Catch Me If You Can

Communication via SMS

Iza , jom tengok movie esok

Movie apa kak jie, boleh je tapi iza keje sampai kol 1, sbelah ptg bolehlah

Tom Cruise and Cameron Diaz.

Owh takpe kak jie, Insyaallah iza leh sampai kol 12.30..iza cabutlah….wahahaha..slalu gak iza kluar dlm waktu2 tu..hehehe

©kujie – Saya telah berjaya mengoda seorang pekerja contoh untuk ‘mengular’.  Oppsss………… saya ke Tom Cruise?

Naik Mines Cruise Pergi Venice

Yelah pakcik… makcik dah solat.

Makcik hari ni silap program.  Rancang nak pergi Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010.   Sebelum pergi bertweet kejap dengan kawan-kawan bagitau makcik nak pergi Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010.

Sampai Rawang, Cik Yonna sms bagitau  Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010 berlangsung dari 19hb Mac hingga 28hb Mac 2010.  Makcik silap date lah pula.  Esok baru 19hb.  Makcik dah nyanyuk!

Mines Cruise With Love

Semalam 23/8/2007 … harijadi Intan, kita orang keluar merayau… naik komuter sampai Serdang lepas tu naik teksi air kat The Mines.

Birthday girl yang manjaaaaaaaaaaaa… giler dengan Along dia!

Cantik kan…beragan kat Venice kejap.

Makcik primadona ni pergi mana pun mesti ada yang nak skodeng… jumpa Lia, dia mengular sebab boss tak de..

Lia belanja makan, huhuhu..rezeki sentiasa ada.

” Ala ……… Yang…tak kan tak nak datang…hujan sikit je dah mengelabah, dulu janji lautan api pun sanggup ku renangi!”

( Dialog diedit secukup sesedap rasa menambah spekulasi..)

Akhirnya Member aktif Teratak Santai pun sampai….jumpa tepi jalan je, dia pekerja mithali tak nak mengular….!!

Nota :  Beliau telah kembali kerahmatullah pada pagi Jumaat 16/1/09- al-fatihah

Mummu_Lia temankann Intan shopping..Mama dia bukan kaki shopping tau.

Korang tengok tu……. anak dara aku…. entah dia belajar kat makcik² mana la ni! Makcik merah..makcik biru…. semua dia ada.

Intah dah 8 tahun, tak nak pink lagi…..

Memang seronok kat sana, tetapi Serendah tetap di hati…tempat aman damai. View dari dalam tren….

Walau macam mana best pun kat luar sana……. kita orang tetap rindu nak balik Serendah…. rindukan keindahan yang tak mungkin ada kat KL tu….

Jom mama balik cepat, Intan tak sabar nak try baju baru Intan….

Seperti biasa, harijadi tak lengkap tanpa kek, cuma keluarga dan tiuppp…lilin.

Hadiah harijadi Intan…. Along & Angah bagi Intan bear yang kecik tu…Mummy_Lia bagi bear yang besar tu…Intan cakap Intan faham kenapa saiz yang Mummy_Lia bagi tu besar…hehehehehehe….! Uncle Wan Norman tu bagi Intan duit, Intan beli jam, baju & skirt!

Seronoknya jadi Intan…. ! Seronoknya sambut harijadi….!

Tengok ni……. mengancam? Dah berjangkit dengan Makcik Merah tu….Intan mintak kasut. Saiz orang terlebih umur tak de ya…..

Jie ~ sibuk yang amat….ya ampun……….. kejap je dah Jumaat..sekolah dah mula balik…..