22 Kali Ulangtahun Perkahwinan

ombak kehidupan rumahtangga

Setiap tahun pun, saya tak pernah sempat untuk menyusun kata melankolik sebab airmata lebih lancar dari ucapan lisan.

“tak payah cakap apa-apa pun abang dah faham….”

Tak payah nak sweet sweet sangatlah sayang … nanti diabetes! kata Kekasih Lewat Usia Couple Lebih Seminggu

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. selamat,,semoga tetap menjadi keluarga yang sakinah mawaddah warrahmah..aamiin
    Jom terjah post menarik dari hanari ..Hepatitis CMy Profile

  2. Tahniah kak Kujie, saya suka gambar kak Kujie masa tgh sign borang akad nikah.. penuh nostalgik dan kalau saya kawen nanti, saya nak suruh jurufoto amik posisi gambar mcm akak tu.. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari zennaya ..Novel, aku dan……My Profile

  3. selamat ulangtahun perkahwinan moga berkekalan..
    Jom terjah post menarik dari zaidiemas ..Rezeki Pelaburan EmasMy Profile

  4. Selamat hari ulangtahun ke-22 utk kak jie dan en abang..moga kekal bahagia dunia akhirat…ameen

    p/s-sempat gi pantai ke hari tu?
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Ibu Tersalah Makan, Bayi Sakit Perut?My Profile

    • hari Isnin tu , bertolak dari Hulu Terengganu awal pagi..nak tengok matahari naik le kenon kononnya….padahal sampai pun dah terik.

      Singgah rumah kawan, sarapan pulut kuning, lepas tu baru pi pantai…lepak suka suki kejap pergi rumah kenduri pula. lepas tu ke Besut , ke Air Panas La….siap bawa durian, rambutan, dokong langsat….kenyang sungguh. Rezeki pergi rumah ada dusun
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..Tanda Saktah Berhenti Seketika Dalam Satu NafasMy Profile

  5. Selamat ulang tahun perkahwinan yang ke-22 Kak Jie
    22 tahun bukan waktu yang pendek, dan semoga hubungan dengan suami makin hari makin mesra dan harmonis πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Rina ..Best List of Free Download Responsive Premium Blogger TemplatesMy Profile

  6. SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN AKAK…SEMOGA BAHAGIA SELALU HINGGA KE AKHIRNYA..SA X PERNAH MERASA ULANGTAHUN PERKAHWINAN..
    Jom terjah post menarik dari suriaamanda ..Kentut Bau Sekampung …My Profile

  7. Haha. Tahniah atas ulang tahun perkahwinan πŸ™‚ Sweet letak gambar ombak sekali
    Jom terjah post menarik dari Khadeejah Hasmad ..Kelebihan & Khasiat Alfalfa ShakleeMy Profile

  8. Meow

  9. terbaiklah..semoga terus berkekalan ke akhir hayat.
    Jom terjah post menarik dari kakiblog ..Kaji Selidik Tentang Backlink Melalui BlogwalkingMy Profile

  10. 22 tahun.. moga kekal hingga akhir hayat akak dan abang.. maintain sweet ye kak.. dun worry.. akak nye sweet tu efek dia sampai kat kami loyal reader. . Klu diabetes. . Bersama la kita ye.. hiks..
    Jom terjah post menarik dari dayah ..lelaki. suami. jantan.My Profile

  11. Tahniah sebab dah mencapai usia perkahwinan 22 tahun.Baru 9 tahun dah banyak dugaan πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari azman ..Jom Shopping dengan LazadaMy Profile

  12. semoga berkekalan hingga akhir hayat. selamat ulang tahun perkahwinan. makin lama makin bertambah sayang.
    Jom terjah post menarik dari Ladfe Amir ..Kucing Makan RumputMy Profile

  13. hu3..tahniah kak..saya ni baru je setahun lebih..jauh lagi perjalanan
    Jom terjah post menarik dari blogger lelaki ..Jiwa-Jiwa KecilMy Profile

  14. PM bulan depan baru nak masuk tahun ke-4 ulangtahun perkahwinan , akak dan suami sudah mengjangkau ulangtahun ke-22 , tahniah diucapkan…:)
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Sudah Tidak Sabar Hendak Bercuti Ke Johor BahruMy Profile

  15. sama dengan umur kehidupan saya..heheh..tahniah kak jie.
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..( SUPER COOL ) PERDANA MENTERI RUSSIA DAN HOBI DI MASA LAPANGMy Profile

  16. Selamat Ulang Tahun Kak Jie.:)

  17. Tahniah Kujie…
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Personaliti, karakter & agama.My Profile

  18. haha..gua kena kahwin nihh..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Bayaran Komisen ke 6 dari Jomniaga.My Profile

  19. tahniah….so sweet, makin meningkat usia perkahwinan semoga setia hingga ke hujung nyawa…….
    Jom terjah post menarik dari sukma ..Cikgu Ke?My Profile

  20. dah 22 tahun bersama..tahniah kak jie…semoga berkekalan..
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Wordless Wednesday 29 : Perencah mee bandungMy Profile

  21. tahniah kak jie..insyallah berkekalan dan berbahagia hingga ke syurga..insyallah

  22. selamat Ulang tahun!..dah macam drama korea plak..hhehe
    Jom terjah post menarik dari Bahrain ..Berdiam Diri Lebih Baik Dari Berkata-KataMy Profile

  23. Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan. 22 tahun pelayaran untuk tempoh yang lama dan pada masa sama cik adik selalu kena tinggal.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..AkuBiomed akan lepak bersama Nuffies di MeeplesMy Profile

  24. tahniah kak jie & suami… πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari ieda ..manggisMy Profile

  25. tahniah.
    orang jawa memang tak romantik kak tapi setia hujung nyawa πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari azwan ..Harga Kicap Meningkat !My Profile

  26. So sweet….hehee πŸ™‚

    Tahniah ye kak 22 tahun dah melayari alam rumah tangga πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari Myra jay ..Menerai Jubah KonvoMy Profile

  27. tahniah kak… mencabarnya nak sampai angka tu..sangat bermakna…
    Jom terjah post menarik dari rozita ..Rezeki dari Kedah..My Profile

  28. wah.. mmg sehati sejiwa.. hatta isihati tak perlu lg diluahkan.. cam x-ray.. dah nmpk dah.. sweet sgt… adakah kami pun sama begitu… kena tunggu lama lg la nak msk thn ke 22.. hehe
    Jom terjah post menarik dari mama maman aka yana ..Tenangkan MataMy Profile

  29. Alahaiii..manisnya tgk kekasih lewat usia ni merai cinta. Tahniah kak jie!! Semoga berbahagia hingga ke jannah bersama2.
    Jom terjah post menarik dari Mak lagenda ..MENCARI MAHSURIMy Profile

  30. itupun cukup bermakna dah kan
    Jom terjah post menarik dari Juan ..Cara Menarik Trafik ke Blog BaruMy Profile

  31. Selamat menyambut ukang tahun ke 22 kak jie. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari hafizrahim ..Wordless Wednesday: Siapakah Beliau?My Profile

  32. happy anniversary ke 22 tahun
    Jom terjah post menarik dari irfa ..Didik Anak Mengikut UmurMy Profile

  33. Hubungan suami isteri tidak akan terbina dgn sendiri tanpa usaha dari ke dua-dua pihak .. saling memahami kelebihan dan kelemahan masing-masing tapi BUKAN berusaha utk mengubah pasangan. membina perkahwinan 22 tahun bukannya mudah tetapi tidak mustahil …

    Tahniah kak jie dan suami
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..10 entri popular Denaihati Ogos 2013My Profile