Tunggu Sekejap

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. samanosuke_04 says:

    arhhhh!!! nak kacau jugak.. ketok3.. hello??? ade orang tak kat umah nie? makcik datang jual karipap!! heelo??? assalamualaikum??
    Jom terjah post menarik dari samanosuke_04 ..MUSE Live @ Moscow – Olimpiski ArenaMy Profile

  2. Ehem2,ni mesti pergi bercuti ni…Selamat bercuti kak jieee….
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..RM4-30674 dari Nuffnang May 2011-My Lucky MonthMy Profile

  3. syamila says:

    lama kak jie cuti…cuti2 malaysia ke kak jie… πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari syamila ..Comel dan Cute…Sukanya… –My Profile

  4. salam…huiks…

    lamanya kak kujie…hohoho
    Jom terjah post menarik dari zainal ..Backup &amp Restore Your Computer Drivers Using Double DriverMy Profile

  5. lama ler nmpknya blog ini takde update, cuti pjg yer kak…
    selamat bercuti sakan..
    Jom terjah post menarik dari Twit N View ..Kompilasi tweetbahasa TERBAIKMy Profile

  6. lama betul kak jie offline :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Cara minum Alpha Lipid Sleep TimeMy Profile

  7. itu pintu menuju ke kamar terlarang kayaknya

  8. Ahmad Fikrizaman says:

    Pergh.. kalau blogger otai ni, buat gambar macam tu je orang dah ramai komen…
    Jom terjah post menarik dari Ahmad Fikrizaman ..Setting W3 Total Cache Paling PantasMy Profile

  9. First time masuk blog ni. Sekali tuan dia cuti pulak. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari yaaser ..Macam ni la bila idea melimpah ruah!My Profile

  10. lama dah ni.. hehehehe
    Jom terjah post menarik dari Rozeman ..Meatball IKEA tidak halalMy Profile

  11. tunggu lama pun xpe kak jie.. hehe
    Jom terjah post menarik dari Joe ..Avoiding Fraud Through Safe ShoppingMy Profile

  12. orait, take your time!
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..Seminar Hartanah yang Mahal Tapi HampehMy Profile

  13. Take ur time kak Kujie… hhehehe
    Jom terjah post menarik dari Rozeman ..Jom tengok Nur Kasih The MovieMy Profile

  14. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..PemergianMy Profile

  15. ehem! bila nak bawak kuaq tag tu ma hahaha :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari yonna ..KesanMy Profile

  16. Sabahan Bloggers Club says:

    Kunci pintu rumah ke? nak berholiday?
    Jangan lupa dengan kitaorang ni yer…. πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari Sabahan Bloggers Club ..Nuffnang blog advertising communityMy Profile

  17. Zil-el-Saif @ The Encik Saif says:

    tergamam tengok post ni…

  18. Cik Abangkan balik bercuti. Jadi Quality time bersama anak-beranak πŸ™‚ Selamat offline dari dunia blog tiada lagi leteran dan mengadu damba buat seketika
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Masih adakah hari esok untuk akuMy Profile

  19. sayacomel says:

    hohoh..takleh kaco. tak leh kaco..
    Jom terjah post menarik dari sayacomel ..Comel Sangat – Cikgu Heliza membaca surat khabarMy Profile

  20. “Selamat pengantin baru…”
    Jom terjah post menarik dari PD ..Tertimbus Di Hulu Langat III Gambar Tidak Disiarkan Di Akhbar oleh Mazidul Akmal SidikMy Profile

  21. take ur time to rest ok… πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari nizam ..Tanah Runtuh di Rumah Anak Yatim MalaysiaMy Profile

  22. assalamualaikum.. =)
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Panggilan RM1 Setiap Hari Ahad – Super Sunday OfferMy Profile

  23. ehem..ehem…
    tak nak kacau ketenteraman

  24. ➑ lama pun tak pa…

    Bukankah si dia lebih UTAMA dari segala.

    ambil masa anda, sementara dia di depan mata. Sementara ada…
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul ..BILA MUSIM HUJANMy Profile

  25. “Wordless moment!!!”

  26. ye la….kami tak ganggu :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Tanda-tanda rosak pendengaranMy Profile

  27. Cikgu Hairul says:

    Selmattttt… πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari Cikgu Hairul ..Bahaya Buat Autosave Password Dalam PCMy Profile

  28. Amboiiii amboiii.. mentang orang yang di luar negara tu balik bercuti, terus kunci pintu bilik yerrrrr… πŸ˜› πŸ˜† πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari azieazah ..Ni Pehal Citer Pasal Kahwin Plak NihMy Profile

  29. Hihihi..selamat bercuti kak jie..
    & selamat menikmati masa bersama keluarga :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Review Filem – KongsiMy Profile

  30. ai macam lucah je entry ni wakakakaka..tahu la cik abang pulang ke gagang lalalalala
    Jom terjah post menarik dari mijae ..Maafkan Aku Jika Terlalu MencintaimuMy Profile

  31. πŸ˜› take your time..hehehe
    Jom terjah post menarik dari yusri ..Bila dah terhantuk baru terngadah- TPM sabarkan cikguMy Profile

  32. ok..ok tak disturb…haha
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Tak Adil Petrol Di Gua Musang Lebih MURAH!My Profile

  33. assalamualaikum…

    kita datang bagi salam je, kita tak ganggu pun… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari shay ..KosongMy Profile

  34. denaihati says:

    ok kak saya ge main jauh ni …dah ok nanti panggil ya!!!
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Nur Kasih movie kehidupanMy Profile

  35. oh.. skang dah ade wordless saturday ek.. 😯

  36. hehehe… selamat bercuti kak jie dan suami dan keluarga
    Jom terjah post menarik dari pereman ..Blogger Power – Project Lynas Needs to Stopped!My Profile

  37. cuti-cuti malaysia ke kak jie…hari sabtu nie, sok pulak hari ahad…
    Jom terjah post menarik dari Nadri ..Solat Berjemaah Dapat Ke Fadhilat PahalanyaMy Profile