touching my soul


Sabtu hari tu saya tengok Spiderman3, filem Sam Raimi dengan pelakon Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church, and Topher Grace.

Spiderman 3 merupakan filem skuel ketiga yang dihasilkan dari cerita komik terbitan Marvel Comics. Kisahnya Peter Parker lakonan Tobey Maquire bercadang untuk melamar kekasihnya MJ ( Mary Jane Watson ) watak di pegang oleh Kirsten Dunst tetapi biasalah herokan..macamĀ² dugaan yang di tempuh.

Ini park best sangat bila suami saya cakap ” dulu mak abang pun bagi cincin macam tu la bila nk minang awk tau…”

huhuhu…syahdunya rasa, kerana cincin pertunangan saya di beri oleh emak mertua saya sendiri. Saya ni menantu perempuan ke-2 dalam keluarga waktu itu.

Dan dialog paling menyentuh hati saya ..huhu..saya fokus kat dialog utk faham filem, maklumlah bahasa inggeris saya ni..he he he… tahap budak tadika!

” wherever it comes all the way, wherever battle we’ve raging inside..we always have a choice. My friend Harry taught me that. He chosen to be the best of himselt. It’s the choices that we made who we are and we can always choose to do what it right” ~ Spiderman

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. anony>> tgok jgn tak tgok…kalau tak der org nk temankn…ajak le kita ni….belikn tiket dgn popcorn cukup arr plus beratur berjela-jela

    shin >> kalo movie dia 45 minit nnt rugi arrr beli tiket mahai2..he he….tak sedar pun tgok2 dah abis cite ni

    EQ >> kalau ade spiderman 4, eddie dan harry dah tak der..dah mati…kita kena tgok sandman je..dia tak matilagi.

    bile spiderman dah jadi itam..bestlah..nakal jer..ewah…ewah…. nk torobang ye…sampai je Mesia pasir tu habis kontraktor wat rumah.

  2. Equilibrium says:

    askum kak…
    pesonally saya rasa spiderman dah patut tutup buku…2jam setengah saya bazir ms n sume in da house were restless coz plot cite yg amat kacau bilau…Cite superhero pertama yg saya rasa sgt bosan…
    anyway, garapan romantik mmg menjadik especially kat french resto tu..huhuhu..hilarious.
    n saya rase mangsa sebenar islah harry n eddie..Sian depa kan. n oso sandman. demi anak…bapa sanggup apa sajor…seriously saya teringin nak jadik sandman…nak terobang blk mesia s’ri tiap minggu, nak jumpa mak!

    terpulang pd individu utk menilai filem kan kak..Bg saya, saya x kan donlod dah cite ni.cukup sekali..hahaha

  3. *ambo jie* says:

    hehehe best siut citer dia.. tapi lama laa dua jam lebih movie dia..huhuhu tapi tak jemu sangat sebab aksi menarik..tengok….jangan tak tengok…

  4. Anonymous says:

    best tak citer nya…nak tengok gak ah….