Gaya Myspace

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Macam dengan suami je tu kak jie.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari Aya ..Lepas Nikah, Adat Batal Wuduk TerbaruMy Profile

  2. Nasib Along memandu tidak menutup mata. Ha..haa…

  3. wah wah wah….
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..DoakanMy Profile

  4. wah, pasangan bahagia. semoga berkekalan hingga hujung nyawa.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Lemang Penanda Raya Dah DekatMy Profile

  5. semoga kak jie sentiasa bahagia ๐Ÿ™‚
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Pelawat ke 15555My Profile

  6. ombak rindu~ ๐Ÿ˜‰
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..Even Silence Has an EndMy Profile

  7. denaihati says:

    Kak jie ni tak payah karang apa2 pun dah mengambarkan 1juta perkataan…
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Tips kalau terkena simbahan asid dari penyimbah asid bersiriMy Profile

  8. misai dah hilang ka? (belasah je le betul salah)
    Jom terjah post menarik dari jemarioren ..Waktu yang tersisihMy Profile

  9. senyum melebar. hehehehhe.

  10. lambat lagi nk merasa mcm kak jie ni ..mungkin satu hari nanti..lebar senyuman kak jie ๐Ÿ˜›
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Header Blog Daku !My Profile

  11. AWAN FANTASIA says:

    wordless pun komen banyak..jeles3!!hehe
    Jom terjah post menarik dari AWAN FANTASIA ..KELAKAR – Dua SahabatMy Profile

  12. mesti jadi profile picture alaยฒ comel gitu..hehe
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..Menjadi Guru Pengiring Sempena Himpunan Sejuta Belia 2011- PutrajayaMy Profile

  13. Sah! dilamun ombak keriangan. Senyum dah sampai ke telinga tu hah. Saya pun ikut senyum juga. Couple manjeee…

  14. Salam,

    hehe. Orang kata pasangan kemaruk rindu tuuuu hehehehe. Sy pun lg seminggu nak balik. puh tak sabor btol! Algeria dah mula paneihh!
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Makcik Hajjah Sitt Al-Wazura – blog sesatMy Profile

  15. alamak… sweet nye kak jie… ๐Ÿ˜‰ lepas dh rindu dendam sukma kalbu ye kak jie.. seronok tgk kak jie happy… ๐Ÿ˜†
    Jom terjah post menarik dari laily ..Kenduri hujung mingguMy Profile

  16. Sabahan Bloggers Club says:

    Syoknya dapat duduk belakang kan?
    Bilalah saya merasa nak ada driver ni…. ๐Ÿ˜€
    Jom terjah post menarik dari Sabahan Bloggers Club ..Innity advertising NetworkMy Profile

  17. walaupun gambar d blur,
    namun masih nmpk dgn jelas kegembiraan yg terpancar…
    hee…

  18. so sweet mama kujie…suke2…
    Jom terjah post menarik dari Twit N View ..@TontonMy Mula Lepaskan Lagu-lagu Finalis Mentor5My Profile

  19. romantis sungguh..:)

  20. Wahhhยฒ kak jie..Kemain lebar senyuman masingยฒ..
    Hihihi..
    Untungla,anakยฒ dah besar..Boleh jadi bos kat belakang :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Selamat Ulang Tahun Belog KesayanganMy Profile

  21. hehe…tu on the way balik dari KLIA ๐Ÿ˜†

  22. 10 tahun dulu, suami selalu kata ” nanti bila Along dah boleh bawa kereta, abah nak duduk belakang…”

    Alhamdulillah…sekarang ni, kami mmg jadi mem besar kt belakang…hihihi ๐Ÿ˜†

    ps…tapi ade awek tu jeles ๐Ÿ˜†

  23. tak tergambar dengan kata-kata syukur
    Jom terjah post menarik dari azura ..Sara Ali dan Syafie Naswip dalam Nur Kasih The MovieMy Profile

  24. waaahhh.. Kak jie.. cik abg dah balik ek…..
    Jom terjah post menarik dari ROZIETA RAFFAR ..– Jika Ini Rumah Aku- gerenti aku tak moh dah g Kerja –My Profile

  25. dua2 dukuk blakang.. mesti ade driver ni.. hehe.. ape pun mmg nampak pasangan bahagia..