Adik Ipar Punya Kerja

camerasonyalpha5000 Tanpa edit – terus menggunakan Photo Creativity

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. namanya bunga apa itu?sepertinya di tempat saya banyak bunga seperti itu
    Jom terjah post menarik dari estri ..Perbedaan Cokelat Hitam Dan Cokelat PutihMy Profile

  2. so real…dan menarik picture….nampak hidup…
    Jom terjah post menarik dari sukma ..Berjoging Di Stadium Tun FatimahMy Profile

  3. suka gambar daun teratai atas batu tu…boleh buat wallpaper.. post laa!

  4. Gambar ni ambik guna telephoto lens dari jarak lebih kurang 10 meter, nak test long distance focus dia.. tak sangka masuk blog galmour ni… hehehe!

  5. cantik gambar die amk..kamera sony ni kan??
    Jom terjah post menarik dari Farid Laham ..Peminat Coklat SedapMy Profile

  6. Sejuk mata memandang
    Jom terjah post menarik dari Malaysia Tercinta ..Senarai 10 Individu Paling Kaya Malaysia 2014My Profile

  7. Tetap cantik dan menarik Kak Jie.
    Jom terjah post menarik dari JunAina ..Masak-Masak Chef AsmaMy Profile

  8. Uih cantik! 😀
    Jom terjah post menarik dari Khadeejah Hasmad ..4 Makanan Untuk Sakit Sendi LututMy Profile

  9. Cantik! Tapi kalau zoom sikit memang wow.
    Jom terjah post menarik dari Syahril Hafiz ..Habis Belajar Menganggur, Limpahan Rezeki Tak Ada Ker?My Profile

  10. I love Purple!!
    Jom terjah post menarik dari azieazah ..Bila kita jadi terkenal…My Profile

  11. Cantik. Harap dapat close up sedikit.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Tips menghadapi cuaca panas terik yang mengigitMy Profile

  12. nampak cantik & hidup sgt terbaik !

  13. Memang cantik…serius tak tipu ni…
    Jom terjah post menarik dari Pondok Papan ..Langgan Panduan Peperiksaan Pegawai Penerangan S41 SEKARANG!!!My Profile

  14. Cantik!
    Jom terjah post menarik dari Green Leaf ..Masalah Yang Bukan MasalahMy Profile

  15. cantiknya….mcm morning glory…
    Jom terjah post menarik dari Faizal Fredley ..Menikmati Keindahan Okinawa #ILoveOkinawaMy Profile

  16. cantik sangat