E-gate KLIA

image

Kuala Lumpur – Phnom Penh – Siem Riep – Saigon

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. tak pernah guna e-gate lagi…..
    Jom terjah post menarik dari sukma ..Bungkusan Pos Laju Ke Kem Sri Kinabatangan Sandakan SabahMy Profile

  2. Tak pernah guna e-gate ni sebab bawa hubby yang tak guna passport Malaysia. Teringin juga nak guna e-gate.
    Jom terjah post menarik dari HipMom ..Japan Trip – Things I Like Most About JapanMy Profile

  3. Syoknya…semoga selamat dan dipermudahkan segalanya 🙂
    Jom terjah post menarik dari Naimah Wahab ..7 Langkah Menghalang Penyakit JantungMy Profile

  4. Selamat berangkat dan pulang kak jie..
    Jom terjah post menarik dari KiD ..Pandang Pertama KembojaMy Profile

  5. Kak jie pergi rombongam blogger ke
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Pelancaran jersi JDT dan pengenalan pemain JDTMy Profile

  6. apa nih, saya xda pengalaman mcm ni, hehhee
    Jom terjah post menarik dari Juan ..Resepi Koktail Buah Buahan Mudah SedapMy Profile

  7. Semoga selamat perjalanan pergi dan balik. Insyaallah!
    Jom terjah post menarik dari Mohd Shubhi ..100 idea perniagaan kecil yang boleh jadi perniagaan besarMy Profile

  8. Selamat berangkat kak Jie. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Churpremiere menonton Walking With Dinosaurs 3DMy Profile

  9. cupcake jangan lupa beli aa..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Minta tolong.My Profile

  10. selamat bercuti kakjie
    Jom terjah post menarik dari ciknor ..Aceh aku datang : Day 2 # 2My Profile

  11. Oleh-oleh jangan dilupa. Selamat kembali kak.
    Jom terjah post menarik dari Man ..Pembikinan Semula Gambar Perkahwinan Bagi Memperingati Seorang Isteri Dan IbuMy Profile

  12. semoga perjalanan akak semua pergi dan balik selamat hendak-Nya…
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Wordless Wednesday – Fuuuhhh di Masjid Terapung , Kuala TerengganuMy Profile

  13. Selamat menempuh pengalaman baru.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Petrosains Atau Pusat Sains?My Profile

  14. selamat pergi dan kembali kak jie
    Jom terjah post menarik dari sohoque ..Review aplikasi android Denaihati terbaruMy Profile

  15. Tengok instagram ingatkan intan rupanya kak jie ye
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..WW-Belajar Masa CutiMy Profile

  16. Wahhh Kak Jie jalan2 sakan…tu…
    Jom terjah post menarik dari JunAina ..PengantinMy Profile

  17. slmt sopim sis
    Jom terjah post menarik dari irfa ..Courier Skynet Memang Teruk Ke?My Profile

  18. senang macam ni kan…..x yah nak beratur lama2..selamat bercuti Kak Jie…
    Jom terjah post menarik dari suriaamanda ..5 sebab masih tak kurus lepas beranakMy Profile