Tawaran Hebat Musim Hujan

Oyehhhhhhhhhhhhhhhh….! rasa nak melompat cecah atap rumah. Β Β Bangun pagi tadi, semangtn lain macam saja – terus capai segala entah apa benda ….. godek sana sini itu begini. Β Nak baiki masalah semalam.

30 minit kemudian air meleleh keluar dengan jayanya.

Seronok sangat tak terkira tak terucap. Rasa nak cetak flyer saiz name card macam Along pinjaman segara tu masukkan dalam setiap peti surat semua rumah kat taman perumahan.

Tak payah tanyalah macam mana saya repair – dapur dah boleh naik sampan!

19 Replies to “Tawaran Hebat Musim Hujan”

  1. kalau cik abg tu ada kat rumah
    semua skil ni tak leh tunjuk , kena buat tak pandai dlm serba serbi

    biar dia rasa diperlukan sgt2..hehe πŸ˜†

  2. hahaha….

    hebat memang hebat kak kujie kita.. hehe boleh bikin side income ni.. paling kurang ada gak aktiviti tambahan di hujung minggu… betulkan paip!

    psst: sebenarnya kerja plumbing bukanlah semudah mana, perlukan kecekalan juga, kannn.. huhuhu
    Jom terjah post menarik dari maza ..Sungai CongkakMy Profile

Comments are closed.