Sindrom Lulus SPM Cukup Makan

jabatan tenaga manusia

Salam Kak Jie, keputusan SPM saya tak cemerlang sangat tapi tidak gagal. Mungkin peluang saya ke IPTA  agak tipis memandangkan ramai lagi calon yang score A.  Nak sambung belajar di IPTS, saya bukan keluarga senang walaupun ada  pinjaman PTPTN .  Lepas belajar pun kadang-kadang susah nak dapat kerja. Ada tak cadangan sesuai untuk saya? – […]

Hidup dengan cara hidup pilihan

Tak tau kerjaya apa yang patut saya buat,sakit otak dah fikir,apa yang saya minat,apa hobi,apa kebolahan….tak tau juga – Nursyafiqa Terimakasih Nursyafiqa dan maaf kerana kelewatan saya membalas . Ramai sangat orang beratur kat Kaunter Pertanyaan i lost my feeling sehari dua ni. Saya tak pasti tahap dimanakah kedudukan sakit otak yang Nursyafiqa alami kerana […]