Press "Enter" to skip to content

Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20

Giveaway ni sebenarnya dah lama rancang , sempena Ulangtahun Perkahwinan Yang ke 20 pada 18 September lepas. Tetapi September jatuh pada bulan Syawal yang semua orang agak sibuk mengembangkan perut dan merapatkan silaturahim menyebabkan tuan blog sendiri lemau macam biskut semperit.

Sempena ulangtahun perkahwinan saya yang ke 20 dengan Abang Ann , saya nak giveaway homemade macaron yang dihasilkan oleh blogger rakan sebaya ( mak² tetapi dia lebih muda ) , Cik Min.

Syarat mudah

Tulis satu entri dan link ke entri ini .  Entri mesti mempunyai 2 perkara  :

  1. Perkara yang disukai  yang terdapat di  kujie2.combanner, loading time
  2. Kelemahan dan cadangan untuk dibaiki di kujie2.com perlu letak chatbox,  widget, tukar theme ,  tukar banner  atau letak lagu ( ?) .

Pemenang

  1. 5 pemenang akan menerima  1 box  20pcs  Almond Macarons with Variety Fillings setiap seorang .
  2. Pemenang ditentukan melalui random.org
  3. Semua yang mengambil bahagian berpeluang untuk menang , bukan berdasarkan referrer, ranking atau entri lemak berkrim .

Tarikh giveaway berakhir pada 18 Oktober 2011.  Senarai peserta akan diupdate dari masa ke semasa di sidebar blog.

Inilah macaron, kalau nak tau lebih jelas – kena baca kat blog Cik Min

132 Comments

  1. Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20 | Keluarga Mifzal Arsyad™ Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20 | Keluarga Mifzal Arsyad™

    […] yang berminat leh la join dan untuk maklumat lanjut leh KLIK SINI ps : tahun depan ibu dan abah baru nak masuk tahun ke-5 perkahwinan… This […]

  2. Sempat lagi tak ni? kalau dah lepas 12 a.m / 18 Oktober 2011 masih blh join lagi tak? 🙂
    Jom terjah post menarik dari Azuan ..Aku Anak Malaysia MerdekaMy Profile

  3. Sya Isya Sya Isya

    Sya nak join jug akak jie, tapi tak tau sempat ke tak nak buat entri. huhu..
    Jom terjah post menarik dari Sya Isya ..CERITAMAMAT BLOG HEBAT BLOGGER TOPMy Profile

  4. selamat ulang tahun perkahwinan…:)
    Jom terjah post menarik dari aibat ..Real SteelMy Profile

Comments are closed.