Press "Enter" to skip to content

Video Balasan Kepada Mak Mohd Khairuddin

Inilah dia Mohd Khairuddin – ha ha ha…sangat lawak untuk hujung minggu!

Β©kujie – Terimakasih Tok Rimau kerana menceriakan hujung minggu kami ehh…. props yang terlebih lawak!

43 Comments

  1. bila tgk video mak khairuddin tu teringat mak mohd adif dlm citer dunia baru.. hehee.. smapi hati udin, mintak duit melalui video… hihiii.. udin pun nak gelak masa awal2 pembikinan video.. πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Hamil Dan PuasaMy Profile

  2. adamfaiz adamfaiz

    Sape yang boleh fokus kalau dah nampak spek mata hitam kt belakang tu?..hehehehe
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Macamana Nak Isi Minyak NiMy Profile

  3. udin… udin online kat bilik siapa tu udin? sejak bila udin pakai….
    Jom terjah post menarik dari fahmi ibrahim ..Logo Baru IPGMy Profile

  4. cuz cuz

    steady la mamat dlm video ni..mogaΒ² ko bukak la topeng muka tu bia 1 dunia dpat tengok muka anak makcik ni..haha
    Jom terjah post menarik dari cuz ..The Annoying Orange VideoMy Profile

  5. yg dibelakang tu mencuri tumpuan kannn… mmg saje je tuu
    Jom terjah post menarik dari cik cloudy ..I Hate MyselfMy Profile

  6. sape nie sis?hahaha~
    klako btui..tapi ade ke ptt bg vc macam tuh kat mak nye~
    yelah…kantoi kt blkg tuh..
    baru jek mak dia pesan study hard!hahaha
    Jom terjah post menarik dari nabiel ..Maut Tidak Kenal Waktu – KISAH 1My Profile

  7. yonna yonna

    tok rimau ni kreatip betoi hahaha. rasenye saje tu bra kat belakang. nak kasi org hilang fokus! muahahaha
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Oh La La Langkawi 2My Profile

  8. petua hilangkan jerawat tu πŸ˜†

  9. anak mak tu – busyuk cayang intan payung πŸ˜†

  10. mak khairuddin tu marketing plan tu
    tak caya…tunggulah πŸ˜†

  11. hahaha…anak rindu mak
    biasanya bawa kain batik mak – rindu tak buleh tidur
    selimut je dgn kain batik mak

    yang ni…. ‘bungkus makanan bayi’ dibawanya
    sangat comel…hehe πŸ˜†

  12. Tie Tie

    Laa… macam perangai sibongsu Tie.

    Tiap kali ada kem atau gi asrama 3-4 hari mesti bawak kain batik mama dia, ekekeke……… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Tie ..Asal usul anjingMy Profile

  13. mak dia punya tu Tie
    rindu anak mak

    ps…. rahsia ni..encik suami tu p algeria bawa kain batik mak dia…:p πŸ˜†

  14. dimanakah tempat kejadian… πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari shay ..SELAMAT HARI LAHIRMy Profile

  15. Tie Tie

    Err…. nampak muda lak mak dia.
    .
    .
    Sotong kering tu .. buat kita tertanya-tanya.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Tie ..Asal usul anjingMy Profile

  16. Kak Jie dah ikuti Tok Rimau dari zaman Geng Jurnal dan beli blog book dia org spt projek Jiwa Kacau – Masuk Barisan

  17. Loq Loq

    Hah perangai Tok Rimau memang macam ni πŸ™‚ Suka buat orang tertawa,dan Tok Rimau pandai cari lobang untuk promote Maskara Shorites πŸ˜›
    Jom terjah post menarik dari Loq ..Selamat Menyambut Ramadhan Al-MubarakMy Profile

  18. Tak tau pulak pakai envelope Post Laju bole hilangkan jerawat.. tips baru ni..
    Jom terjah post menarik dari AMiRU ..Kini Berbahasa Melayu!My Profile

  19. mrnamie mrnamie

    adeh… skali ada barang lain yang inteframe lak..
    Jom terjah post menarik dari mrnamie ..Selamat Hari Jadi abahMy Profile

  20. kih kih kih! pantang tau mak ada duit skit,seribu mintak ooo..hahaha!
    Jom terjah post menarik dari anis ..WaRKaH BuaT JMy Profile

  21. Yiedpozi Yiedpozi

    fokus dah kat si Udin tu, tapi lebih fokus kepada kipas helikopter tu. kah3……….
    Jom terjah post menarik dari Yiedpozi ..Askar Makan MonyetMy Profile

  22. FeezMior FeezMior

    yg balasan dr anak tu mmg lawak gila mama.. mmg tak bleh blah.. pnyalaa rindu dkt mama dia,sampai pakaian dlm mama khairuddin tu pn dia bwk pegi KL.. πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari FeezMior ..Tarikh Melihat Anak Bulan Ramadhan 1413H 2010My Profile

  23. korang ni kan………………. fokus fokus….. fokus kt si udin udah le

  24. kipas helikopter – ha ha ha πŸ˜†

Comments are closed.