Cintaku Tertinggal Di Malaysia


Suami telah berlepas pulang ke Algeria awal pagi ini .   Flight QR623 KL – Doha ( 7 jam 25 minit ) dan akan meneruskan penerbangan QR566 Doha – Algiers ( Algeria ) 6 jam 50 minit. Kemudian untuk penerbangan domestic Algiers – Constantine ( AH 6024 )  selama 50 minit lagi.

Semoga dilindungi Allah dan dipermudahkan segala urusan.

©kujie – saya tak nangis , ok..hehehe… dari rumah saya dah ingatkan kat airport jangan nak buat pesanan penaja .  Sesi wasiat dan pesanan penaja kami selesaikan waktu berdua dalam bilik. Time tu boleh nangis semaunya.  Orang tak nampak…:lol:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. suami kak kujie kerja ape kat sana?>
    Jom terjah post menarik dari nabil ..CONTEST GAMBAR BEST!! BY ASADAMy Profile

  2. denaihati says:

    Ada pepatah orang tua berkata jauh di mata dekat di Facebook…

    • kami dua2 tak aktif berfacebook…masing2 ada akaun..

      perlu ada had dan sempadan utk hubungan terbuka di talian. nanti susah nak control..hehehe

      play safe tu namanya 😀

  3. semoga en suami selamat dalam perjalanan…
    Jom terjah post menarik dari beliamuda ..Ada Apa Dengan Piala Dunia Dalam Kehidupan Saya?My Profile

  4. Sekejapnya suami kak jie balik . Tapi , takpe la kan . Kak jie pun dah dapat spend time bercuti hari tu .

    Semoga suami kak jie selamat sampai
    Jom terjah post menarik dari farah ..I’ll never gonna be good enough for her .My Profile

  5. Semoga selamat semuanya, amiin. Ada juga pengalaman bekerja di luar negara. best!
    Jom terjah post menarik dari arynet ..Install Joomla Menggunakan Xampp Pada WindowsMy Profile

  6. adikeica87 says:

    kak jie wat ica mcm nak kawin cepat je..hehehe
    Jom terjah post menarik dari adikeica87 ..Syahidah PalestineMy Profile

  7. tadi baru sufr ttg Algeria, kot2 leh market transportation system ke sana..terasa2 familiar je dgn country tu..rupa2nya husband kak jie kat sana..hehe..semoga semuanya selamat yer 😉

  8. moga perjalanan di lindungi olehNYa….
    Jom terjah post menarik dari ~mrs azmi~ ..Saya sedang…..My Profile

  9. wah….ada penyokong algeria
    Jom terjah post menarik dari princeduyong ..PRASANGKAMy Profile

  10. adamfaiz says:

    Sib baik kecanggihan teknologi membantu untuk bertemu di alam maya…

  11. semoga suami kak jie selamat tiba ke destinasi
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Google pun demam bola piala dunia 2010 jugaMy Profile

  12. semoga suami kak jie tiba di destinasi dengan selamat dan sihat sejahtera hendaknya.

    tengok gambar kak jie tu, dah boleh buat team Futsal Algeria.. 😀
    Jom terjah post menarik dari Faizal @ FTN ..World Cup 2010 : Portugal Menghampakan! Brazil Menang 2-1My Profile

  13. ameen utk doa di atas.

    moga Allah sisipkan kekuatan bagi keluarga ini.
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..Selenggaraan BerkalaMy Profile

  14. kak jie, evry single en3 kak jie ni mcm ade jiwa.. sonok bace… n noe about ur fam…
    tamau sedih2..
    Jom terjah post menarik dari faiza ..melaka~johorMy Profile

  15. chentatiku says:

    اللّهُمَّ لا سَهْلا إِلا مَا جَعَلْتَهُ سَهْلا وَأَنْتَ

    تَجْعَلُ الْحَزْنَ إِذَا شِيئْتَ سَهْل
    Jom terjah post menarik dari chentatiku ..:: aku tiada di sini ::My Profile

  16. sure penatkan huhuhu

    moga selamat pergi n selamat gak balik… lepas tue g balik
    Jom terjah post menarik dari Bro Framestone ..[Tazkirah] Ketagih seks dengan abangMy Profile

  17. moga selamat pergi dan balik…
    Jom terjah post menarik dari syahirul ..Senarai filem wajib tonton 2010My Profile

  18. Saya pun doakan moga2 abg akak selamat tiba di destinasi. (Mesti bedebor je selagi x tiba eh k.jie?..sabar yek..)
    Jom terjah post menarik dari Yoa ..What Option Do I Have??My Profile

    • terimakasih ye..betul lah tu
      tadi drive balik dari KLIA sampai rumah pun dah 3 pagi
      tak leh tido lagi… bukan fly utk kali pertama tak de la risau mcm dulu2 lagi

      tapi..ttplah juga risau

  19. suami kak jie keje ape ek sebenarnya?
    bila akan menetap di Malaysia terus?
    Jom terjah post menarik dari Azah ..Tweet Counts ProblemMy Profile

    • syarikat Jepun utk projek lebuhraya di Algeria
      mgkn 2 tahun , mgkn setahun –
      kerja tak mcm belajar
      belajar kita kena habiskan
      kerja mengikut keadaan semasa – mgkn habiskan kontrak, mungkin sekerat jalan…

      esok belum pasti…hehehe

Trackbacks

  1. […] lukis waktu dalam kereta perjalanan ke KLIA hantar Encik Suami. Dia lukis atas kertas 2 inci x 2 inci, resit beli barang dari […]