Family Blogger Di #msmw2013

image

Lokasi : Berjaya Times Square Hotel
Gambar : Denaihati Network

sent from my GT-i9300

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. banyak sekali yang mengikuti acara tersebut …

  2. Saya tak ingat dah berapa lama saya tak berkunjung ke sini. Tengok-tengok, Intan anak kak Jie tu macam dah besar dah πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Farah ..6 monthsMy Profile

  3. biasa saya akan pergi sendirian sahaja. kalau makan2 review restoran tu mungkin boleh bawa sekeluarga
    Jom terjah post menarik dari Ladfe Amir ..A dan B (Jatuh Cinta)My Profile

  4. Memang kuat la rantaian ni..dah tu pula satu family blogger..dari mak sampai ke anak..hehe..
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Top Komentator Februari 2013 Pondok KecilMy Profile

  5. suami kak jie sungguh memahami…:)
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Contest Kaca Mata PapaMifz.comMy Profile

  6. sokongan penuh keluarga.
    mesti semangat berkali ganda. hehe
    Jom terjah post menarik dari izwanyusof ..Rekabentuk Mekanikal Projek Tahun AkhirMy Profile

  7. Satu je ke gambo? ALahai .. nak la tgk gambar2 lain dari DSLR … takkan tak ada?
    Jom terjah post menarik dari hasrulhassan ..Tak Berjaya Tapi Terima KasihMy Profile

  8. Steady lah Abang Saiful… πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Rehat Minda Di PutrajayaMy Profile

  9. tak cukup korum lagi tu..ada dua kerusi kekosongan..hehehe
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Setuju ?My Profile

  10. geng blogger anak beranak nih. mesti seronok pergi sekeluarga walaupun tak cukup korum.

  11. bestnya..
    inshaAllah nak cuba sedaya upaya untuk tahun depan.. amin amin
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Masa Untuk BercutiMy Profile

  12. assalamualaikum kujie…seronoknya satu family bersama2…:)
    Jom terjah post menarik dari maszull ..Di Hello Kitty Park Part 2My Profile

  13. So sweet πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari azman ..Hidup Biar SedapMy Profile

  14. Aktiviti keluarga bukan sahaja di rumah tetapi ikut sama bersama dengan keluarga seperti ini menambah rasa sayang dan cinta kerana memahami apa yg keluarga buat.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Life of Pi hidup jangan pernah putus asaMy Profile

  15. Assalamualaikum,
    Hebatnya famili blogger ini
    bertuahnya Intan, sejak kecik lagi dah terbiasa masuk acara ilmu.
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Ada Sesiapa Rindu Tak?My Profile

  16. Kalau saya kena pergi solo jawabnya. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Contest Kaca Mata PapaMifz.comMy Profile

  17. seronok bila dapat support dari family.. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Aya ..Tips 6 : Jika Anda Jumpa DoktorMy Profile

  18. Best! Tumpang aura positif gambar ni.

    P.s. Photogenik si intan tu πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Wordless Wednesday #31 Meniti HariMy Profile

  19. Manis senyum kak jie πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari ProfHariz ..Belajar Menjadi Pemimpin Yang Baik dan ProfesionalMy Profile

  20. Seronok sangat bisa hadir sekeluarga di event ini.
    Jom terjah post menarik dari Bang Iwan ..Video Hasil Pertandingan Semifinal Leg-2 Copa Del Rey : Barcelona Vs Real MadridMy Profile

  21. satu keluarga pi MSMW…keluarga blogger
    Jom terjah post menarik dari wandisini ..Blogger Coffee Talk Edisi #1/2013My Profile

  22. ini kali pertama saya melihat satu keluarga pergi dalam satu event untuk blogger

  23. syaifuddin alias says:

    sangat manis dan cute bersama πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari syaifuddin alias ..10 Orang yang Dibuang Dari Padang MahsyarMy Profile

  24. Sweet..bukan mudah nak cari pasangan hadir event sebegini bersama…Kalau saya ajak isteri, confirm2 dia reject ….
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Sila Gunakan Bloggers Secara PercumaMy Profile

  25. eh harini ea.. syok dpt pi ngan family sendiri..
    Jom terjah post menarik dari fariq ..Real Madrid Ke Final Singkirkan BarcelonaMy Profile

  26. 1..2..3 senyum..piss
    Jom terjah post menarik dari Jawatan Kosong Kerajaan ..Jawatan Kosong Di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam PahangMy Profile

  27. Sakan kak jie dan keluarga… dah semua pun blogger kan… hehehe… syiok gak kalau boleh pergi dengan isteri ke majlis sebegini
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Cabaran menghadapi warna hijauMy Profile

  28. Satu family ke kak jie pergi msmw2013.
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Huggies Dry Pants Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai Di Mydin USJMy Profile