Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20

Giveaway ni sebenarnya dah lama rancang , sempena Ulangtahun Perkahwinan Yang ke 20 pada 18 September lepas. Tetapi September jatuh pada bulan Syawal yang semua orang agak sibuk mengembangkan perut dan merapatkan silaturahim menyebabkan tuan blog sendiri lemau macam biskut semperit.

Sempena ulangtahun perkahwinan saya yang ke 20 dengan Abang Ann , saya nak giveaway homemade macaron yang dihasilkan oleh blogger rakan sebaya ( mak² tetapi dia lebih muda ) , Cik Min.

Syarat mudah

Tulis satu entri dan link ke entri ini .  Entri mesti mempunyai 2 perkara  :

  1. Perkara yang disukai  yang terdapat di  kujie2.combanner, loading time
  2. Kelemahan dan cadangan untuk dibaiki di kujie2.com perlu letak chatbox,  widget, tukar theme ,  tukar banner  atau letak lagu ( ?) .

Pemenang

  1. 5 pemenang akan menerima  1 box  20pcs  Almond Macarons with Variety Fillings setiap seorang .
  2. Pemenang ditentukan melalui random.org
  3. Semua yang mengambil bahagian berpeluang untuk menang , bukan berdasarkan referrer, ranking atau entri lemak berkrim .

Tarikh giveaway berakhir pada 18 Oktober 2011.  Senarai peserta akan diupdate dari masa ke semasa di sidebar blog.

Inilah macaron, kalau nak tau lebih jelas – kena baca kat blog Cik Min

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Tak pasti sempat lagi ke tak ni.. tapi nak buat gak posts: http://www.azuanrazi.com/kujie-hidup-biar-sedap/
    Jom terjah post menarik dari Azuan ..Kujie – Hidup Biar SedapMy Profile

  2. Sempat lagi tak ni? kalau dah lepas 12 a.m / 18 Oktober 2011 masih blh join lagi tak? 🙂
    Jom terjah post menarik dari Azuan ..Aku Anak Malaysia MerdekaMy Profile

  3. ok. dah buat. Haha..nak macaronss…

    http://earncent.com/blog/2011/10/17/giveaway-dari-kujie2com/
    Jom terjah post menarik dari titan ..Giveaway dari Kujie2.comMy Profile

  4. salam,

    akak saya join…masih sempat..hehe

    http://www.alamhati.com/blog/2011/giveaway-kujie2-com/

  5. selamat ulangtahun ke 20 mama jie.. hehehe.. #kena panggil mama sebab umo baru 21 tahun.. hehehe.. saye join yer..:) http://cpluckiest.blogspot.com/2011/10/giveaway-kujie2com-sempena-ulangtahun.html
    Jom terjah post menarik dari Cik Purple Pinkypuff ..2nd GiveAway BY Cik PurpleMy Profile

  6. salam kak jie…

    harap dapat trima lagi…penyertaan saya…lambat sebab bz kejer…

    URL:

    http://knowing-itech.blogspot.com/2011/10/giveaway-dari-blog-kujie2com.html

    anyway…selamat hari ulangtahun perkahwinan…semuga kak jie, suami dan keluarga hidup bahagia dunia dan akhirat…ameeennn
    Jom terjah post menarik dari Zainal ..Install Windows Vista From USB Thumb DriveMy Profile

  7. Join juga ni bagi tambah meriah contest hebat ni. link ada kat commmentLuv.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..SEO Kujie2.com Memang SedapMy Profile

  8. assalamualaikum kak jie, minta maaf menyusahkan…saya tukar setting permalink, jadi url lama jadi broken link….ini url barunya yer kak jie http://papankekunci.com/giveaway-kujie2-com-sempena-ulangtahun-perkahwinan-ke-20/…takut juga tak valid nanti (hilang kelayakan)…
    Jom terjah post menarik dari azura ..Tabik dekat Kak YongMy Profile

  9. Sya nak join jug akak jie, tapi tak tau sempat ke tak nak buat entri. huhu..
    Jom terjah post menarik dari Sya Isya ..CERITAMAMAT BLOG HEBAT BLOGGER TOPMy Profile

  10. selamat ulang tahun perkahwinan…:)
    Jom terjah post menarik dari aibat ..Real SteelMy Profile

  11. eh yew ek kak..so sorry..aritu buat mentenen sket..hhihi..papepon nk join gak kak…:)

    http://ieyka02.blogspot.com/2011/10/giveaway-kujie2com-sempena-ulangtahun.html

Trackbacks

  1. […] lepas, saya ada buatkan Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20  untuk rakan-rakan blogger […]

  2. Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20 | Keluarga Mifzal Arsyad™ says:

    […] yang berminat leh la join dan untuk maklumat lanjut leh KLIK SINI ps : tahun depan ibu dan abah baru nak masuk tahun ke-5 perkahwinan… This […]