Resepi ketam Bertaucu

Ketam bertaucu

Resepi Norz yang keluar kat Kosmo semalam 18/02/2008

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Familyku says:

    wooow sedapnya ketam lama tak makan senang senang datanglah ke blog i

    http://loving80.blogspot.com/

  2. combi

    ewahhh..dia mude remaja lagikan…belum akil baligh lagi….sunti!

    tu la pasai kena beli balik masak kat rumah…tak payah nk control ayu control anggun..kalo mkn kat luar, kat restoran..

    mad.redo1

    kalo nak makan kena gaya lagu mana?

    gaya pelahap…kehkeh

  3. banihassim awk pun lama tak nampak cikgu…dah mula sibuk ye dgn kehidupan…. nampak sedap..kalau makan lagiiiiilah sedap :p

    kuden saje je….. bagi korang kenyang dgn telan air liur…:p jimat bil air :p

  4. tan sri kailan ooooo…tak tau nak cari mana ye..mai la…kat dapo umah sy pun rasanya mcm ada lagi..kehkeh..sepit ketam je la..:p

    acai sampai bila nak suruh mak je masak acai….bile lagi nk suruh org rumah masak….:p

  5. norz sy suka ketam..semalam lepas tengok resepi ..opppp..tengok gambo actly saya g beli ketam. Hari ni nak masak…skrg ni ketam rm 18.99 sekilo, itu pun dpt yg tak berapa sgt..tapi pasal terliur nengok gambo ni norz…..ku gagahi juga selok beg duit..kahkahkah..

    norz… sy cuma ingin berbuat sesuatu yang meninggalkan kesan dan gambaran yang baik kepada teman² sekeliling..saya tak punya harta utk di wakafkan..cuma sedikit ilmu yang sejemput ini …..

    40 series…eeee…..sy bmw 5 series je norz :p

  6. mad.redo1 says:

    emmmmm… ketam tauchuuu… (gaya homer simpson…)

  7. echah_syed says:

    4 series norz..combi dikecualikan..cecece :p

    suke ketam tp susah la mkn comot sana sini.. 😛

    patah gigi omak..sapo nak jawap !

  8. Kurt Kuden says:

    baca entry ini sambil telan air liurr….

    saje je kak kuji niii huaaaaa!!!

  9. BaniHassim says:

    nampak sodap laaa!!!!

  10. thanks untuk resepi kak ye,nnti nak suh mak masukla,hehhe..

  11. uish! best ni…nak cuba la esok…tapi mana nak cari ketam? pasar rawang tu ada tak?

  12. Jie, you are a darling! X sangka artikel kat Kosmo ni mengisi ruang blog mu yg punya begitu ramai pengunjung…I am so proud to have you as a friend…!! Frankly, resepi ketam ni memang sedap sangat makan dgn nasi, nasi tomato, pulut dsbnya.
    Paling paling I appreciate, your kindness to share your IT expertise with the rest of us (especially yg 4-series, hehe…).