Doktor Bagi MC 2 Hari , Ponteng 3 Hari!


UPSR dah habis maaaa………

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Kekadang kita mesti sentiasa bersangka buruk dengan kesihatan anak,baguslah kalau akak dah bawa ke hospital atau klinik,biar sedikit baik dapat rawatan awal,lepas habis exam pelajar UPSR release le tu…..
    Jom terjah post menarik dari LoveHijau ..Alasan Mengapa Masih belum Tunaikan Ibadat hajiMy Profile

  2. heheh.. mmg sdap sgt2
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..WAHAI TUHAN, MENGAPA WANITA SERING MENANGIS ??My Profile

  3. moga cepat sembuh…mujur dah habis exam..kalau tak susah juga tu.
    Jom terjah post menarik dari Amry ..My First Ebook ReviewMy Profile

  4. Demam terkejut UPSR ni Kak Jie.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari Rozeman Bin Hassan ..Video Tun Dr. Mahathir Mohamad vs BBC WorldMy Profile

  5. Pacifista says:

    alahai…ni demam UPSR ke kak jie?siannya dia 🙂
    Jom terjah post menarik dari Pacifista ..Contest Review Alexa Lanjut 7 Hari LagiMy Profile

  6. dimaafkan.. erkk,boleh ke? :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..Kanak-Kanak Tak Perlukan PopularitiMy Profile

  7. anak kak jie dah 12 tahun… gambar tu dia tak bertudung, kena blur2 sikitlah 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Aktiviti Sedap Waktu HujanMy Profile

  8. Kenapa di blur kan gambar. heee
    Cian dia demam 😐
    Jom terjah post menarik dari nizamghazi ..Cara Query Top Commentators Direct Guna phpmyadminMy Profile

  9. nak nak time hujan..hihihi 😆 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20My Profile

  10. sihat tapi bukan sihat betul2…tu yg tak bagi dia pergi sekolah lagi…
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Aktiviti Sedap Waktu HujanMy Profile

  11. Tadi pergi sekolah, hantar surat MC
    pergi kelas, cikgu ganti ( cikgu kelas dah bercuti bersalin ) dok baca paper, budak2 lain dok main sahiba, main dam..mmg senang lenang tak buat apa2 :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Aktiviti Sedap Waktu HujanMy Profile

  12. lorr demam lak dia .. UPSR dah habis ye kak jie

  13. wahhh…dah sampai Taheran, jaga diri lek lok kt sana. 😉
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Apa Perlu Buat Jika Isteri …My Profile

  14. petang2 hujan lagiiiii lah sedap
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Apa Perlu Buat Jika Isteri …My Profile

  15. alhamdulillah..makin kebah, cuma telinga dia masih sakit
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Apa Perlu Buat Jika Isteri …My Profile

  16. panas sgt suhu badan dia… makin kurang dah ni
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Apa Perlu Buat Jika Isteri …My Profile

  17. dengan mak2 dia pun relex … 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Aktiviti Sedap Waktu HujanMy Profile

  18. words yg less bukan no words 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Aktiviti Sedap Waktu HujanMy Profile

  19. hahahahaha. best ar dapat MC!!! best je tengok dia bergulung dalam selimut tuh
    Jom terjah post menarik dari Lizz ..Video Mahathir VS Yahudi – Tabik Spring Dekat Tun!My Profile

  20. takpe, cikgu lan bagi kebenaran..
    Jom terjah post menarik dari Lan Bingka ..Bagaimana kamu di sana?My Profile

  21. babap intan.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari isza ..Wordless Wednesday – Makcik Kayo!My Profile

  22. iza~de~bintang says:

    Hi Kak Jie… Salam… Chetori :mrgreen:

  23. sedaap tido.. huhu
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..KASTAM : CINCIN BERLIAN ROSMAH RM24 JUTA MEMANG WUJUDMy Profile

  24. demam dah ke. hope cepat sihat

  25. intan ke tu ?? 😛
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Taski Abim Untuk UnaMy Profile

  26. Still ada words 😛
    Jom terjah post menarik dari arena84 ..Wordless Wednesday #13 – Cinta Sejati Pasangan KucingMy Profile

  27. Boleh la relek² lepas nie .. (“,)
    Jom terjah post menarik dari anastasyea ..Live Streaming Pembentangan Belanjawan 2012 Malaysia Oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun RazakMy Profile