tidak selalu tahu tetapi sentiasa mengerti

Kami kenal sejak tahun 2005 melalui sebuah forum dan kemudian diteruskan dengan ikatan antara blogger. Mereka berdua ini adalah antara yang masih memanggil saya ‘mama’ sehingga kini.

Kami pernah bertemu beberapa kali, dan kali terakhir di Penang tahun 2008 – From Penang With Love . Awal minggu ini sempena cuti panjang, kami bertemu lagi meraikan orang utara turun KL.

Terimakasih @luvalthea dan @yonna
kita ini
tidak selalu dekat tetapi sentiasa bersedia
tidak selalu tahu tetapi sentiasa mengerti
tidak selalu mengerti tetapi sentiasa percaya
tidak selalu percaya tetapi yakin tetap ada di hati
tanpa perlu ucapan atau bukti bff di wall facebook!

©kujie

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. John Johny says:

    I miss Yu

  2. izwanyusof says:

    forum apa ye kak? 2005,sekolah lagi waktu tu..
    Jom terjah post menarik dari izwanyusof ..Diskspace Limit,Defacement,Blogging dan PhotographyMy Profile

  3. Semoga persahabatan ini tetap langgeng Kak Jie, begitu pula dengan persahabatan antara anda dan pembaca setia anda
    sukses terus untuk Kak Jie
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Update Google Pagerank Bulan Mei 2012My Profile

  4. eiela says:

    ada iras-iras la ketiga-tiganya. semoga berkekalan persahabatannya
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Hilang Stress Tengok Mimik MukaMy Profile

  5. Persahabatan akan kekal selagi ada saling hormat menghormati..
    Jom terjah post menarik dari azman ..Ketika Nak Hujan!My Profile

  6. Assalamualaikum,
    Macam….3 gadis pingitan 😉
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Cara Baru Si Penipu Kenakan MangsaMy Profile

  7. Ya! kelihatannya serasi dan mampu serasa…Indahnya faham memahami dan berkasih sayang…
    Jom terjah post menarik dari adillaharun ..OOOPSSS! KISAH TERBUKA AURAT PERTAMA…My Profile

  8. Bukti blogging satu medium bagi menambah kawan. Harap berkekalan sampai bila-bila.
    Jom terjah post menarik dari Cikgu Hairul ..Aplikasi Blog Cikgu Hairul Untuk iPhone Dan Android DilepaskanMy Profile

  9. kenangan bersama mmg x mungkin kita lupakan…..cam nak seiras je tiga2 tu…hehehehehe
    Jom terjah post menarik dari jedi ..Duit Pinjaman AkuMy Profile

  10. hehe.. kadangkala menerusi belog hadir ikatan persahabatan & persaudaraan
    Jom terjah post menarik dari ilasaleh/baby/mama amana&arief ..TUDUNG LABUH MENGHADKAN PELUANG PEKERJAAN?My Profile

  11. yonna says:

    aaaaaa cantiknyaaaa gambar ni ma! hahaha. thanks mama! thankssss a lot sebab turun jumpa anak2 mama ni :p

    kita sentiasa dekat ma. tak perlu pun say hi hari2 kan? asalkan masing2 mengerti 🙂

    i love you mama!

  12. macam adik beradik je..hehe
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Radix Fried Chicken Kini di Seksyen 7, Shah AlamMy Profile

  13. Kenalan lama ini. Tentu banyak cerita bakal dibicara dan dikongsikan nanti.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – #KerumunMy Profile