah pergi sekali Subang Square sekali, suami yang memandu tetapi kali ini stereng di tangan sendiri…agak cuak. Kalau sesat pun tak mungkin muncul di Uganda tu, kan… redah sajalah. Positifkan diri …. :mrgreen:

Kalau sesapa komen suruh download garmin tak garmin tu….bagi handphone sebiji dulu..hiks!

©kujie – belum keluar rumah ni…perut macam ada rama²

p/s – edit – dah selamat balik pun, tak sesat tapi pusing² dua tiga kali je

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. beli je sebijik garmin. yang versi lama punya, murah-murah dah sekarang..
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..Cikgu merogol- Cikgu merotan- Pelajar pintar bunuh diriMy Profile

  2. bisnis pulsa says:

    malam .salam kenal dari saya blogger negeri tetangga
    Jom terjah post menarik dari bisnis pulsa ..Hard Cluster Arti dan tujuannyaMy Profile

  3. hehe, jeles je tgk org lain pakai. tambah smartphone sekarang dah boleh buat macam2.
    Jom terjah post menarik dari Mohd Isa ..Jejak Kekasih di Facebook Menjadi SongsangMy Profile

  4. yang penting kita sampai…

  5. hehe.. mne lah tahu.. sebab dah lama tak gi sane.. jauh gak..dulu gi sebab claim warranty MP4 dekat sebulan..
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..Review Blog dan Menang RM 50 Top Up- Hosting Domain Free 1 TahunMy Profile

  6. ecece….pastu dah tau jalan balik pun, tak mau balik pulak…ekekeeke
    Jom terjah post menarik dari Kancilbiru ..Handbag hook yang dipesan dah sampai!My Profile

  7. kalau gitew, salin peta dari en.google guna jari!
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Kesan banjir di kampung nan tercintaMy Profile

  8. hiks…kalau sesat tiba2 muncul kt algeria, best le juga, kan

  9. minta sebiji hp canggih

  10. hehehe…. sana memandu belah kiri..haha 😆

  11. samalah kita..takdak benda canggih tu

  12. belum pernah guna benda canggih mcm ni…

  13. sekali pergi dah sampai…cuma pusing dua tiga kali je..cari tempat nak masuk :mrgreen:

  14. nama pun dah lain…tapi dekat2 je dua tempat tu

  15. dkt kg mmg senario begitu kak G..di kg saya, posmen tinggalkan surat dikedai runcit yg terletak dkt main road…posmen malas nak round ke dalam kg…
    Jom terjah post menarik dari Nadri ..Dulu Ber-2- Kini Ber-3My Profile

  16. tak sampai2 lah kalau kanan kiri kanan kiri..tak ada penghujugnya
    saya dah biasa memandu area sini…ambil lesen pun kat Ampang yang bapa segala sesak jalan tu

  17. biasa pergi dah banyak kali, tapi selalunya jadi penumpang

  18. salam…

    masalahnya phone saya tu zaman dinosour… 😆

  19. kawan2 geek tu selalu bergarmin garmin utk gps

  20. tak de la nak sesat sampai ke mana pun…. 😆

  21. pangkal jln dia kat serendah tu… 😆