Uncle At Forty, Kak Jie Over Forty

blog uncle 40

Inilah tahap six sensenya  bila orang over 40 membalas message. Uncle yang femes tu faham apa yang cuba saya sampaikan ……….. ringkas tetapi awesome!

 

Uncle At Forty , tetapi saya dah Over Forty!

©kujie – entri ini pun dah macam entri uncle , sebaris dua!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Senang nak update blog hari-hari.. hari rabu lagi senang… 🙂
    Jom terjah post menarik dari samdaddycool ..Contest Cabaran SEO Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  2. Tiba-tiba saya terasa macam fenomena Uncle Gedek. Beliau macam mempunya sixth sense yang saya ini ada menulis Wordless Wednesday mengenai beliau. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – # Uncle Gedek ProtegeMy Profile

  3. Best berkawan dengan orang yang dah berusia nih.. hehehhe
    Jom terjah post menarik dari HAdira Kifly ..TUJU RINDUMy Profile

  4. Jadi silent readers uncle gedek sahaja 🙂 hehehe
    Jom terjah post menarik dari ProfHariz ..Allah Duga Tanda Allah SayangMy Profile

  5. Assalamualaikum,
    Orang panggil saya makcik…pasal semua orang panggil kak Jie, kakak?
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Doakan Kajol Kembali Ke Pangkal JalanMy Profile

  6. Hahaha..rasa2nya blogger umo 40 keatas memang kena blog entri ringkas kut..hehe..Apa-apa pon Uncle gedek tetap mantop
    Jom terjah post menarik dari JeJAI ..Akhirnya Germany Juara!! YezzaMy Profile

  7. unlce memang besttt. hehe..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Germany layak ke separuh akhir EURO 2012My Profile

  8. uncle gedek dah ber dot com he3…selalu singgah blog dia he3..

  9. Belum pernah melawat blog uncle tu,,,,
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  10. tak pernah masuk lagi blog uncle tuh.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Pengalaman Merentas DesaMy Profile

  11. blog uncle gedek memang best.. awesome..

  12. hehehe… age is a matter or no aje…
    Jom terjah post menarik dari kesumaangsana ..Peribahasa Pelanduk Dua Serupa – Bila Tersalah Tegur Malunya!!My Profile

  13. Over forty tapi menten vogie da vasss!
    Jom terjah post menarik dari Qema ..Berhabuk. Koh. Koh. Koh!My Profile

  14. Assalam..
    Uncle tu baru 40 ke, tak percaya la…hehe..
    Jom terjah post menarik dari iza ..Tips Balas DendamMy Profile

  15. siapa yang baca blog tak ketawa terbahak-bahak, memang tiada perasaan la..hahaha…memang best!..
    Jom terjah post menarik dari dzuandiey ..Spiderman Tolak Tawaran BerlakonMy Profile