Urusan Nikah Kahwin

image

Pejabat Agama Islam Daerah Baling

image

image

Kebenaran Berkahwin!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Menjelang ramadhan banyak yang berbondong2 tuk menikah, saat puasa nanti akan ada yang menemani. Begitu indah ya hidup ini ??!!
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Cara Membuat Sabun Mandi Padat NaturalMy Profile

  2. musim orang kahwin sekarang……
    Jom terjah post menarik dari sukma ..CPUV CAMPAIGNSMy Profile

  3. saya pulak yg rasa nak kawen ni ..hmm 🙂
    Jom terjah post menarik dari BeritaKaki ..Izzue Islam Dan Awin Nurin Selamat Diijabkabulkan – GambarMy Profile

  4. persoalan: Siapakah yang berkahwin? betul ke adik kak jie?
    Jom terjah post menarik dari Bidadari ..Telatah : Lagak Buang Air BesarMy Profile

  5. hehehe..semua dok fikir kak jie bukan-bukan..hehe..adik kak jie rupanya..sibuk la ni dengan urusan kahwin ni..
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Google Update : Penguin 2.0 UpdateMy Profile

  6. Kak jie memang pencipta kontroversi..mujur baca komen azman tu..hehe
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Bila Mereka Bertanya Tentang PerkahwinanMy Profile

  7. ada binti kat situ, mungkin adik kak jie ni.. nama pun nampak dgn tak nampak. hehe. tahniah.
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Kaitan Penyu Dengan Labah-labah & Pesawat Dengan Kereta KebalMy Profile

  8. siapa yang nak kahwin ni??
    Jom terjah post menarik dari titan ..Tips Buat Duit dengan Blog dari Seminar DenaihatiMy Profile

  9. semua tgh confuse ni…kena buat press conference lepas ni..:)

  10. siapa yang nak menikah tu.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari HafizAmri ..Tips Mencari Idea Dalam PenulisanMy Profile

  11. Adik Kak Jie nih….hahaha…bersangka baiklah kawan2 🙂
    Jom terjah post menarik dari azman ..Citrawarna Malaysia 2013My Profile

  12. Haha..semua orang tertanya-tanya ni…
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Dari Petang Sampai Ke Malam Di Safari Night Park Bukit Gambang Resort CityMy Profile

  13. hehehe,… Menanti… Siapakah itu…
    Jom terjah post menarik dari Izzuddin Fauzi ..Tertipu Facebook LikeMy Profile

  14. Siapakah yang bakal bernikah ini?
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Drama king di Acer & Intel “PLAYsure Redefined” PartyMy Profile

  15. Ehem, ehem,..siapa yang nak kahwin ni kak jie?
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Tangan Yang Mengoncang Buaian Perlukan Bantuan KitaMy Profile

  16. aik takkan kot.. adik kakjie nak kahwin eh?
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Tips Menghilangkan Lebam Bawah MataMy Profile

  17. Assalam,

    Ni utk kebenaran berkahwin lagi satu ke ni..first time tgk borangnya,huhu..
    Jom terjah post menarik dari Nozi ..Performance Drink untuk cyclist, breastfeeding,demam,dehyrate..My Profile

  18. adakah ini kebenaran daripada isteri pertama?
    Jom terjah post menarik dari faizul ..iPad MiniMy Profile