Press "Enter" to skip to content

Tidak semua awan itu dermawan

suhu pagi ni 21°C

H=How are you?

E=Everything all right?

L=Like to hear from you

L=Love to see you soon!

O=Obviously, I miss you ….

©kujie – saya sibuk bertukang – tengah siapkan satu subfolder Teman Tapi Mesra – rupanya ramai sudah ditemui sepanjang penerokaan dunia blog.  Entah bila tahun nak siap.. nak add ratus² link tu… sabar ye.  Dulu dah buat guna plugin tapi slow pula masa loading  -saya tak suka blog yang macam siput :lol:

18 Comments

  1. PPPDS tu Kak Jie yg buat- dah serah pada org yang sepatutnya tapi dia org pun tak update… nak update tapi rasa serba salah sebab kita bukan siapa2…lagi pun nak cedok news dari mana

    geram je tgok….gatal je tangan kadang2 nak update :mrgreen:

  2. tini tini

    Salam kak jie, saya dah sungguh2 ketagih ngan blog ka jie 😀 terjumpa blog ni masa berjln2 kat blog PPPdesamelor.. jiran akak la neh 😉

  3. Amir Amir

    mantap la blog list kak jie… nak buat jugak tapi rasa mcm tak terbuat je nti…
    Jom terjah post menarik dari Amir ..Penjenamaan Semula Oh MalaysiaMy Profile

  4. suka sangat time g keje kalau hari2 redup… nampak kabus atas bukit.. rasa tenang jek kan?

    • dah bagi tau… ada ratus2 link yg nak kena add secara manual
      mgkn ambil masa
      jadi…sabar………..

  5. nanti bila dah siap bertukang bagi tahu ye kakjie, boleh lah sy join dalam senarai sekali

    • link semua ada – blogroll yg dulu, cuma ambil masa nak pindahkan…banyakkkkkkk………….. ratus-ratus

      buat manual tau.

      kalau tercicir satu…mudah sangat orang kecik hati 🙄

    • hehe..tajuk tu ttg awam , bkn ttg orang

      maksud tajuk tu

      awam tak semestinya memberi kita hujan

  6. ch@ ch@

    :mrgreen: suka je blog kakJie, sangat laju.
    Jom terjah post menarik dari ch@ ..Piala DuniaMy Profile

Comments are closed.