Cara Masukkan Power Bank Dalam Pouch

how to put powerbank in the pouch

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. simple tutorial 🙂
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Pembuatan Resapan / Rembesan WC Telp. 021-9311-8787My Profile

  2. Apa itu power bank? power bank adalah alat untuk menyimpan energy, lain nama dipanggil nama portable charger.. khas untuk gadget.. betul ye kak jie?
    Jom terjah post menarik dari Aya ..Tips 8 : Jika Anda Jumpa DoktorMy Profile

  3. skrg minimumkan penggunaan batt sedia ada, nak try elakkan power bank. hehe

  4. ohh..macam itu rupanya. baru tahu..

  5. cute lak tue
    Jom terjah post menarik dari Jawatan Kosong Kerajaan ..Jawatan Kosong Di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL)My Profile

  6. belum beli lagi. bateri pun makin lama makin cepat habis.
    Jom terjah post menarik dari Ladfe Amir ..Wordless Wednesday (Android Jelly Bean 4.2.1)My Profile

  7. Memang ada hajat untuk membeli Power Bank ini tetapi tidak dibeli-beli lagi. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – Tribute Lahad DatuMy Profile

  8. Mahal tak powerbank kak jie. Jenama apa yang bagus yer.
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Pagespeed Blog Atau Loading Blog Sudah LajuMy Profile

  9. pinjam manual boleh? ;p

  10. iOS Gear says:

    Memang teramat payah nak paraktik ini tutorial..
    Jom terjah post menarik dari iOS Gear ..Muat Turun iOS 6.1.3My Profile

  11. Uiiisshhhh..susah ni..
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Mari Melawat Muzium Sultan Abu Bakar,Pekan PahangMy Profile

  12. sangat ‘complicated’ ni…:-p
    Jom terjah post menarik dari JMR ..Check Skor SEO di chkme.comMy Profile

  13. tak penah guna power bank, sebabnya kalau keluar hp kadang2 tinggalkan aje kat umah.. kekeke.. bwk hp cokia je..
    Jom terjah post menarik dari fariq ..Elakkan Tekanan Perasaan / StressMy Profile

  14. Lepas tengok ni kalau sapa tak reti lagi lebih baik jentik telinga..hehe
    Jom terjah post menarik dari hafizrahim ..Wordless Wednesday : Aku, Superman Dan MUMy Profile

  15. kalau ada pouch yang kalis air lagi baik
    Jom terjah post menarik dari Mus ..Dilema Memilih Niche Dalam FotografiMy Profile

  16. Powerbank antara keperluan wajib untuk pengguna gadjet2 canggih sekarang ni.
    Jom terjah post menarik dari Hazmin Hamudin ..Wordless Wednesday | Kartun LatMy Profile

  17. Tak pernah dengar pula pasal benda ni?’power bank’ ?? kena cariatau google apa sebenarnya benda ni..hehe dan kebaikan yang ada…
    Jom terjah post menarik dari Jeannette jeffery ..Binary Option TradingMy Profile

  18. tak pakai power bank lg , mcm cukup je bateri saya kakjie ..
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Sleeping girlMy Profile

  19. Setakat ni memang guna pouch untuk memudahkan simpan kabel dan juga beberapa kepala connector dia. Kalau takder pouch nanti berterabur jer.
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Faedah menyertai Group Denaihati NetworkMy Profile

  20. belum ada power bank lagi..huhu..
    Jom terjah post menarik dari Puan Bardboo ..Jom Join Segmen Aku Seorang SurirumahMy Profile

  21. nak kena beli pouch tu .. power bank dah ada
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Kisahnya Secebis Hati part 17My Profile

  22. Kalau ada jugak yg tak faham, tak taulah ambe =)

  23. Bagus tutorial ni.. Tapi power bank saya takde pouch lagi sekarang ni. Kena beli dulu..
    Jom terjah post menarik dari Anarm ..Menu Diet di PejabatMy Profile

  24. ini pun ada caranya.. kena tengok betul-betul.. kalau terbalik ke ape ke, boleh rosak.. hargai ink printer tersebut.. heeee
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Game BerhantuMy Profile

  25. Tutorial paling senang abad ini heheheh…
    Jom terjah post menarik dari azman ..Bila Mak Mak Berjumpa!My Profile