Bertangkap-tangkapan

tangkap

Lokasi : Pekan Port Dickson

Rabu tanpa kata

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Lucu juga ya kalau di foto dalam keadaan wajah kita ditutupi, meninggalkan kesan malu – malu dan natural apa adanya
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Sedot WC Jakarta Timur Telp. 021-9466-8989 | Sedot WC Jakarta DepokMy Profile

  2. haha saya pernah kena macam nih dulu amik gambar orang, last-last diri sendiri pun kena tangkap juga.

  3. wahhh… kat pantai mana tu kak?

  4. Macam dekat pantai timur jer…

    Kelantan ke?

  5. wakaka.. terbaik!

  6. Makin canggih remaja sekarang.. 🙂

  7. Sebagai bukti kot. 🙂

  8. amboi..amboi..rajin bergambar..

  9. assalamualaikum kujie….bersama bertangkap2 gambar yer…:)

  10. syaifuddin alias says:

    mungkinkah itu tab 2.0 ? hihi

  11. masing2 dengan senjata yang tersendiri yer…hehe

  12. intan menangis?? macam menanis je muke intan.. XD

  13. Kemajuan dalan dunia teknologi dan informatika

  14. meriah benor, semua pakat tangkap gambar. teman nak interframe boleh? hehe

  15. mengambil gambar pegambil gambar.

  16. Tak lama lagi Kak Jie akan ambik gambo guna iPad Mini pulak

  17. arus teknologi..malah anak sulung sy yang baru berusia 5 tahun pun dah pandai nak fokus center bila ambil gambar..

  18. nikmatilah teknologii yang ada…

  19. Pakat tangkap gambar…nice!

    p.s. Terjah blog intan kot2 ada gambar tukang tangkap gambar ni..hihi

  20. Menangkap tertangkap…Jgn sampai jatuh laut pulak!
    Tu baru betul…tangkap ikan. =)

  21. Semua dengan ‘sniper’ masing-masing… 🙂

  22. siapa yg jadi cermin ni?