Press "Enter" to skip to content

20 Comments

  1. Best berkawan dengan orang yang dah berusia nih.. hehehhe
    Jom terjah post menarik dari HAdira Kifly ..TUJU RINDUMy Profile

  2. Hahaha..rasa2nya blogger umo 40 keatas memang kena blog entri ringkas kut..hehe..Apa-apa pon Uncle gedek tetap mantop
    Jom terjah post menarik dari JeJAI ..Akhirnya Germany Juara!! YezzaMy Profile

    • semput nak menaik panjang….sbb biasalah org veteran dia cakap sikit je tapi ada maksud berlapis-lapis….berkias2 tu 😛
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..Sijil Halal Nando’s Telah Tamat TempohMy Profile

  3. uncle gedek dah ber dot com he3…selalu singgah blog dia he3..

  4. eiela eiela

    tak pernah masuk lagi blog uncle tuh.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Pengalaman Merentas DesaMy Profile

  5. blog uncle gedek memang best.. awesome..

  6. iza iza

    Assalam..
    Uncle tu baru 40 ke, tak percaya la…hehe..
    Jom terjah post menarik dari iza ..Tips Balas DendamMy Profile

      • agaknya memang camtu lumrahnya kot..

        sy sering dipanggil ‘pakcik’ atau ‘uncle’ bila ditegur orang yang tampak lebih muda sikit tapi apesal diorang panggil isteri sy ‘kak’ ?

        tak aci tul.. 🙂
        Jom terjah post menarik dari pipoq ..Santai – Cemburu seorang isteriMy Profile

    • Rasa nak baca dan baca dan baca dan terus membaca isi kandungan blog uncle je.. hehehhh
      Jom terjah post menarik dari HAdira Kifly ..You are Amazing!My Profile

Comments are closed.