19 Replies to “1Malaysia : Transformasi Berjaya, Rakyat Sejahtera”

  1. bendera berkibar di tiang tiang
    lambang merdeka hampir tiba
    tudung berkibar di bazar bazar
    lambang raya hampir datang

    😆

  2. wahh semangat kak jie..cayalah..tak sempat nak hias rumah apa2 pun..asyik duk kemas Aqilah je ni..

  3. yang kat gate depan rumah lama dah..tu bendera lama
    yang ni baru beli..hehehe…g jejalan shopping raya, beli satu lagi bendera.

  4. Kita org kaki bola..selalu g tengok bola mesti bawa bendera. Kak Jie dah kibarkan 2, satu kt gate depan, satu kt pagar tepi :mrgreen:

    kat sini sentiasa berangin…benda berikibar…seronok je tgok

  5. suami tak balik Malaysia, tak raya sama
    mcm tak logik pula kalau kak jie buat open house. nak seronok nk hepi pun berpada2lah…kesian dia kt sana. Raya sorang diri…..

    tapi…kalau nak datang , tetamu sentiasa diraikan, itu adat kita orang melayu.

    datanglah… ada juga blogger yang datang beraya tahun lepas

Comments are closed.