Press "Enter" to skip to content

Cintaku Tertinggal Di Malaysia


Suami telah berlepas pulang ke Algeria awal pagi ini .   Flight QR623 KL – Doha ( 7 jam 25 minit ) dan akan meneruskan penerbangan QR566 Doha – Algiers ( Algeria ) 6 jam 50 minit. Kemudian untuk penerbangan domestic Algiers – Constantine ( AH 6024 )  selama 50 minit lagi.

Semoga dilindungi Allah dan dipermudahkan segala urusan.

©kujie – saya tak nangis , ok..hehehe… dari rumah saya dah ingatkan kat airport jangan nak buat pesanan penaja .  Sesi wasiat dan pesanan penaja kami selesaikan waktu berdua dalam bilik. Time tu boleh nangis semaunya.  Orang tak nampak…:lol:

26 Comments

  1. denaihati denaihati

    Ada pepatah orang tua berkata jauh di mata dekat di Facebook…

    • kami dua2 tak aktif berfacebook…masing2 ada akaun..

      perlu ada had dan sempadan utk hubungan terbuka di talian. nanti susah nak control..hehehe

      play safe tu namanya 😀

  2. Sekejapnya suami kak jie balik . Tapi , takpe la kan . Kak jie pun dah dapat spend time bercuti hari tu .

    Semoga suami kak jie selamat sampai
    Jom terjah post menarik dari farah ..I’ll never gonna be good enough for her .My Profile

  3. adikeica87 adikeica87

    kak jie wat ica mcm nak kawin cepat je..hehehe
    Jom terjah post menarik dari adikeica87 ..Syahidah PalestineMy Profile

  4. tadi baru sufr ttg Algeria, kot2 leh market transportation system ke sana..terasa2 familiar je dgn country tu..rupa2nya husband kak jie kat sana..hehe..semoga semuanya selamat yer 😉

  5. wah….ada penyokong algeria
    Jom terjah post menarik dari princeduyong ..PRASANGKAMy Profile

  6. adamfaiz adamfaiz

    Sib baik kecanggihan teknologi membantu untuk bertemu di alam maya…

  7. ameen utk doa di atas.

    moga Allah sisipkan kekuatan bagi keluarga ini.
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Selenggaraan BerkalaMy Profile

  8. kak jie, evry single en3 kak jie ni mcm ade jiwa.. sonok bace… n noe about ur fam…
    tamau sedih2..
    Jom terjah post menarik dari faiza ..melaka~johorMy Profile

  9. chentatiku chentatiku

    اللّهُمَّ لا سَهْلا إِلا مَا جَعَلْتَهُ سَهْلا وَأَنْتَ

    تَجْعَلُ الْحَزْنَ إِذَا شِيئْتَ سَهْل
    Jom terjah post menarik dari chentatiku ..:: aku tiada di sini ::My Profile

    • sejam dlm penerbangan pun dah jemu
      apalagi berejam mcm tu

      • tue la pasal….

        cam mna la abg drebar kapal terbang dok dalam tue ek…

        entah2 die pakai auto pilot
        Jom terjah post menarik dari Bro Framestone ..Air Mata KasihMy Profile

    • setahun lagi baru balik..huhuhu

      btw – terimakasih

  10. Yoa Yoa

    Saya pun doakan moga2 abg akak selamat tiba di destinasi. (Mesti bedebor je selagi x tiba eh k.jie?..sabar yek..)
    Jom terjah post menarik dari Yoa ..What Option Do I Have??My Profile

    • terimakasih ye..betul lah tu
      tadi drive balik dari KLIA sampai rumah pun dah 3 pagi
      tak leh tido lagi… bukan fly utk kali pertama tak de la risau mcm dulu2 lagi

      tapi..ttplah juga risau

  11. suami kak jie keje ape ek sebenarnya?
    bila akan menetap di Malaysia terus?
    Jom terjah post menarik dari Azah ..Tweet Counts ProblemMy Profile

    • syarikat Jepun utk projek lebuhraya di Algeria
      mgkn 2 tahun , mgkn setahun –
      kerja tak mcm belajar
      belajar kita kena habiskan
      kerja mengikut keadaan semasa – mgkn habiskan kontrak, mungkin sekerat jalan…

      esok belum pasti…hehehe

Comments are closed.