Tawaran Hebat Musim Hujan

Oyehhhhhhhhhhhhhhhh….! rasa nak melompat cecah atap rumah. Β Β Bangun pagi tadi, semangtn lain macam saja – terus capai segala entah apa benda ….. godek sana sini itu begini. Β Nak baiki masalah semalam.

30 minit kemudian air meleleh keluar dengan jayanya.

Seronok sangat tak terkira tak terucap. Rasa nak cetak flyer saiz name card macam Along pinjaman segara tu masukkan dalam setiap peti surat semua rumah kat taman perumahan.

Tak payah tanyalah macam mana saya repair – dapur dah boleh naik sampan!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. intankuterpilih says:

    kak, umah saya pon ada masalah yg sama…tolong kak…
    Jom terjah post menarik dari intankuterpilih ..Jom Manjakan Wajah Dengan Facial Dan Set Penjagaan WajahMy Profile

  2. Anak bujang kak Jie tak rescue merekakan ada belajar ilmu kemahiran hidup di sekolah πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..COMBI membenteras nyamuk AedesMy Profile

  3. takmo ah ma.kang boleh naik feri pulak kat dapur rumah yonna hahahaha
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Surat Untuk BF si AMy Profile

  4. kalau cik abg tu ada kat rumah
    semua skil ni tak leh tunjuk , kena buat tak pandai dlm serba serbi

    biar dia rasa diperlukan sgt2..hehe πŸ˜†

  5. sebab yonna gelak – mama bagi diskaun 70%
    paip mana bocor? πŸ˜†

  6. HAHAHAHA!!!!! yonna gelak gila2 ni maaaaaaaaaaaaaa!
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Surat Untuk BF si AMy Profile

  7. hehehe….”air keluar meleleh dengan jayanya” keakar ayat tu… :mrgreen:

  8. hahaha….

    hebat memang hebat kak kujie kita.. hehe boleh bikin side income ni.. paling kurang ada gak aktiviti tambahan di hujung minggu… betulkan paip!

    psst: sebenarnya kerja plumbing bukanlah semudah mana, perlukan kecekalan juga, kannn.. huhuhu
    Jom terjah post menarik dari maza ..Sungai CongkakMy Profile

  9. hah..senanglah camni..xperlulah nak panggil2 orang..hehe haip!
    Jom terjah post menarik dari tehC ..Sweet Leaf Stevia as Sugar SubstituteMy Profile

  10. hebatnya mak intan…. macam2 boleh buat.
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Pertunangan AinMy Profile

  11. yeay! lain kali sinki saya sumbat leh panggil kak jie! :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..karipapMy Profile

  12. jgn kata lelaki je bleh jd plumber..pempuan pun boleh πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari adele ..Gadis Maghribi Ancaman Buat Gadis MelayuMy Profile

  13. paip yg bocor dah jumpa ker?
    Jom terjah post menarik dari papabear ..The Sounds of SilenceMy Profile

  14. a versatile woman indeed …… πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..derita ditinggal kekasih- siapa yang boleh merawatnyaMy Profile

  15. wah.terer la kak jie repair.. haha
    Jom terjah post menarik dari serol ..Dalam hidup ini- kadang-kadangMy Profile

  16. fendidahada says:

    haha…takkan banjir je.ade waterfall tak ?kekeke :roll:
    Jom terjah post menarik dari fendidahada ..Jipaban – My 2010 SantarinaMy Profile

  17. Side income ke kujie hehe.

    psstt… atap bocor ke?
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Entry penutup 2010- atau tutup terus heheMy Profile

  18. 😯 plumber yg berjaya sampai banjir dapur.. syabas kak… hahaha…
    Jom terjah post menarik dari laily ..ape kate surveyMy Profile

  19. wah.. senang lah kalau nak minta bantuan plumber next time.. dah tau mana nak cari… πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari Pala Maldini ..SELAMAT PENGANTIN BARU IDZHAMMy Profile