Tidak semua awan itu dermawan

suhu pagi ni 21°C

H=How are you?

E=Everything all right?

L=Like to hear from you

L=Love to see you soon!

O=Obviously, I miss you ….

©kujie – saya sibuk bertukang – tengah siapkan satu subfolder Teman Tapi Mesra – rupanya ramai sudah ditemui sepanjang penerokaan dunia blog.  Entah bila tahun nak siap.. nak add ratus² link tu… sabar ye.  Dulu dah buat guna plugin tapi slow pula masa loading  -saya tak suka blog yang macam siput :lol:

18 Replies to “Tidak semua awan itu dermawan”

  1. PPPDS tu Kak Jie yg buat- dah serah pada org yang sepatutnya tapi dia org pun tak update… nak update tapi rasa serba salah sebab kita bukan siapa2…lagi pun nak cedok news dari mana

    geram je tgok….gatal je tangan kadang2 nak update :mrgreen:

  2. Salam kak jie, saya dah sungguh2 ketagih ngan blog ka jie 😀 terjumpa blog ni masa berjln2 kat blog PPPdesamelor.. jiran akak la neh 😉

    1. link semua ada – blogroll yg dulu, cuma ambil masa nak pindahkan…banyakkkkkkk………….. ratus-ratus

      buat manual tau.

      kalau tercicir satu…mudah sangat orang kecik hati 🙄

Comments are closed.