Video Balasan Kepada Mak Mohd Khairuddin

Inilah dia Mohd Khairuddin – ha ha ha…sangat lawak untuk hujung minggu!

Β©kujie – Terimakasih Tok Rimau kerana menceriakan hujung minggu kami ehh…. props yang terlebih lawak!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. bila tgk video mak khairuddin tu teringat mak mohd adif dlm citer dunia baru.. hehee.. smapi hati udin, mintak duit melalui video… hihiii.. udin pun nak gelak masa awal2 pembikinan video.. πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Hamil Dan PuasaMy Profile

  2. denaihati says:

    Strategi bagus ni untuk ditiru ni …
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Beza Sendiri- Bercinta- Bertunang- Berkahwin …BermaduMy Profile

  3. adamfaiz says:

    Sape yang boleh fokus kalau dah nampak spek mata hitam kt belakang tu?..hehehehe
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Macamana Nak Isi Minyak NiMy Profile

  4. kak jie…maaf saya xleh nak fokus sebab ada benda belakang menganggu tumpuan saya…hahaha
    Jom terjah post menarik dari marki ..Penyakit Leptospirosis dan cara – cara mencegahnyaMy Profile

  5. ahaha..memang kelakar gilalah tok rimau tu huhuhu
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Tujuh keajaiban dunia 2010 yang aku sukaMy Profile

  6. fuh canggih wooo…nak gak kak jie…hehe…udin2…ushar kiri kanan belakang depan dlu din…hehe
    Jom terjah post menarik dari mohdisa ..Drama Epilog Syurga Cinta Dalam Slot Akasia TV3My Profile

  7. semua orang peka.. :mrgreen:

  8. udin… udin online kat bilik siapa tu udin? sejak bila udin pakai….
    Jom terjah post menarik dari fahmi ibrahim ..Logo Baru IPGMy Profile

  9. hahaha..lawak betul mak-mak di kala milinium ni..
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Kurang Ajar Punya Anak Murid! Bergaduh Dengan GuruMy Profile

  10. memang best
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..tidak pandai berniagaMy Profile

  11. boleh berbalas video plak, adoi macam2 jenis.
    Jom terjah post menarik dari karim ..Boleh buat duit ke dengan affiliateMy Profile

  12. steady la mamat dlm video ni..mogaΒ² ko bukak la topeng muka tu bia 1 dunia dpat tengok muka anak makcik ni..haha
    Jom terjah post menarik dari cuz ..The Annoying Orange VideoMy Profile

  13. yg dibelakang tu mencuri tumpuan kannn… mmg saje je tuu
    Jom terjah post menarik dari cik cloudy ..I Hate MyselfMy Profile

  14. kelakar betul tok rimau ni, idea yg begitu kreatif, dah sakit gerahang terlebih gelak, hahaha πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Cara masukkan lagu ke dalam post di blogMy Profile

  15. kak jie tamo buat video macam ni jugak ke nanti? πŸ˜›
    Jom terjah post menarik dari Luth Textile ..Spoon – Rindu Serindu RindunyaMy Profile

  16. sape nie sis?hahaha~
    klako btui..tapi ade ke ptt bg vc macam tuh kat mak nye~
    yelah…kantoi kt blkg tuh..
    baru jek mak dia pesan study hard!hahaha
    Jom terjah post menarik dari nabiel ..Maut Tidak Kenal Waktu – KISAH 1My Profile

  17. Kak Yonna mesti fokus kt bra belakang tu je :p
    Jom terjah post menarik dari Loq ..Selamat Menyambut Ramadhan Al-MubarakMy Profile

  18. tok rimau ni kreatip betoi hahaha. rasenye saje tu bra kat belakang. nak kasi org hilang fokus! muahahaha
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Oh La La Langkawi 2My Profile

  19. petua hilangkan jerawat tu πŸ˜†

  20. anak mak tu – busyuk cayang intan payung πŸ˜†

  21. mak khairuddin tu marketing plan tu
    tak caya…tunggulah πŸ˜†

  22. hahaha…anak rindu mak
    biasanya bawa kain batik mak – rindu tak buleh tidur
    selimut je dgn kain batik mak

    yang ni…. ‘bungkus makanan bayi’ dibawanya
    sangat comel…hehe πŸ˜†

  23. arghh,,tibaΒ² hilang fokus..haha
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..888-Bukan sejenis jenama tehMy Profile

  24. Laa… macam perangai sibongsu Tie.

    Tiap kali ada kem atau gi asrama 3-4 hari mesti bawak kain batik mama dia, ekekeke……… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Tie ..Asal usul anjingMy Profile

  25. mak dia punya tu Tie
    rindu anak mak

    ps…. rahsia ni..encik suami tu p algeria bawa kain batik mak dia…:p πŸ˜†

  26. dimanakah tempat kejadian… πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari shay ..SELAMAT HARI LAHIRMy Profile

  27. Err…. nampak muda lak mak dia.
    .
    .
    Sotong kering tu .. buat kita tertanya-tanya.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Tie ..Asal usul anjingMy Profile

  28. Kak Jie dah ikuti Tok Rimau dari zaman Geng Jurnal dan beli blog book dia org spt projek Jiwa Kacau – Masuk Barisan

  29. Hah perangai Tok Rimau memang macam ni πŸ™‚ Suka buat orang tertawa,dan Tok Rimau pandai cari lobang untuk promote Maskara Shorites πŸ˜›
    Jom terjah post menarik dari Loq ..Selamat Menyambut Ramadhan Al-MubarakMy Profile

  30. Heheheh nape la cover muka
    Jom terjah post menarik dari wazy ..Peraduan Copy Dan Paste RayaMy Profile

  31. Tak tau pulak pakai envelope Post Laju bole hilangkan jerawat.. tips baru ni..
    Jom terjah post menarik dari AMiRU ..Kini Berbahasa Melayu!My Profile

  32. adeh… skali ada barang lain yang inteframe lak..
    Jom terjah post menarik dari mrnamie ..Selamat Hari Jadi abahMy Profile

  33. kih kih kih! pantang tau mak ada duit skit,seribu mintak ooo..hahaha!
    Jom terjah post menarik dari anis ..WaRKaH BuaT JMy Profile

  34. dah fokus jugak.. tapi juling mata terpandang kipas helikopter tu.. ahahaha
    Jom terjah post menarik dari Azfarul ..Salah Ke Mengandung Lebih Dari 9 BulanMy Profile

  35. hehehe……. lucu
    Jom terjah post menarik dari jard ..Kedai Bake With Yen – tempat jual bahan dan peralatan biskut raya- kek yang murah!My Profile

  36. ‘mithali’ sungguh mohd khairuddin ni
    kuikuikui πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Kie-yu ..Gambar Joe Wings Masa MudaMy Profile

  37. Yiedpozi says:

    fokus dah kat si Udin tu, tapi lebih fokus kepada kipas helikopter tu. kah3……….
    Jom terjah post menarik dari Yiedpozi ..Askar Makan MonyetMy Profile

  38. hoho.. kreatif juga ya… memeriahkan lagi mak kharuddin nie..
    Jom terjah post menarik dari zik ..4 bahan kimia dalam makanan penyebab ketagihanMy Profile

  39. FeezMior says:

    yg balasan dr anak tu mmg lawak gila mama.. mmg tak bleh blah.. pnyalaa rindu dkt mama dia,sampai pakaian dlm mama khairuddin tu pn dia bwk pegi KL.. πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari FeezMior ..Tarikh Melihat Anak Bulan Ramadhan 1413H 2010My Profile

  40. korang ni kan………………. fokus fokus….. fokus kt si udin udah le

  41. kipas helikopter – ha ha ha πŸ˜†

  42. Oh Mai God!~!
    Coli siapakah yg tergantung tu? hahaha
    Jom terjah post menarik dari Azfarul ..Salah Ke Mengandung Lebih Dari 9 BulanMy Profile

  43. Yiedpozi says:

    mmg lawak r… yang belakang tu apa erk?, kah3…
    Jom terjah post menarik dari Yiedpozi ..Tutorial Memasang Animated Label Cloud Pada BlogspotMy Profile