Diari Seminggu WhatsApp Anak Beranak

10 Julai 2014

10 Julai 2014

Yang ni dapat MC 2 hari.

16 Julai 2014

16 Julai 2014

Yang ni tak boleh main game kat hp 2 bulan kot…ha ha ha 🙂

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. yang jari tu pun..pernah kena dulu.

    tak leh dah jadi gol keeper. Terpaksa main bola jadi striker aje..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Pejot CDM25, Tragedi dan Isu MH17 terhempas dan Dunia Blogging selepas kahwin.My Profile

  2. tengok kecederaan di jari tu terasa ngilu sangkut kat tengko woo..

    huhuhu…
    semoga angah cepat sembuh.
    Jom terjah post menarik dari maza ..Wanita mengamuk hilang pedoman, Kak Long Stering Lock Kawasan, Kiki Kamaruddin meminta maafMy Profile

  3. semoga cepat sembuh…
    Jom terjah post menarik dari norehan saad ..CARA TERBARU PEMBELIAN MELALUI ESELL SHAKLEEMy Profile

  4. teknologi skrg ni memudahkan walaupun berjauhan

  5. Semoga cepat sembuh hendaknya.
    Jom terjah post menarik dari Raihanah Ahmad ..Shaklee: Isu Zionis, Yahudi dan PalestinMy Profile

  6. Cepat2 sembuh angah, mama nak ajak main games tu…hehehe
    Jom terjah post menarik dari iman1237@hotmail.com ..Diskaun Sehingga 92% dari Lazada MalaysiaMy Profile

  7. Pasnie pasti angah akan lebih berhati-hati.
    Jom terjah post menarik dari Ezlaila ..5 Tip Mudah Kekal Cantik Cara Islam Yang Mungkin Kita Tidak SedariMy Profile

  8. Pengalaman ni buat anak kak jie bertambah kental…yeah!
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Buffet Ramadhan Casa Ombak – This Is Something Different!My Profile

  9. Diorang share sebab sayang kat emak diorang, kira nk perhatian. Tengah2 bujang ni kan2.
    Jom terjah post menarik dari Kereta Sewa Shah Alam ..Kereta Sewa Shah Alam – Promosi Bulan RamadhanMy Profile

  10. Sangat terbuka kepada orang tua, itu sangat bagus.
    Jom terjah post menarik dari estri ..Bolu Gulung CoklatMy Profile

  11. Alahai anak omak!
    Jom terjah post menarik dari azieazah ..Kembali ke laman leluhur: saya kena baca entri pemangkin semangat itu…My Profile

  12. dah boleh amek cuti raye awal nie..
    Jom terjah post menarik dari awgmursyidin ..Amazing Spider-Man 2My Profile

    • dia cuti hari raya pertama dgn ke dua saja , ikut cuti rasmi kerajaan…kami yang gelabah nak susun jadual balik kampung bagai

  13. kesian angah ….abah tak dapat tolong…
    Jom terjah post menarik dari Ann ..Project Hydroelectric Dam Hulu Terengganu.My Profile

  14. teknologi akan merapatkan hubungan kalau digunakan dgn baik
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Hilal Azmi sedang menuju GazaMy Profile

    • Anak2 ni mmg jenis share apa saja dgn mama dia…. nanti kita ni gelabah tanya mcm2 dia cakap…relex lah mama…hihi

  15. Angah kerja apa kak jie?
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Lazada Super Raya SaleMy Profile

  16. Perkara seperti ini membuat kita berasa gusar dan tidak senang duduk. Dahulu semasa bujang pernah bertugas di Miri, Sarawak pernah terlibat beberapa kemalangan tetapi simpan sendiri tanpa pengetahuan orang tua.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Baju Raya anak didahulukan keceriaan anak dipagi Raya diutamakanMy Profile

  17. Assalamualaikum,
    Semoga angah cepat sembuh.
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Digi Tawar Baik Pulih Kereta Uncle Cool dan Peugeot Putih CDM 25 Cik Kiki Kerja KahwinMy Profile