Ulangtahun Perkahwinan Ke 21 #TillJannah

semoga perkahwinan dirahmati Allah SWT

18-09-1991 – Tarikh perkahwinan dan hari ini syukur Alhamdulillah kerana kami masih dapat menyambut ulangtahun perkahwinan ke 21 walaupun secara jarak jauh.

Kalau merendam biji selasih,
Minum mari dalam cawan;
Sudah jodoh bertemu kasih,
Laksana paku lekat di papan.

Semoaga Allah kekalkan cinta hati kami dan bahagia #TillJannah.

p/s – till jannah tu trend muda mudi kat Twitter.

selepas perkahwinan

Keluarga kami selepas 21 tahun hidup bersama.

Sempena ulangtahun perkahwinan ke 21 ini, saya ada hadiah penginapan dua malam di Legend Cherating Resort yang akan berikan kepada rakanΒ² blogger. Tunggu caranya esok…

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. semoga berbahagia hingga ke akhirnya

  2. Semua kamera makin berharga,
    Jangan diletak bersepah-sepah;
    Untuk Kak Kujie sekeluarga,
    Semoga bahagia till Jannah.

    Ewahh!!!
    Jom terjah post menarik dari ikoko ..Resepi Nasi Ayam SenangMy Profile

  3. Ibu Mifzal Arsyad says:

    tahniah Kak Jie..
    sweet sgt photo tu…keluarga bahagia.
    Jom terjah post menarik dari Ibu Mifzal Arsyad ..Wordless Wednesday : Berbaju Melayu UnguMy Profile

  4. maaf terlambat sehari…
    Alhamdulillah..tahniah buat kakjie & suami..moga keluarga kakjie sentiasa diberkati dan limpahi rahmat.. ~amin.
    Jom terjah post menarik dari ieda ..CERITA RAYA 2012My Profile

  5. Salam,

    Selamat ulangtahun kujie. Lama tak mai hehe.

    Cinta – keindahan yang berkekalan sampai alam sana.

  6. tengah nak exam darjah satu masa tu…haha

    semoga terus berbahagia hingga ke jannah πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..WW-SenyumlahMy Profile

  7. insyaAllah..mudah mudahan berkekalan..

    selamat ulang tahun ke 21 and keep going..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..WW – Kalau tak disapa jangan marah ye …My Profile

  8. Alhamdulilah kak, semoga kebahagiaan ini terus berkekalan.

    *hehehe… biasanya tegur akak dekat twitter, hari ni jengah blog akak pulak*
    Jom terjah post menarik dari Reena ..2013 Ikea Catalogue / Katalog Ikea 2013My Profile

  9. semoga till jannah kak jie

  10. Salam,

    Tahniah kak, 21 tahun bukan masa yang singkat tu, moga berbahagia hingga kehujung nyawa, amin…

    Bestnya anak-anak dah besar, psstt cantiklah warna tema merah tua tu, berkenan pulak dengan kaler tu πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Mini Pavlova Yang Awesome!My Profile

  11. Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Yang Ke-21. Moga bahagia #TillJannah
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Pengalaman hari pertama ke TadikaMy Profile

  12. Alhamdulillah..masjid yang dibina kekal teguh..Happy anniversary kakjie
    Jom terjah post menarik dari hafizrahim ..Samsung Galaxy SIII PilihankuMy Profile

  13. Selamat menyambut ulangtahun ye kakjie , insyallah saya tunggu ..
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Sedang mengalami migrain & Info MigrainMy Profile

  14. Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan kepada Kak Jie dan hubby. πŸ™‚

  15. Alhamdulillah, tahniah kak jie dan suami πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari fara ..Kiddo Talks: Mama’s AmbitionMy Profile

  16. Happy Anniversary dear! May u have many more years to come πŸ˜€ πŸ˜€

  17. Selamat merayakan ulang tahun perkawinan anda yang ke-21
    Semoga semakin mesra dan langgeng sampai kakek nenek

  18. tahniah kak jie.. tumpang rasa bahagia boleh?

    hehehe

    1991 maza masih ting. 4.. baru nak baligh. ahaks..
    lalalala.. hahaha
    Jom terjah post menarik dari maza ..Innocent of Muslim mencetuskan keganasan dan perlu dihumban ke longkangMy Profile

  19. Alhamdulillah, tahniah kak untuk kebahagiaan yang akak sekeluarga miliki.
    Ada hadiah?
    Best juga kalau dapat, boleh honeymoon untuk second baby plak…hehe
    Jom terjah post menarik dari ejam ..Blogger Yanmie dan Keluarganya Singgah ke RumahMy Profile

  20. tahniah kak jie! selamat ulangtahun perkahwinan.. moga kasih sayang utuh hingga ke jannah..
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..A 6-million Ringgit’s LobsterMy Profile

  21. Alhamdulillah.. 21 tahun melayar bahtera perkahwinan hingga dianugerahkan
    anak 3 orang.. Selamat ulang tahun kak jie dan suami.. semoga bahagia dnia akhirat
    Jom terjah post menarik dari nurmisnan ..Hadiah hari raya untuk anda – OndsceneMy Profile

  22. Tahniah kak atas ulangtahun ke 21, semoga saya dan isteri akan lalui juga ulangtahun yang sama… Siap ada hadiah tu, mantap… Semoga tak lupa esok untuk membaca cara untuk memenangi, dah lama gak ni tak gi bercuti… πŸ˜€

    Semoga akak sekeluarga sentiasa berbahagia selama-lamanya.
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Bagaimana segalanya bermula.My Profile

    • Terimakasih Eizil, moga semua perkahwinan rakanΒ² kita juga akan kekal bahagia selamanya… tempuh hidup pahit manis bersama.

      sebenarnya kak jie nak pergi bercuti anak beranak…tapi punyalah susah nak booking tiket penerbangan sebab anak bujang dua orang tu dah cuti berbeza. Angah pula masih Asasi, cuti agak ketat dan perlu tumpukan perhatian untuk study. Tertangguh….
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..Masjid Kayu Seberang Jertih Ulul AlbabMy Profile

      • saya memahami, sebab saya walaupun berdua jer pun kadangkala susah nak rancang percutian, kecuali waktu cuti sekolah panjang, itupun terpaksa kenalpasti tarikh yang bersesuaian, sebab khuatir bertindan dengan kursus isteri di waktu cuti sekolah… πŸ˜€
        Jom terjah post menarik dari Eizil ..Bagaimana segalanya bermula.My Profile

  23. Alhamdulillah, moga terus bahagia.

    Eh, asal tetiba kakjie nampak muda balik πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Jalan-jalan di Quebec City, Kanada – Bahagian 2My Profile