Anak Rusa Nani Baru Kembang Ekor, Apa Dosa Kami Lalu Tidak Tegur

Lokasi : Lebuhraya Gerik – Kupang

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. rusa kt situ lawan lompat divider kot 😉
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..The IKEA Catalogue 2012 Kini Dalam Aplikasi iPad Dan iPhoneMy Profile

  2. Buat rendang sedap nih
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Menangi Tiket Ke Singapore GP F1 Dengan Proton TransporterMy Profile

  3. bukan tak nak tegur, tapi takut kena sumpah jadi batu. 👿
    Jom terjah post menarik dari titan ..Hadiah dari Contest Review Alexa @Pacifista-XMy Profile

  4. laluan rusa pun ada… 😀
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Rezeki Bulan Puasa,Mamat Menang Contest Khawin Oh KhawinMy Profile

  5. Masak lomak pun sodap tu
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Wordless Wednesday #12 : Ramadhan Al MubarakMy Profile

  6. Saya pun suka baca entri yang WW ni. Cuma saya jarang buat. Baru pernah try sekali jer… Kena biasakan juga nanti.

  7. Macam mana nak tegur, dah selamat dibuat gulai.
    Beberapa hari lepas aje ada orang hantar semangkuk gulai rusa. Sedap… 😛
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Wordless Wednesday : Belalang Belakang GajahMy Profile

  8. hati2. semangkuk kecil rm13 tu. hehe
    Jom terjah post menarik dari ubey ..Iklan LucahMy Profile

  9. erm xtau plak yang Rabu ni ada special entry dari bloggers …patutlah banyak blog entri bertajuk wordless wednesday …baru tau …. Betapa aku jauh ketinggalan maklumat ni ….rasa kat Sarawak xde signboard cam ni …. 😀
    Jom terjah post menarik dari Syaffroni Safar ..Kuih Seri Muka Tu Yang Hijau ..My Profile

  10. Berhati2 di laluan sebabnya rusa nak melintas jalan… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..Eat and drink all you want for only half price with #ThePulse ! #MilkADealMy Profile

  11. segan nak tegur…laju je kakinya
    Jom terjah post menarik dari azura ..Guru cemerlang lahirkan anak didik gemilangMy Profile

  12. Pacifista - X says:

    sedap lagu tu kak jie.hehe…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Cabaran DiteruskanMy Profile

  13. awas… rusa melompat… 🙂
    Jom terjah post menarik dari Fahmi ..Contest Aku Berpuisi – Kisah Satu Negara BangsaMy Profile

  14. loh!! pocket buleh tak perasan ada penyataan lokasi kat situ..
    hek enneeee…
    kena gi kat situ lah.. rasenyer tak jauh dah dari umah tu 😀
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..366. LimaKupang 2My Profile

  15. Lokasi : Lebuhraya Gerik – Kupang

    kena tambah Kupang, Baling, Kedah Malaysia..hihi

    kat Malaysia pun papantanda tu 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Bonus Raya Secara D’CunMy Profile

  16. heheh, nice one kak,
    cuma masaalahnya tak semua pandai, (Pocket puun..)
    ada gak yg kurang pandai dimana sekali pandang tak dpt tangkap lg.
    so kena explain 😀

    kat mana la kat malaysia ni yg buleh nampak papan tanda sebegitu yer?
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..366. LimaKupang 2My Profile

  17. itu rusa boleh makan ka?

    hehehehehe

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Wordless Wednesday: aktiviti orang kampung bersantai di bulan Ramadan dan bulan-bulan lainnyaMy Profile

  18. comelnya rusa, kena hati-hati lalu kat sana
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Tips Atasi Lenguh KakiMy Profile

  19. Assalamualaikum,
    hu hu hu ingatkan siapa yang nyanyi…
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Bonus Raya Setengah Bulan Gaji untuk Penjawat AwamMy Profile

  20. ademncats says:

    anak rusa nani yg comel2 yek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ademncats ..Jom Iftar Di Restaurant Swiss-Garden Hotel & ResidencesMy Profile

  21. hakimfaridzul says:

    rusa melompat kak.. ekekekeke
    Jom terjah post menarik dari hakimfaridzul ..Pementasan Teater Upin Ipin The Muzikal | Sinopsis | Uji Bakat | Istana BudayaMy Profile

  22. sedap daging dia ni
    Jom terjah post menarik dari gobblogz ..Tetikus Jadi Kepala Tali Pinggang (7 Gambar)My Profile

  23. Kujie, ekor rusa tu nak kata kembang, tak kembang. Bukan setakat tak kembang, nampak pun tidak huhu.
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Biar betik! cara2 nak kasi kuat Wifi Modem punya signal receiver! Hahaha [8pics]My Profile

  24. muhammad fakhruddin says:

    Kalau Grik ke Jeli ada signboard gajah pula 🙂
    Jom terjah post menarik dari muhammad fakhruddin ..Soal Selidik #1: Buku Apa Yang Anda Gemari?My Profile

  25. Kalau di Sabah dan Sarawak banyak kijang beroda 4
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday #7 – Semangat KemerdekaanMy Profile

  26. Jangan ketegur sudah kak jie..
    😀
    Jom terjah post menarik dari isza ..Wordless Wednesday – Bedak = Kemahiran HidupMy Profile

  27. Haha ingat lagi awak ya ngan lagu tu…lagu nostalgia kita masa kanak2 tak kenal ribena dolu2….
    Jom terjah post menarik dari kakza ..New AzZahra kidsMy Profile

  28. laaa..ingatkan ade yg merajuk tadi…rupanya WW..hehe,ade gak rusa kat situ ye…Selamat Beerpuasa kak…
    Jom terjah post menarik dari maya mayana ..Kamera Kompak Anda:Jangan Pandang Sebelah MataMy Profile

  29. Laluan rusa nih Kak Jie 😳 …kalau tegur kena sembelih lah rusa tu hehehe…

  30. nak tegur lah ni..comelnya rusa..hehe
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Rabu Tanpa Kata- PEREMPUAN : LELAKI->7 : 1My Profile