1Malaysia : Transformasi Berjaya, Rakyat Sejahtera

bendera malaysia hari kebangsaan

dah pasang bendera?

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. pasang bendera sekali dengan lampu kelip-kelip :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari SS ..Top Blog Melayu Edisi Ogos 2011 | Top 500 Alexa MalaysiaMy Profile

  2. dah pasang..

  3. syafiq_lomotech says:

    bendera berkibar di tiang tiang
    lambang merdeka hampir tiba
    tudung berkibar di bazar bazar
    lambang raya hampir datang

    😆

  4. dah pasang…sayakan anak merdeka

  5. Pacifista - X says:

    dah pasang dah.siap letak kat kereta lagi tau.huhu… :mrgreen:

  6. wahh semangat kak jie..cayalah..tak sempat nak hias rumah apa2 pun..asyik duk kemas Aqilah je ni..

  7. sudah beli tapi belum pasang..
    tgh pasang lampu lip-lap, lip-lap.. ahaks..

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  8. suka tengok orang kibarkan jalur gemilang

  9. eh.. lom pasang lagi.. huh..

  10. sama la kita…mamat dah kibarkan bendera malaysia dah 😀

  11. wandisini says:

    ada yang kibar bendera dari tahun lepas, sampai dah koyak rabak bedera tu. buat malu je.

  12. Hehehehe..awal lagi Kak Jie pasang bendera..sebulan yang lepas lagi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  13. yang kat gate depan rumah lama dah..tu bendera lama
    yang ni baru beli..hehehe…g jejalan shopping raya, beli satu lagi bendera.

  14. Yey,bolehla ajak yanmie n Kak Ina KL datang kalau camni…

  15. Saya sudah lama pasang bendera. Bendera Jalur Gemilang dan bendera negeri Selangor. 🙂

  16. Kita org kaki bola..selalu g tengok bola mesti bawa bendera. Kak Jie dah kibarkan 2, satu kt gate depan, satu kt pagar tepi :mrgreen:

    kat sini sentiasa berangin…benda berikibar…seronok je tgok

  17. suami tak balik Malaysia, tak raya sama
    mcm tak logik pula kalau kak jie buat open house. nak seronok nk hepi pun berpada2lah…kesian dia kt sana. Raya sorang diri…..

    tapi…kalau nak datang , tetamu sentiasa diraikan, itu adat kita orang melayu.

    datanglah… ada juga blogger yang datang beraya tahun lepas

  18. Yiezaa,inilah semangat merdeka namanya….

    P/s : kak jie tak buat open house ke tahun ni?

  19. erkkkk….bendara sentiasa ada kat dalam rumah je lah hohoho fahim suka kibar bila dengar lagu 1malaysia dkt tv…