Pavlova Di Kolej Komuniti

Hari ini saya ikuti kelas pembuatan kek sehari di Kolej Komuniti Hulu Selangor.

Bayaran RM 20 sahaja! Untuk resipi, klik > Resipi Pavlova dan cara memamasak Pavlova

P.s. – entri penuh resepi dan gambar, malam nanti ye.. Kosongkan perut dulu

Posted with WordPress for BlackBerry.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. terembes air liur…
    Jom terjah post menarik dari samdaddycool ..Kelebihan Keputihan WanitaMy Profile

  2. kalori byk x, kak jie? nmpk cm byk gula je. huhu
    Jom terjah post menarik dari Ekspresi Ruang ..Kediaman Moden Tema Hitam Putih Di Singapura Ilham Formwerkz ArchitectsMy Profile

  3. bestnya belajar ramai-ramai.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Doorgift Perkahwinan Yang BerbaloiMy Profile

  4. Pernah merasaiya dan lebih bagus kalau letak buah-buahan Tropika dengan banyak.

  5. Sobri Mansor says:

    Macam sedap jer tuh
    Jom terjah post menarik dari Sobri Mansor ..Video pilihan aku #2 – Always Wear Your Seat BeltMy Profile

  6. wah…boleh saya tahu resepi nyer??saya pun minat bab baker2 nie ^_^

  7. nak sikit wehh..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Cara mudah untuk lepas InnityMy Profile

  8. kalau letak aiskrim kat atas pavlova tu pun sedap gak kak..
    Jom terjah post menarik dari bardboo ..Gambar Anak Mawi dan EkinMy Profile

  9. Fuh .nak try skit boleh kek kak jie.
    Jom terjah post menarik dari BudakSerius ..Rokok Termahal Di DuniaMy Profile

  10. Pavlova…hehe…jakunnye saye…1st time dgr nama kek ni =)

    Takpelah, tunggu mlm ni punya post pulak..nak tgk hasil air tangan kak jie 😀
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Projek Review Blog di Alexa.com BermulaMy Profile

  11. Pavlova ni sejenis kek ka?xpenah dgr pon..
    Jom terjah post menarik dari Jones ..Sebuah Kisah Klasik : 4My Profile

  12. Assalamualaikum,
    Bilalah boleh rasa pavlova ni ya?
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Potongan 50 Peratus BUku-buku Terbitan DBPMy Profile

  13. Izzat Aziz says:

    tak pernah lagi makan pavola tapi kekadang ada yang nampak macam kek.
    Jom terjah post menarik dari Izzat Aziz ..5 Soalan perlu ditanya sebelum membeli komputerMy Profile

  14. aduh.. mcm sedap jek kak!!!
    Jom terjah post menarik dari madammondoq ..Karok Blogger Retis – Part 1My Profile

  15. Fazreen says:

    mana nak cari pavlova ni selain daripada buat sendiri? Tengok kak yan buat kat blog dia pergh. nampak sodap
    Jom terjah post menarik dari Fazreen ..Berdiri Atas Kaki SendiriMy Profile

  16. kalau dengan kolej komuniti ni memang murah k.jie..kolej komuniti kat karak ni ada jugak buat..cuma tak berpeluang nak join..dan ada jugak dilamar oleh kolej2 komuniti ni jadi tenaga pengajar tentang macaron ni..tapi kekangan masa pulak nak libatkan diri.
    Jom terjah post menarik dari cikmin ..Wordless Wednesday #24 DistortionMy Profile

Trackbacks

  1. Day 1: belajar buat produk Fish ball, Fish cake dan Nugget says:

    […] peserta yang hadir.Saya mengetahui kursus pendek yang dianjurkan oleh Kolej Komuniti adalah melalui blog Kak Jie ada menulis tentang kusus membuat Pavlova di Kolej Komuniti.Tidak ramai dikalangan pengusaha islam yang mengeluarkan produk Halal Fish ball, Fish cake dan […]