Tidak semua awan itu dermawan

suhu pagi ni 21°C

H=How are you?

E=Everything all right?

L=Like to hear from you

L=Love to see you soon!

O=Obviously, I miss you ….

©kujie – saya sibuk bertukang – tengah siapkan satu subfolder Teman Tapi Mesra – rupanya ramai sudah ditemui sepanjang penerokaan dunia blog.  Entah bila tahun nak siap.. nak add ratus² link tu… sabar ye.  Dulu dah buat guna plugin tapi slow pula masa loading  -saya tak suka blog yang macam siput :lol:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. PPPDS tu Kak Jie yg buat- dah serah pada org yang sepatutnya tapi dia org pun tak update… nak update tapi rasa serba salah sebab kita bukan siapa2…lagi pun nak cedok news dari mana

    geram je tgok….gatal je tangan kadang2 nak update :mrgreen:

  2. Salam kak jie, saya dah sungguh2 ketagih ngan blog ka jie 😀 terjumpa blog ni masa berjln2 kat blog PPPdesamelor.. jiran akak la neh 😉

  3. saya dah off plug in tu berat gila
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Top 20 senarai blog-web berbahasa inggeris paling popular 2010My Profile

  4. mantap la blog list kak jie… nak buat jugak tapi rasa mcm tak terbuat je nti…
    Jom terjah post menarik dari Amir ..Penjenamaan Semula Oh MalaysiaMy Profile

  5. jangan lupa tepekkan nama maza sekali ya..heheheh

    ouch! malu lah fulaks…
    😳 😳 😳
    Jom terjah post menarik dari maza ..Dah bayar pada majlis tempatan- tapi masih tak terbelaMy Profile

  6. Tempat kak Jie nampak macam sejuk . Btw , sangat setuju yang tidak semua awan itu dermawan . Hari ini , panas sangat sangat dekat Banting ni .
    Jom terjah post menarik dari farah ..Angah Intan Shael Ayam Lemon El Sha Farah Shameela My Profile

  7. suka sangat time g keje kalau hari2 redup… nampak kabus atas bukit.. rasa tenang jek kan?

  8. tiap kali singgah,ada saja ilmu dipunggah
    moga kak jie terus sukses…adios
    Jom terjah post menarik dari abgreds ..Setiap aku ada aku yang lain…My Profile

  9. Nak juga join Teman Tapi Mesra 😮
    Jom terjah post menarik dari wazy ..Taugeh-Bersama-SelamanyaMy Profile

  10. nanti bila dah siap bertukang bagi tahu ye kakjie, boleh lah sy join dalam senarai sekali

    • link semua ada – blogroll yg dulu, cuma ambil masa nak pindahkan…banyakkkkkkk………….. ratus-ratus

      buat manual tau.

      kalau tercicir satu…mudah sangat orang kecik hati :roll:

  11. mashita says:

    setuju. Tak semua orang dermawan.
    Jom terjah post menarik dari mashita ..Mesothelioma Cancer Support-You will have to lean on someoneMy Profile

  12. R4T nak masuk list Teman tapi mesra
    pehlisss… 😀
    Jom terjah post menarik dari Kie-yu ..Contest Lucky Draw by Shasha dari belog kak JiedaMy Profile

  13. :mrgreen: suka je blog kakJie, sangat laju.
    Jom terjah post menarik dari ch@ ..Piala DuniaMy Profile

  14. Aku juga mau masuk kategori..
    Jom terjah post menarik dari Bang Iwan ..Diego Martín Forlán Pemain Terbaik Sepatu Emas untuk Thomas MullerMy Profile

  15. aar… kak kujie punya blog laju jer loading.. hehee..
    Jom terjah post menarik dari Jard ..Consumer Reports menyarankan jangan beli iPhone 4My Profile